یکی دو سال پیش یه سایتی بود ، آلبوم های عربی رو با 3 کیفیت FLAC , 320 که 320 دو نوع بود میذاشت با کاورا که با بالاترین کیفیت بودن
یعنی همینکه البوم منتشر میشد رو سایت بود ، ولی بعدا بی لیاقتا (sm148) پولی کردنش :|
نمایش نسخه قابل چاپ
یکی دو سال پیش یه سایتی بود ، آلبوم های عربی رو با 3 کیفیت FLAC , 320 که 320 دو نوع بود میذاشت با کاورا که با بالاترین کیفیت بودن
یعنی همینکه البوم منتشر میشد رو سایت بود ، ولی بعدا بی لیاقتا (sm148) پولی کردنش :|
نه منظورم کاورا و تگی که روی آهنگ بودو میگم (sm27)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rezaartist [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منتظر فرمت فلاک(sm27)
دوست خوبمون گذاشتن [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط daniyal [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینو دیدم اونی که رضا میگفت میخوادبذاره گفت 400 مگه وایسادم اونو بگیرم(sm27)نقل قول:
نوشته اصلی توسط p@RH@m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط daniyal [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خب ییهو Audio بذاره خودمون با هر کیفیتی خواستیم ریپ کنیم دیگه (sm128)
یه جا پیدا کردم فلاک رو 440 مگ پولی بود لامصب(sm74)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm74)
درود آقارضا . یه سوال داشتم , تفاوت cd cbr , cd vbr , cd aac چیست؟ یه توضیح کوتاه راجع هر کدوم از این کیفیتا بده؟ و مهم تر اینکه کدوم این کیفیتها بهتر و بالاتره؟ ممنون داداش
aac که یه فرمت هست مثل mp3 یا Flacنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hourmazd [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
vbr بیت ریت متغیر هست و cbr بیت ریت ثابت که خب حجم vbr از cbr کمتر هست و همینطور کیفیت
نقل قول:
آره دیگه همینجا رو میگفتم ... الآن یه سالی هس که پولی شده ، قبلا لینکاش مدیافایر یا رپید بود ، اونقد پاک کردن لینکاشو بعدش اومد پولی کردش (sm1)
به به . به به(sm127)
حاج آقا تاپیکتان را تازه زیارت نمودیم(sm93)(sm19)
تگ روی آهنگا گذاشته ولی خب اسم تراک ها کامل مشخصه بر خلاف تگ های داخلی.. کاورا هم ایشالا بدون تگش دستم میرسه میذارمنقل قول:
فرمت فلاک هم امروز فردا میرسه دستم میذارم.نقل قول:
سلام دوست عزیز.نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hourmazd [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
وقتی یه سی دی موزیک اوریجینال دستمون میرسه میخوایم اونو به فرمت های صوتی نظیر همینایی ک گفتی تبدیل ( یا اصطلاحا ریپ ) کنیم .
اول در مورد این کلمه توضیح بدم : Bit Rate : بیت ریت مقدار داده ایست که در یک بازه ی زمانی مشخص وجود داره.
مثلا وقتی میگن بیت ریت 320 کیلوبایت بر ثانیه هستش . یعنی در هر ثانیه 320 کیلوبایت داده وجود داره .
CBR : Constant Bit Rate تو این حالت کیفیت بیت ریت ثابته . اگه 320 CBR باشه یعنی در تمام لحظات آهنگ در هر ثانیه 320 کیلوبایت داده وجود داره.
VBR: Variable Bit Rate تو این حالت کیفیت بیت ریت متغیره و در یک بازه ای کم و زیاد میشه. اگه بطور مثال 320 VBR باشه یعنی بطور میانگین حول و هوش 320 کیلوبایت
در ثانیه داده تو این آهنگ وجود داره.
ACC : Advanced Audio Coding این فرمت در واقع نسل بعدی MP3 بود. هدف از ایجاد این فرمت بهبود کیفیت فایل های صوتی بود. البته در این فرمت هم مثل Mp3 ما حذف داده های
صوتی رو داریم ولی خب کیفیت اون خیلی از Mp3 بهتره. و همین عامل باعث شده خیلی از کمپانی ها از این فرمت برای انتشار آثارشون استفاده کنند. بطور مثال کمپانی اپل در
فروشگاه آی تونزش.
Flac : Free Lossless Audio Codec کیفیت فلاک از سال 2001 مورد استفاده قرار میگیره.تو این فرمت فشرده سازی ک در مورد Mp3 یا ACC داریم وجود نداریم.البته بگم که در همین
فلاک هم فایل صوتی اصلی به میزان 50 تا 60 درصد کاهش پیدا میکنه.فایل صوتی اصلی شاید همونی باشه ک در استودیو های مسترینگی ک مسترینگ آلبوم روش صورت میگیره تهیه
میشه.(این مورد رو دقیق مطمئن نیستم) . کفیت فلاک برای اونایی ک کلکسیونر موسیقی هستند بدرد میخوره. میتونن هر وقت میخوان به mp3 تبدیل کنن. یه فایل خام رو در اختیار
دارن. شما در کیفیت فلاک خواننده رو در نزدیکی خودتون حس میکنید در واقع بالاترین کیفیتی ک میتونه یه فایل صوتی در اختیار شما قرار بگیره همینه.
پس اگه ازنظر کیفیت داده ها در ثانیه بگیم اینطوری میشه :
FLAC >ACC> CBR < VBR
رضا برا خودت متخصص شدی(sm2)
دلم برات تنگ شده بود(sm81)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط rezaartist [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جسارت منو ببخشین،
در تکمیل این توضیحات بی نقص دوستمون اینکه ، FLAC هم Bit Rate های مختلفی داره
(sm155)بحث خیلی سنگین شد(sm155)
در ضمن اینم بگم که اینی که میگی 320 کیلو بیت هستش کیلو بایت باشه حجم آهنگ سر به فلک میکشه (sm155)
داش کمال منور کردی(sm127)(sm127)(sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Kamal [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شاگردیمنقل قول:
نوشته اصلی توسط .MASOUD. [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مسعود(sm51)(sm127)
تاییدات متوالی(sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط p@RH@m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نکته ی ظریفی بود ک اشاره کردید با تشکر از دقت نظر شما (sm51)نقل قول:
(sm27)
فلاک(sm132)
آلبوم عمرو دیاب " شفت الایام" در صدر آلبوم های سایت آیتونز .. تبریک به تمام دیابی ها
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm132)
نقل قول:
daniyal فک کنم باس بیخیال شی (sm88)
نه(sm132) تا خون تو بدنم جریان داره ایستادگی میکنم(sm132)نقل قول:
اینجا گذاشته منتها پسورد میخواد(sm132)رضا هم از همینجا گذاشته آلبومو پس پسووردو میدونه چیه(sm132)
(sm132)
(sm132)
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
(sm51)(sm174)
نقل قول:
اون روز من یه سایتی رفتم که هم Flac داشت هم 320 با کاور فک کنم
حجم Flac هم ، همینی بود که MoRe گذاشته بود
ولی FLacHdCd یه چیز دیگه ای بود ناکس
440 Mb (sm132)نقل قول:
بیت ریت 1400 Kb/s (sm132)
رضا اگه نذاری خودتو فلک میکنم(sm132)به چند تا از بردرای بسیجی قم هم میگن نصیحتت کنن(sm132)
حتی اگه شده بری کشور بیگانه آلبوم اوجینالو بخری باید فلکو بذاری(sm132)
نقل قول:
آره اونا 1412 Kb/s گذاشتن
بزا تو آرشیو امو نیگا میکنم یکیشو آپ میکنم از آلبومایی که دانلود کرده بودم
نقل قول:
(sm2)(sm2)(sm2)
دارم تو کامنتای فیس بوک این یارو maxbro میگردم یکی پسووردو گفته باشه لامصب این یارو max bro برا همشون کامنتای بد گذاشته این عربا خیلی خطر ناکن(sm132)
(sm132)
سلام . دوستان دیشب با Max Bro چت میکردم میگفت کیفیت فلاک و AAC رو باید 5 پوند پرداخت کنید مجانی نمیتونه بده. کیفیت CBR و VBR هم پاسورد داشتن اما خب اونا رو به دوستای نزدیکش میداد پاسوردش رو ولی ظاهرا فلاک و ACC رو بدون پول در اختیار قرار نمیده ! ولی خب بازم ازش خواهش میکنم(sm25)(sm59)
نقل قول:
(sm128)
(sm70)چی زدی؟(sm132)نقل قول:
دیوس رفته یه آلبوم خریده ریپ کرده میگه 5 پوند بده(sm173)
تو هم آلبوم احمدوند 128 شو بده بگو فلکشو میخوای؟؟
بعد بگو[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این با اون در،لینک بده لینک بگیر(sm132)
از این جور اهنگا و صدا ها ندارن خوشش میاد(sm132)
نمیخواد خواهش کنی عرب جماعت ارزششو نداره(sm59)نقل قول:
برو اونجا اوجینالشو بگیر بعد برو کیون این یارو بذار برگرد دلمون خنگ شه(sm132)
نقل قول:
دمت گرم به پافشاری ادامه بده
بعدشم مگه اورجینالش چنده که واس یه flac ، حالا 5 پون هم میخواد
تا حالا خایه مالی نکرده بودیم ک اونم بخاطر اینکه دوستتون دارم دیگه رفتم انجام دادم(sm74) تا ببینید همه تلاشم رو کردم . تازه قیمت شده 10 پوند
(sm132)
اینو نوشتم
Salam Aleek ya max. I know that the FLAC version is not free. I am in Iran . what Should I do To have it? Me and you are friends from 2011 and Amr diab have lots of fans in Iran
نقل قول:
(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)
نقل قول:
نه بابا با این چیزا خ ر نمیشن (sm128)
ولش کن ، daniyal راس میگه ، ارزششو نداره
خاک تو سرت با این دوستات(sm70)نقل قول:
ریدی(sm10)(sm174)
دیگه بیخی نداد یه گنده بارش کن بیخیالش شو ارزششو نداره(sm174)