بسیار عالی ... (sm93)
نمایش نسخه قابل چاپ
بسیار عالی ... (sm93)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط snowyriver [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دوستان عزیزی که درخواست آپلود مجدد خاطره سازان 1 و 2 رو دارن، لطفا تشکر رو بزنن تا اگه تعداد درخواست بالا بود مجددا آپلود کنم. ./.با سپاس فراوان./. (sm127)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط snowyriver [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با احترام به درخواست دوستان عزیز، مجددا آپلود شد. (sm127)
لطفا بقیه ویدئوها رو هم مجدد آپلود کنین .ممنون
سلام تشکر میکنم از زحماتتون
خواستم بدونم این سری شو با رنگارنگ فرق داره یا همونه؟؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط روح انگیز [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلام و عرض ادب، تشکر از لطف شما، خاطره سازان 1 و 2 گلچینی از رنگارنگ در 2 دی وی دی است + قسمتی از مراسم
خاکسپاری زنده یاد هایده، یعنی گلچینی از رنگارنگه./.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط abbbbbb [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با سلام، دوست عزیزمون Amir آقا، زحمت کشیدن و نسخه های با کیفیت تر از اینی که من آپلود کردم رو ارسال کردن، بنابراین اضافه کاریه اگه من مجددا آپلود کنم وقتی کیفیت بهترش هست. از لینک زیر دانلود کنید:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تشکر از شما دوست عزیز
دوست عزیز هیچ راهی نداره که دوباره دی وی دی های رنگارنگ دانلود کرد...!؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط 4467381bbb [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با سلام، دوست عزیزمون Amir آقا، زحمت کشیدن و نسخه های با کیفیت تر از اینی که من آپلود کردم رو ارسال کردن، بنابراین اضافه کاریه اگه من مجددا آپلود کنم وقتی کیفیت بهترش هست. از لینک زیر دانلود کنید:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]