شعرش + ترجمه انگلیسی
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
شعرش + ترجمه انگلیسی
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ممنونم علیرضا جان (sm176)(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Changed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
لحن و وکال دقیقه 2:39 تا 2:47 (ورژن ویدئو) (sm88) (sm118)
(sm70) همونجا که یه چیو هی تکرار میکنه؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط peyman.2012 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm118)این موزیک حرف نداره خیلی خوش سلیقه ای(sm118)
آره دقیقا همونجا (sm118)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Changed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قربانت حسابی لطف داری (sm23)
منتظر کارای بعدی هم باش . یه آلبوم یونانی خیلی خوشگل دارم که احتمالا نظرتُ جلب میکنه (sm111)
یه تصمیم سخت گرفتم میخوام برا اولین بار از این دکمه تشکر استفاده کنم(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط peyman.2012 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm23)ژوووووون منتظرم
(sm70)نقل قول:
به به بالاخره شروع کردی به تشکر زدن... باعث افتخاره که اولین تشکرهات هم نصیب من شد (sm51)(sm19)
سلام، اگه ممكنه فول آلبومشو لطفا (sm10)(sm10)
سلامنقل قول:
نوشته اصلی توسط Elenaz [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو تورنت جستجو کنید (sm176)