اینکه یک ترانقل قول:
نوشته اصلی توسط daniyal [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
اینکه یک ترانقل قول:
نوشته اصلی توسط daniyal [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ندیدم 4 ترا میخوای(sm172) این که خیلی گرونه(sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این یک ترا 300 تومن........خوب 300 میزارم روش 4 ترا میگیرم .........میشه 4 برابرنقل قول:
دانیال جون دس رو دلم نزار که خونه! این مدل رو داشتم مثلا ضد ضربه بود از فاصله 5-6سانتی از دستم افتاد خراب شد..تست گرفتم میزان سلامتیش اومد رو 3%نقل قول:
وسترن بگیر...همه چی بستگی به خودت داره که خراب نشه! مگر اینکه خیلی خیلی خیلی بدشانس باشی و یه گوشه بمونه خراب شه
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینو رفیقم برای سونی سه خرید ازش اصلا راضی نبودنقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همین که دیدم حالم بد شد
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فکر کنم پیشنهاد خودت از همه بهتر باشه
adata برند معرفیه تو حافظه
ولی به نظر من برو تو سایت و فروم های تخصصی تا انتخاب درست تری داشته باشی
وسترن و سیگیت مارک معتبریه ..همه چی به نگهداری ورعایت موارد دیگه بستگی داره .... عوضش من چند نفرو میشناسم از این هارد واسه آرشیو استفاده میکنن و تاالان مشکلی نداشته..نقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]