آقا شاعر این شعر کیه؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
آقا شاعر این شعر کیه؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط iman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
احتمالا مثل همیشه حسین صفانقل قول:
نوشته اصلی توسط mubaso [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
علی اکبر یاغی تبار شاعر قطعه چنگیز
این شعر پویان قلندریه ، ربطی به آلبوم ندارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hamed_Deltang [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خودشم تو صفه (sm132)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]تبریک
مگه گفت دارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کامنتارو میخوندم یکی دو تا نقل گرفته بودن که شعر چنگیز مشخص شدنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm25)صبونه نخوردی مغزت درس کار نکردهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نگرفتی مطلبو
تازه دارم میخورم جات خالی (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
با چنگ و دندان پای چشمان تو جنگیدم
افسوس! این سرباز را چنگیز می بینی
(اميد صباغ نو)
.
.
آنچه کردی با دلم چنگیز با ایران نکرد
مثل چشمت کشورم را لشکری ویران نکرد
(مرتضی جهانگیری اکبری)
.
.
با من مدارا كن كه قهرت خشم چنگيز است
وقتي به جان اهل نيشابور مي افتد
(حامد ابراهيم پور)
.
.
طاق ِ کسرای ِ دو ابروی ِ تو بعد از قرنها
فکـــر ِ رویارو شدن با ظلم ِ چنگیز آمده
(شهراد میدری)
.
.
دو چشمان تو چنگیز و دل من نیز نیشابور
نگو یک حملۀ دیگر به نیشابور می چسبد
(سید حکیم بینش )
.
.
باهر نگاهت میكشی یك شهر را بانو
چشم تو با چنگیز قطعا نسبتی دارد
(؟)
.
.
در من نویدِ جنگِ غــم انگیزِ دیگریست
در چشم هام جراتِ چنگیز دیگریست
(اميد صباغ نو)
.
.
دل اگر خوارزم، چشمانت به آتش می کشند
جرم چشمان تو و چنگیز خان، ویرانگری ست
(سجاد عزیزی آرام)
.
.
چنگیز!
با صدها سوار وحشی خونریز
در چشمهایت میدهد جولان
چشمان من: میراث نیشابور.
(سيد علي مير افضلي)
.
.
چندیست چشم های تو شمشیر می کشند
خون در صفوف لشکر چنگیز ریخته
(شبنم فرضي زاده)
(sm54)
- (sm50)
خدایا حفظشون کن و ما روهم تا بمونیم و بشنویم و لذت ببریم
همکاری که در آلبوم پارو شکل نگرفت اما در این آلبوم به احتمال فراوان این چنین خواهد شد
تنظیم کنندگان احتمالی : محسن چاوشی - بهروز صفاریان - فرشاد حسامی
ترانه سرایان احتمالی : حسین صفا - میثم یوسفی - علی اکبر یاغی تبار - مونا برزویی و دو ترانه سرای جوان که هنوز نامی از انها برده نشده
(sm2)
مونا برزویی(sm120)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Raul [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط MIRLORD [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یعنی روی چیزی که درست نکرده اسم گذاشته؟!!
به یقین تا یه مرحله ای آماده اش کرده.
چه اهمیتی داره! مهم اینه که یه سری تینیجر احساساتی با آهنگاش فاز بگیرن و فروش هم که میره. چرا تند و تند آلبوم نده و هنوز این آلبوم در حال انتشاره تو فکر بعدیش نباشه؟
هواداران چاووشی باید به این پرسش پاسخ بدهند:
وجدانا اگه این ترک های آلبوم پاروی بی قایق با نام «محسن چاووشی» منتشر نشده بود و مثلا با نام «اصغر میرباقریان» (یا یک نام گمنام دیگه) پخش می شد شما ها حاضر بودید یک واژه درباره اش حرف بزنید؟؟؟؟؟
فقط چون اسم چاووشی روشه، آلبوم خوبیه؟؟؟؟
شما برید یه بار دیگه آلبوم های قدیمیش مثل یه شاخه نیلوفر یا تک ترک های اولش که غیر مجاز بود را گوش بدید بعد بیاید این چند تا آلبوم آخرش هم گوش بدید و با خودتون صادق بشید و پرسشی که کردم را نه به من بلکه به خودتون توی دلتون پاسخ بدید!
این جور هواداران بزرگ ترین آفت برای یک آرتیست هستند، این که الکی و چشم بسته سوت و هورا بکشی..... این جوری سقف آرزوهای اون هنرمند را کوتاه می کنید......
از همه این ها گذشته چه اسم قشنگی هم داره!!!!!
هیچ جای دنیا، آدماش، نام قاتلین اجدادشون را روی فرزندان یا کارهاشون نمیذارن! البته به جز ما!
(sm2)داداش محسن چاوشی نه سامام جلیلی! طرفدارای محسن تینیجن (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Raul [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در مورد اسم وقتی اطلاعاتی راجع به موسیقی روز دنیا نداری بهتره نظر هم ندی
اسم شیاطین و جنگهای صلیبی و امپراطوریهایی که نسل کشی کردن رو اسم البوم میذارن البومای راک و متال همیشه به این موضوعات پرداخته
خو معلومه تا یه جاهایی پیش رفته!معلومه که آلبوم های بعدی هم همین الان تو سرشه و به مرور کامل میشه.این البته به نظر من نقطه قوت و نه ضعف!نقل قول:
وارد سلیقه شخصی افراد نشو...بیخودترین کار ممکن اینه که سلیقه افراد رو ببری زیر سوال...فقط چون اسم چاوشی روش هست آلبوم خوبی نیست چشم و گوشتو باز کن آثار رو با هم مقایسه کن اگه نمیتونی به نقد افرادی که موسیقی رو میفهمن توجه کن.
حرفت مثل این میمونه که مثلا من بگم شما برو دوره بازی رائولو نگاه کن اگه بازی های رائولو با همین کیفیت یکی دیگه انجام میداد حاضر بودی طرفداری کنی ازش؟!میبینی چقد سوال بیخودیه؟سلیقه شخصی افراد متفاوته.
بزار منتشر بشه بعد ایراد بگیر.
مسلط باشین به خودتون(sm120)
- (sm118) ترک 2 عالیه
البوم بعد چنگیز (sm118)
محسن چاوشی بی نظیره. همیشه سورپرایز میکنه آدمو.
تبریک به جامعه چاوشیسم.(sm127)
دوستان آلبوم چنگیز به نظر من خیلی زودتر از اون چیزی که فکر می کنیم منتشر میشه چون الآن تو خیلی از سایت ها آلبومش رو زدن به زودی
برای بازدید گوگل میزنن و الا اون سایتا تمبون خودشونم نمیتونن بکشن بالانقل قول:
نوشته اصلی توسط Re Za Skiey [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اولا این سایت توی چند ماهی که من ازش دانلود می کنم هیچ وقت ***** نشده ثانیا همیشه که برای آهنگ های دیگه می زد به زودی ظرف یک هفته میومد من احتمال می دم آخر سال بیاد چون احتمال داره چاووشی بخواد پاروی بی قایق رو یه جورایی جبران کنه چون به نظرم نسبت به تمامی آلبوم های قبلیش این یکی ضعیف تر بودنقل قول:
شما هنوز توو ترافيك انقلاب 57 گير كردي (sm2)نقل قول:
قهوه ی چشم شما ترک نبود ، گیلک بود
آن قد و موی و لب و ناز و ادا هم تک بود
حمله کردم طرفت تا دهنی تازه کنم
پاسخ حمله ی چنگیز به چین پاتک بود
احساس میکنم آهنگ چنگیز تم ملی میهنی داشته باشه تا مثلا عاشقونه
(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کافه سینما- محسن چاوشی که به آقای خاص موسیقی پاپ نیز شهرت دارد در فاصله کمی از انتشار «پاروی بی قایق» آلبوم جدیدی منتشر خواهد کرد.
چاوشی که به دلیل عدم برگزاری کنسرت تا امروز تقریباً تمام وقت خود را به تولید آثار جدید اختصاص می دهد، در حال نهایی کردن کارهای آلبوم جدید خود است تا اگر مشکل خاصی پیش نیاید آن را اردیبهشت سال آینده وارد بازار کند.
چاوشی برای این آلبوم نام جالبی انتخاب کرده که اگر موفق به کسب مجوزهای لازم از وزارت ارشاد شود، در نوع خود یک انتخاب جالب به حساب خواهد آمد. جدید ترین آلبوم چاوشی «چنگیز» نام دارد که بهروز صفاریان، موزیسین مشهور کشورمان نقش پررنگی در آن خواهد داشت.
فقط یک احتمال
اهورا ایمان شاعر البوم چنگیز
(sm2)نقل قول:
..........
پدرام کشتکار تنظیم کننده البوم چنگیز