نقل قول:
نوشته اصلی توسط MIRLORD [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الان شدیم 3 نفر ...
نمایش نسخه قابل چاپ
نقل قول:
نوشته اصلی توسط MIRLORD [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الان شدیم 3 نفر ...
60 هزار تومن ميشه
اين يه مجموعه ي كاملا نفيسه
حيف بخواي از بييپ تونز بگيري
بايد مجموعه ي اورجينالش رو بگيري تا بي ارزه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قیمت نسخه فیزیکی آلبوم ها 120 هزار تومانه اما تو سایت بیپ تونز با تخفیف 50 درصدی شده 60 هزار تومان
روی منم مثل همیشه میتونید حساب کنید... فقط آلبومهایی که سهم منه مشخص کنید، بهم پ.خ بدید تا بخرم براتون آپلود کنم (sm100)
4 (sm169)
احتمالش هس وحید اصفهانی هم مشارکت کنه (sm120)
ممنون از شما وحید گرامینقل قول:
نوشته اصلی توسط vahid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگه کسی از دوستانتون هم هست که مایل به تهیه آلبو م ها می باشد ممنون می شم بهشون خبر بدید.
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از بچه های اینجا کسایی که میشناسم و احتمال میدم مشارکت کنن اینا هستن:نقل قول:
نوشته اصلی توسط Muhammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
وحید اصفهانی - محسن قزوینی - پارسا - محمدرضا
اینا هم یا اصلا نمیان یا هفته ای یه بار سر میزنن (sm120)
البته روی نوید هم میشد حساب کرد ولی نوید راهشُ از ما جدا کرد (sm120)
منم هستم ۶۰۰۰ تومن خوبه، به شرطی که یه نفر بگیره و آپ کنه،چون دانلود از بیپ مکافاته،حد عقل واسه من،