نسخه بلوري 4 و نيم گيگ پايان فيلم جبار سيگ كشته ميشه يا دستگير.
نمایش نسخه قابل چاپ
نسخه بلوري 4 و نيم گيگ پايان فيلم جبار سيگ كشته ميشه يا دستگير.
نسخه ۴.۵ گیک نداریم.نقل قول:
نوشته اصلی توسط h1a20 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تمام نسخه هایی ک گذاشتم پایان خوب داره یعنی جبار دستگیر میشه تو پست اول هم توضیح دادم.
ببخشید نسخه بدون سانسورهس ؟ (sm10)
بله و نسخه دوبله دوبلش برای قبل از شورش ۵۷ هستنقل قول:
نوشته اصلی توسط Xman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در صورتی فیلم اپ میکنم ک دوبلش پیدا بشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Ashkan Zahedi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دمت گرمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Nice-Music [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شورشو خیلی خوب اومدی
ایول داری
هرجارو بلد بودم زیر و رو کردم.نقل قول:
نوشته اصلی توسط Nice-Music [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بازم میگیردم
نبود خودم میشینم دوبلش میکنم
تا آپلودش کنی (sm128)(sm10)(sm176)
هنوزم به گند کشیدن تاپیک (sm2) هنداهه سسخلاهه(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ی عمری خوراکت بَسَنتی بود(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جالبه تازه دیدم یکی از دوبلوراش خسرو شکیبایی خدابیامرز بود(sm120)
سلام
نسخه 3.30 گیگی که گذاشتین کدوم صوت دوبله باهاش سینکه؟؟؟دوتا صوت دوبله گذاشته شده