چه اعتماد به نفسی داری تو (sm176)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mo$en [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سکوت ملودیش قشنگه ؟
نمایش نسخه قابل چاپ
چه اعتماد به نفسی داری تو (sm176)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mo$en [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سکوت ملودیش قشنگه ؟
یا خدا کسی هست داریوش و معین رو قبول نداشته باشه (sm2)من حاضرم شرط ببندم اینا سنشون بالای 13 نیست (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط vahid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مهدي يراحي و افكاري قابل مقايسه با يگانه نيستن البته قضيه ي شادمهروصفاريان فرق ميكنه بقيه هم كه اصن داستانشون فرق فوكوله
اگه منظورت منم سنم 26 هست گلم داريوش گوش نميدم معينم كم وبيش همراه اميدنقل قول:
نوشته اصلی توسط Metal [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آپ آپ آ|
آ| آپ آپ
نه داداش منظورم بزرگان نبودن.اودوتا رو گفتم.یکیشونو که نمیشناسم.یراحی هم که چند ساله وارد موسیقی گشتهنقل قول:
نوشته اصلی توسط vahid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
محسن جان ببینید افکاری برای ابی ملودی زده و یراحی واسه داریوش , حتما یه چیزی داشتن که اینا بهشون ملودی دادن . امیدوارم منظورمو فهمیده باشی
داداش سرابی دلیل نمیشه اینایی که گفتی.خود یگانه بارها برای آهنگسازی انتخاب شد اما بنا به دلیلی رد کرد.به نظرم شما تراک سکوت و نباشی رو نشنیدینقل قول:
نوشته اصلی توسط amirsarab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه داداش نشنیدی چیه دیگه من خاطرات فراوانی از آلبوم رگ خواب دارم تنها آلبومی هست که همه ی ترکهاش شنیدنی هستن حتی شادمهرم آلبومی نداره که همه ی ترکاش شنیدنی باشن , ببینید سکوت و عذاب و نباشی و ... همگی ملودی های خوبی هستن ولی محسن هنوز به اون جایگاه نرسیده باور کنید
انشالله .نظرتون محترمه اما من بذارید مخالف باشم
همون دو تا برای همین بزرگان ملودی ساختن و اتفاقا شاید بشه گفت توی ده سال اخیر بهترین آلبوم داریوش با آهنگسازی علیرضا افکاری بوده... یا آلبوم عاشقانه های احسان با اون ملودی های فوق العاده کار افکاری بوده... یا مثلا آهنگ مردم معین که علیرضا افکاری ساخته...نقل قول:
افکاری کارنامه اش فوق العادس... فکر می کنم شناخت درستی ازش نداری
یراحی هم سابقه ش همچین کم هم نیس... فقط این اواخر خوانندگی رو شروع کرده که تازه همون خوانندگی هم حدود 8 سالی میشه... توی آهنگسازی هم کارهای فوق العاده کم نداره، از داریوش و سعید شهروز و علی لهراسبی و خشایار اعتمادی بگیر تا خودش... بعضی از ملودیهاش از افکاری هم بهتره....
تاکید میکنم ملودی های سکوت و نباشی از ملودی های کاملا معمولی محسن یگانه س....نقل قول:
بهترین ملودی های محسن یگانه (اونایی که الان تو ذهنمه): بعد رفتنت و دلنوازان (علی لهراسبی)، نشکن دلمو، گناهی ندارم، بنویس از سر خط، سرتو بالا بگیر، دو راهی، حافظه ضعیف، رگ خواب، بخند و بیت آخر....
همیشه گفتم آهنگساز خیلی خوبیه ولی اینایی که تو لیست هستن بهتر از محسنن...
با احترام (sm10)
پس نظر شما اینه هرکس با خواننده بزرگ کار کرد بهترینه نه؟نقل قول:
محترم(sm10)نقل قول:
نه دقیقا... ولی وقتی علت رفتن خواننده های بزرگ به سمتش، کارهای قویش باشه و این روندشُ بتونه ادامه بده، حتما هست (sm10)نقل قول:
بالا میاریم .
آپ آپ آپ
بذارید مخالف باشم دوست گرامی.(sm10)به نظر من خیلیا هستن که با بزرگان کار نکردن اما بهتر از این اسامی هستننقل قول:
استادان جهانبخش پازوکی و صادق نوجوکی
آپ آپ آپ
آپ آپ اپ
بهنام ابطحی (sm127)
به به زنده باد طرفداران شادمهر عزیز . خسته نباشی پهلوان .
آپ آپ آپ
من یه موضوعی هست که خیلی بهش اعتقاد دارم و این صحبتم، صحبت تمام بزرگان اهل فن هست. همیشه رای اکثریت بر موضوعی یا چیزی دلیل بر درستی اون نیست، همیشه نخبگان و خردمندان و اهالی فن هستن که میتونن به درستی رای بر چیزی بدهن و خوب رو از بد تشخیص دهن، و همیشه بیشتر طرفداران هستن که گند به هر چیزی میزنن، چون بیشتر از روی تعصب تصمیم میگیرن. نمونش همین جمهوری اسلامی خودمون که نود و هشت و خرده ای درصد رای بر تایید و درستی نظام دادن و گند به همه چی زدن و گندش هنوز که هنوزه یقه ی چند نسل بعدش رو هم گرفته و کمتر از 2درصد تشخیص دادن که مملکت من بعد به چه سمتی میره و حال میبینیم که از کجا به کجا رسیدیم. طرفدار برای پول درآوردن خیلی به درد میخوره و تو یه سری مسایل هم برا سوء استفاده، این موضوع تو کل تاریخ به اثبات رسیده. این نظر شخصیم بود و قصد توهین به کسی رو نداشتم حتی اگه رای اکثریت بر آهنگساز محبوب من باشه.
بعد میگن طرفدارای چاوشی تعصبین(sm120)با اینکه خودم دوسش دارم ولی شادمهر بین اینا پنجمیم نیست(sm98)
شما بزرگ اهل فن و کارشناس ! (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hourmazd [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
موافقم (sm120) ولی اگه چاووشی هم تو لیست بود، الان صدر بود (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط m~chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تمام که درست نیستنقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بهتره بگیم بخشی شون (sm176)
استاد محمد حیدری و استاد بابک افشار و بابک رادمنش بزرگ نیستن، پس رای بده به سیا و فرید و صادق دیگه .....
خیلی زیاده (sm33)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)نمیدونم والا ولی به نظر من بی معنیه کنار بابک بیات و واروژان وقمیشی و...بخوای فکر کنی که به شادمهر یا چاوشی میشه رای داد(sm132)نقل قول:
یا یگانه(sm2)
من خودم اومدم تو اصن دنبال اسم چاوشی نگشتم(sm98)
من خودم به شادمهر هم رای دادم ولی توضیح هم دادم که هدف توی انتخاب تفکیک نسل ها هم بوده... یعنی سه نفر از نسل جدید، سه نفر از قدیمی ها... وگرنه هیچ شکی نیست که توی موسیقی این مملکت امثال واروژان و بابک بیات با هیچکس قابل قیاس نیستند (sm178)نقل قول:
نوشته اصلی توسط m~chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو رو نگفتم (sm70)نقل قول:
همچنان آواتارم (sm127)
(sm59)نقل قول:
میثم مروستی ؟نقل قول:
نابغه نوازندگی ایران (sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط amirsarab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]