(sm74)(sm81)
یکی هست ...
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm74)(sm81)
یکی هست ...
روحش شاد (sm172)
چطور دلت اومد بری، بعد 1000 تا خاطره.... (sm81)(sm81)(sm81)
این روزا سخت تر از اونه که باور کنی...
بارون صدای احساســه
نمه بارون چشاتو میشناسه
تورو از دست دادم
تو یه لحظه آدم دنیاشو می بازه..
تلخه سکوته این خونه
آخه غیر از خدا کی می دونه
تو دلم آتیشه
با تو بهتر میشه حال ِ این دیوونه..(sm172)
یاس:
چند روز پيش رفتم پيشش. رو همين تخت دراز كشيده بود. مرگ حقه. دست خداست. تقديره. مخصوصا سرطان كه تدريجي آدم رو مي كُشه. ولي چيزي كه ناراحتم كرد اين بود بهم گفت "ببخشيد اگه اولين ديدارمون همچين جاييه". و وقتي خدافظي كرديم گفت "داداش استوديو مي بينمت". حيف شد. ولي حداقلش اينه كه ديگه درد نمي كشي. حداقلش اينه كه راحت شدي. اينم توجيه ماست كه ديگه نداريمت. ولي جاي خاليت حس ميشه داداش. روحت شاد مَرد(sm81)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تحمل نداره نباشی ، دلی که تو تنها خداشی
راحت شدش رفت... خدا بیامرزدش
چقدر جدید اومده تو سایت کسی رو نمیشناسم اصلا (sm70) نسل جدید موزیک باران (sm70)
یادش بخیر چند سال پیش مرتضی یه پست گذاشته بود تو سایت به نام کلاه برداری به نام مرتضی پاشایی آقا ما اون پست رو خوندیم به کلا از مرتضی پاشایی بدمون اومده بود باز یک سال بعدش مرتضی پست گذاشت معذرت خواهی کردش و... اما من همچنان ازش بدم میومد نمیدونم چرا کلا گلبم گرفته بود از کارهاش اصلا آهنگاش رو گوش نمیدادم اما خوب بعد از مدت ها که موری باعث و بانی این ماجرا شده بود این آهنگ ها رو گوش دادم خوبه بدک نیستش استعداد داشتش (sm70)
خدا شفات بدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط 3ooti [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فری چرت نگو
الان اینجا مجلس عزا هستش؟ (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط jigsaw [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خوب مرد که مردش بگیریم ناراحتی کنیم که چی بشه؟
جو زیاد میگیره شما روها(sm70)
باااو مرتضی ادمین سایت باعث شد من از پاشایی بدم بیاد چرا دروغ بگم آخه؟ :))نقل قول:
نوشته اصلی توسط daniyal [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خب خفه شو پس
نمیتونم جون تو (sm70) چند سال تو باران حرف نزدم انرژی مونده تو بدنم (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط daniyal [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
برو دسشوییی فقط زر زر نکن
دانیال خودتو عصبی نکن(sm120)
حالا جدا از شوخی مراسم ختم مرتضی پاشایی هستش دیگه شلوغ کاریش نکنیم بهترهنقل قول:
خدا بیامرزتش خواننده خوبی بود ولی خدا شاهده نمیدونم چرا از صداش خوشم میومد ولی با طرز خوندنش حال نمیکردم شاید سر همون قضیه مرتضی...
به طرفداراش احترام میزارم و هیچی نمیگم و میرم تایپیک های بعدی رو خراب کنم (sm70)
آقا من آلبوم یکی هست رو دارم میگیرم با کیفیت 320 بروبکس اگه آلبوم دیگه هم داده لطف بفرمایید لینک دانلودش رو بهم بدین با کیفیت خوب فدا
(sm172)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm81)
وصیت نامه مرتضی پاشایی عزیز :
من رفتم و همه شما عزيزان دلمو به بزرگيه خودش سپردم واسم دعا كنيد و منو حلال كنيد به جان تك تكتون با اينكه خداجونم بهم دستور رفتنو از خيلي قبل ترها داده بود ازش خواستم گردن خودم با هر درد و رنجو عذابي كه باشه با جون دل قبول ميكنم فقط يكذره بيشتر بهم زمان بده تا با شماها عشقبازي كنم ! بخدا ديگه جسم خستم امانمو بريد و نتونستم بيشتر ازين در كنارتون بمونم اما مطمئن باشيد يكذره كه استراحت كردمو خستگيم در رفت از خودش اجازه ميگيرم كه زود زود مهمون قلب تك تكتون باشم.
دلم واستون تنگ ميشه اما تورو خدا براي ارامش روحم دعام كنيدو هيچوقت بخاطر بردنم از خدا گله نكنيد و منو جلوش سرافراز كنيد مطمئن باشيد من پيش خودش اسوده و راحتم و ملالي نيست جز دوري از شما عزيزانم...
ازدحام مردم جلوی بیمارستان:(sm172)
عکساش نیس؟
متاسفانه خبر درسته......
فقط 30 سالش بود.... حیف بود واقعا.
یادش گرامی...
آقا اگه میشه فول آلبومش رو بزارین تو همین تایپیک فیض ببریم
روحت شاد .
جاودانه شدی مَرد. (sm74)(sm81)(sm74)
پیام تسلیت دایی برای درگذشت مرتضی پاشایی
سرمربی سابق تیم فوتبال پرسپولیس با انتشار پیامی به درگذشت مرتضی پاشایی واکنش نشان داد.
علی دایی سرمربی سابق تیم فوتبال پرسپولیس به مناسبت درگذشت مرتضی پاشایی
خواننده جوان کشورمان پیام تسلیتی صادر کرد.
دایی در این پیام تسلیت نوشت:« درگذشت این خواننده جوان که هواداران زیادی هم داشت ضایعه
بزرگی برای موسیقی و هنر کشورمان به حساب می آید. به این وسیله درگذشت
این خواننده جوان را به همه مردم کشورمان تسلیت می گویم.»
گفتنی است روز دوشنبه هفته قبل علی دایی با حضور در بیمارستان بهمن از مرتضی پاشایی عیادت کرد.
بسم الله الرحمن الرحیم
الحمدلله رب العالمین
الرحمن الرحیم
مالک یوم الدین
ایاک نعبدُ و ایاک نستعین
اهدنا الصراط المستقیم
صراط الذین انعمتَ علیهم غیرالمغضوبِ علیهم ولاالضالین....
سوره توحید3مرتبه خوانده شود....
بسم الله الرحمن الرحیم
قل هوالله احد
الله الصمد
لم یلدولم یولد
ولم یکن لهُ کفوًا احد
صدق الله علی العظیم
برای شادی جوان ناکام شادروان مرحوم مرتضی پاشایی
روحش شادویادش گرامی...
خدا رحمتش کنه.............
خدایش بیامرزاد... (sm50)
هنوز وجود داری گودزیلا؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط 3ooti [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خدا رحمتش کنه... ناراحت شدم (sm25)
ولی یه بخش از حرفای فری هم راسته (sm25) خیلی ها اون روزها رو به یاد نمیارن (sm25) اون اتفاق فقط اینجا هم نیفتاد... چند تا سایت موزیک با هم پست مشابه گذاشتن و داستان درست کردن... آخرش هم معلوم نشد چی شد که همه چیز به حالت عادی برگشت (sm25)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چشم دادا!(sm27)(sm132)
آخه ندیدم فول آلبومشو تو سایت گفتم شاید اشکال نداشته باشه(sm132)
کلا حله ...(sm59)(sm50)
یه روز یه دنیا عشق داشتم …
دست خودم نبود سرنوشت خوب داشتم
حالاچی حالا کی جز خودم مونده یه آتیش به حسم به جونم
حرف پشت حرف درد پشت درد این اسمش عشقه این حسه نه که نیست
این حرفه این زندگیه نه که نیست
پس چی بگم چی بشم بشه مثل قدیما نه که نمیشه واسه ما
مرتضی پاشایی
♥
تو اوج رف روحش شاد(sm169)
برنامه زنده ماه عسل به مناسبت فوت مرتضی پاشایی
امشب ساعت 22:30 از شبکه سه!
هیییییییییییی(sm172)
گلخانه نوشته داره که امشب!
ازدحام مردم جلوی بیمارستان 2:(sm172)
واقعا روحش شاد(sm170)(sm60)(sm86)نقل قول:
نوشته اصلی توسط meysamdall [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
واقعا برنامه گذاشتن؟؟