اره حرف ندارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط ..... [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
اره حرف ندارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط ..... [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من یه چیزی میخوام با یه تق بشکنهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منظورم اینه که مقاومت به هیچ وجه برام مهم نیست
پس یا باید توشیبا بگیرم یا وسترن
حالا به نظرت بگم عموم توشیبا برام از خارج بفرسته یا برم وسترن بگیرم (عجله ندارم)
یکی از دوستان گفتن بوفالو خوبه
من بوفالو نشنیدم اگر بتونی توشیبا بگیری فک کنم بهتر باشهنقل قول:
(sm93)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
وسترن دیجیتال معطل نکن (sm155)
منم همینو دارم منتها 640 شو سرعت انتقالش با این که مادربوردم یو اس بی2 هست اگه سرعت خوب باشه 26 مگابایت بر ثانیه هستشنقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اون موقع که من خریدم 90 تومن بود یه ترا بایتش 100 تومن اشتباه کردم یه ترا نگرفتم(sm81) الان شده 280 (sm81)
به نظر من بهترین برند هارد دیسک های پرتابل در باز کشور وسترن دیجیتال می باشند
این مدلش به نظر من از همه عالی تره
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مشخصات و ویژگی هاWestern Digital My Passport Ultra Portable Hard Drive :[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من همین هفته پیش بعد از کلی تحقیق وسترن گرفتم واقعا عالیه.قبلش ترنستد و ای دیتا داشتم. ترنستد تنها مزیتش دکمه ریکاوریه و جنس بدنه و سرعتش افتضاحه. ای دیتا جنس بدنه و کیفیت ساختش عالی و سرعتش افتضاحه. اما این وسترن که خریدم هم سرعتش خیلی عالیه هم خوشگله هم تو جیب جا میشه ولی ضد ضربه نیست.قیمتشم 242 تومن و ساخت مالزی.
یه هارد وسترن یک ترا گرفتم عالیه سرعت انتقالش.
240 گرفتم.