من ایرانی زیاد گوش نمیدم...اما تو معدود این آلبوم های ایرانی که از 90 تا حالا گوش دادم
به نظرم پرجم سفید محسن چاوشی جاده رویاها سیروان خسروی و ترامادول شاهین نجفی از همه بهتر بود...(sm10)
نمایش نسخه قابل چاپ
من ایرانی زیاد گوش نمیدم...اما تو معدود این آلبوم های ایرانی که از 90 تا حالا گوش دادم
به نظرم پرجم سفید محسن چاوشی جاده رویاها سیروان خسروی و ترامادول شاهین نجفی از همه بهتر بود...(sm10)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خب ببینید اون طرفدار خواننده ی عزیزی که از روی تعصب رای میده چون میتونه بی نهایت گزینه رو انتخاب کنه لذا در کنار خواننده ی محبوبش به چند خواننده ی دیگه هم رای میده که این ارزش اصلی نظرسنجی ماست .
مقایسه شادمهر با خواننده های داخلیمون مثل مقایسه لامبورگینی با پرایده !!!
مسعود امامی؟؟؟؟؟؟ََََ بر چه مبنایی؟؟!! نیما مسیحا رو گذاشتی اونوقت البوم من و بارون بابک جهانبخش یا البوم خونه غرور یا از این ساعت مهدی احمدوند رو نذاشتی
البوم سامان جلیلی هم میتونست باشه ...از البوم منصور که پایینتر نیست
در رابطه با آلبوم مسعود امامی : به قول امیر میتونی درباره ی چیزی که نشنیدی نظر ندی !نقل قول:
نوشته اصلی توسط MOh@MM@d [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در رابطه با آلبوم من و بارون جهانبخش : این آلبوم در گزینه ها هست چشماتو قشنگ وا کن .
در رابطه با آلبوم احمدوند و جلیلی : واقعا تو این آلبوم ها رو خوب توصیف میکنی ؟ آلبوم خونه ی غرور که فقط یه خوب به نام دوست دارم داشت . آلبوم جلیلی هم که واقعا افتضاحی بیش نبود .
قطعا امپراطور دوشاشوش من خود آن سیزدهم شایسته رای های بالاتری هستش. لطفا تعصبی رای ندهید.
احسنت به شعور بالای موسیقیایی شما . زنده باد امپراطورنقل قول:
نوشته اصلی توسط 8813222 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینو (sm77) البومارو گوش میدی حتما؟ (sm77)نقل قول:
نوشته اصلی توسط amirsarab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بنده ترانه های یزدانی رو حفظم عمو .نقل قول:
نوشته اصلی توسط kashki [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
موسیقی پــــــاپ داخل کشوَر دَر حال حاضر اَز نَظَر طَرَفداری اَز یه خوانَنده خاص بین مَردُم وَ تو جامعه به چَند دَسته تَقسیم شُده. . .
مَثَلاً عدّه ای طَرفدار "مُحسن یگانه" عدّه ای "مُحسن چاووشی" عدّه ای "بابَک جَهانبَخش" عدّه ای "خواجه اَمیری" وَ وَ وَ این داستان وَ این اَسامی هَمچنان اِدامه داره . . . اَمّا نُقطه مُشتَرَک هَمه ی طَرفـــــدارای این خـــوانَنده ها میدونین چیه؟ ؟ ؟
طَرَفـــداری اَز شادمهر عَقیلی نُقطه اشتراک هَمَشونه
یه واقعیَت دوست داشتَنی وُجود داره وَ اونَم اینه که شادمهر عَقیلی خیلی خیلی مَحبوبه و تو این جامعه موسیقی ایران هیشکی حَتّی تَوان رقابَت باهاش رو نَداره. . . هَمه ی فاکتور های این واقعیت رو هَم داره . . . هُنَر ؛ شَخصیت ؛ مَحبوبیت ؛ تیپ و چهره ؛ وَ . . .
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]شـــادمهر عَقیلی ؛مَردی که موسیقی پاپ ایران را نُت به نُت مَدیون اوییم. . .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehran7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
احسنت به شما , دقیقا همینطوره
بازم ی نظرسنجی آب دوغی دیگر.
الان میشه بگی چرامثلا چاوشی دوتا داره یگانه یکی داره؟
یا مثلا آقای ف.ف.چرا هستن؟ایشون خیلی ساده میخونند اسم آلبومشون هم مشخصه.فقط مال خودشون بوده شخصی بوده
لطفا تصحیح بکنید.
درود ,نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mo$en [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
محسن یگانه از سال 90 تا 93 فقط یک آلبوم داشته چاووشی هم چون سه تا آلبوم داشته و هر سه بهترین سال شدن مجبور شدیم دو تا آلبوم ازش بزاریم .
جناب فرزاد فرزین هم کاندیدای بهترین آلبوم از نظر کارشناسا در موسیقی ما شد اون وقت تو تاییدش نمیکنی ؟
در ضمن سعی کنید در نظرهاتون زین بعد از ادبیات بهتری استفاده کنید تا مثل جملات بالا قهوه ایت نکنم .
با تشکر
چرا اسمي از مجيد خراطها نيسسسسسسسسسسسسسسسسس
جناب خراطها آلبومشون حرفی برای گفتن نداشت آلبوم های غیرمجازشون قوی تر بود .نقل قول:
نوشته اصلی توسط Ya3er [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
زنده باد سلطان داره میفته جلو
(sm2)... ایول. (sm93)نقل قول:
نوشته اصلی توسط amirsarab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من قبلا ها محسن یگانه زیاد گوش میکردم. صداش دلنشین بود. از وقتی دماغشو عمل کرد رید به صدای خودش. اگه من جات بودم حتی اسمشو حتی نمینوشتم (sm59)
آپ آپ آپ آپ
آپ آپ آ|
برو بچتو گوش بده
آپ آپ آپ آپ
چه جوری میشه تغییر گزینه داد؟
juuuuuuuuuuuuust
(sm127)shaadmehr(sm127)
درود , این امکان در سایت موجود نمیباشدنقل قول:
نوشته اصلی توسط YAS [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
زنده باد بر شمانقل قول:
نوشته اصلی توسط eessii [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو سه روز 130 رای جمع شد رکوردی تازه .
فقط وفقط یگانه بنیامین و علیزاده
اعجاز -گوگوش