نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm51)
اسم آهنگش را لطفا بگو
از این خواننده جدیدا اصلا گوش نمی کنم (sm120)
نمایش نسخه قابل چاپ
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm51)
اسم آهنگش را لطفا بگو
از این خواننده جدیدا اصلا گوش نمی کنم (sm120)
نمیدونم والا فک کنم آهنگ معروفش باشه ... شک ندارم که به گوشم خورده این آهنگ حالا کجا یادم نیست ... احتمالاً همون شعبانخانی باشه چون ملودیاش اینجوریه ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط peyman.2012 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سینا خوبه (sm120) از ملودیاش خوشم میاد (sm120)به درد زیر دوش حموم میخوره (sm2)خاطره دارم با آهنگ ماه عسلش (sm2)
در حال گوش دادن برای یافتن آهنگ مورد نظر (sm120) به من میگن اسی پیله کی یابمَش (sm2)
کاور میکنی آره ؟ (sm141)آرهههههه (sm99)(sm2)
به جا اینکارا اگه یکم تو پرونده ها سرچ میکردی ، شرکت ورشکست نمیشد که تو توی اون شرکت هم مدیر باشی هم منشی هم ابدارچی(sm2)
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الان آرامش قبل طوفانه هفته دیگه شروع میشه (sm120) بیچاره میشم (sm81)
طوفانِ رییس شیکم گنده و اسی استکسون(sm2)نقل قول:
استاکتون تو رئیس مَلون (sm2) میل من گود (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ها؟(sm2)نقل قول:
لقب مَلون مِیل مَن بود (sm120) نامه رسون خودمون (sm120) استاکتون نامه رو میداد دستش (sm120) منم نامه رو میدم دست رئیس (sm2)(sm2)نقل قول: