امیرمحمد نبود (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو همین 30 ثانیه همه اینارو یه جا فهمیدی(sm120)
نمایش نسخه قابل چاپ
امیرمحمد نبود (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو همین 30 ثانیه همه اینارو یه جا فهمیدی(sm120)
اگه کسی داشته باشه یه بار گوش کرده باشه راحت پیداش میکنه
این که ادم چیزی نمیفهمه
باو خوانندش تشخیص داده میشد حل بود من فول ارشیو همه خواننده های تاریخ ایران رو دارم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1972 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باو جملات هر بیت شعرش 3تا حرف بیشتر نبود معلومه کار شاخی نییست (sm120) تنظیمش رو هم حس کردم یه جا شنیدم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به نظرم بهتره خودتو درگیر نکنی و بیخیال شی ، این هیچیش معلوم نیس
ممنون میشم اگه کسی آهنگو داره اسمشو بهم بگه جای اینکه مسخره کنه!!!
والله شعرش اگه یخورده بیشتر بود میشدنقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1972 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از کجا ضبط کردی
تو سفره خونهنقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خریت کردم نرفتم از صاحبش بپرسم :/
بچه ها پیدا کردم آهنگشو
اینم لینک دانلودش اگه دوس داشتین گوش کنین بیتش عالیه...
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
*******= r d javan