تمومه دیگه.حالا از یه سایت مثل radiojavan-youtubeامتحان کن ببین کار میدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط yasin6 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
تمومه دیگه.حالا از یه سایت مثل radiojavan-youtubeامتحان کن ببین کار میدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط yasin6 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خودش به طور خودکار بالای هر ویدیو این گزینه میاد(download this videoنقل قول:
بله درست شد..ممنون..لطف کردید(sm93)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mehdy1360 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خواهش میکنم(sm25)نقل قول:
آره درسته(sm2) کار با کامپیوترت در حد 0نقل قول:
(sm178)
خوب حالا شما اینقدر ایراد نگیر-یاد میگیره(sm178)نقل قول:
نوشته اصلی توسط moji_moji_00 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اتفاقا زیاد وارد نیستم..آقا مهدی لطف کردن ومشکلمو جل کردن(sm93)
مشکل چیتو حل کنمنقل قول:
دمت گرم(sm174)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mehdy1360 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
برای دیدن ویدیو در موزیلا فایرفاکس فلش پلیر خاصی داره عایا؟؟؟که باید نصب کرد یا....؟؟؟(sm74)
درود بر همه(sm16)
تو یوتیوب نمیتونم با آی دی ام دانلود کنم(sm1)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
لطفا عکسو ببینید..رو هر کدوم از سه گزینه که کلیک میکنم هییییچ عکس العملی نشون نمیده(sm11)
اقا من الان با ک ریو خیلی راحت از یو+توب دانلود کردم (sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پس چرا مال من دانلود نمیشه؟(sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من امروزم دانلود کردم مشکلی نداشتنقل قول:
اخرین ورزن فایر فاکس رو نصب کن
بعد اخرین ورزن دانلود منجرم نصب کن
فهمیدم(sm79)
مشکل اصلن از جایی نبود نه سیستمم نه ک ریو نه...... هیچ کدوم مشکل نداشت(sm59)
بیشتر کلیپ ها که تو یوتیوب سرچ کردم و پلی کردم قابل دانلود بود با آی دی ام.. فقط یک کلیپ بود که با آی دی ام دانلود نمیشد اونم فکر کنم دانلودشو بسته باشن(sm27)
افرین افرین (sm88)نقل قول: