کد جدید اومددددددد (sm118) همگی بزنید اون تشکر زیرشو دیگه
نمایش نسخه قابل چاپ
کد جدید اومددددددد (sm118) همگی بزنید اون تشکر زیرشو دیگه
این تاپیک اگر خوب باشید ادامش میدم خوب هم نباشم ادامش نمیدم .....(sm120) کیس یو ماچ ماچ
(sm187) دیگه براتون نمیذارما!!! (sm120)(sm120)(sm120)(sm120) نامردا دارم شارژ مفتی میدم بهتون ولی شما یک تشکری نمکنید یک پستی نمیگذارید
ایول شارژ شد
بعد از لغو کردن میشه دوباره همونو زد یا فقط یه بار میشه هرکدومشو؟
الان هر دوتاشو زدم ولی فقط اولی جوابش اومد
همون کد شارژ قبلی رو بهت میدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط akbarbeauty [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
لعنتی گیر داره .. . . .نقل قول:
نوشته اصلی توسط akbarbeauty [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این از چند ماه پیش شروع شده فعلا هم ادامه داره (sm70) شما هستید که تعیین میکنید تاپیک باشه یا نه
دوتاش کاملا سالم هست و کار میکنه خودم الان تستش کرم
(sm120) من خودم کاورتون میدم برید جلو . . . . . .(sm120)(sm120)(sm120)
(sm120) تا دیروز داشت مینداختم بیرون ....نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ملت الان فقط دارن هم دیگه رو خبر میکنن (sm70) کسی به ما کاری نداره که (sm120)
(sm120)
اکبر اگه تو و امیر نبودید من تو باران نبودم خخخخخ(sm127)نقل قول:
(sm70)
فدایی داری مافیا(sm120)
دومی هم عمل کرد ایول (sm59)
تازه دارم مزه ی انتقام از ایرانسل رو میچشم(sm128)
(sm59)نقل قول:
همین واسش کلی سود داره خخخخنقل قول:
نوشته اصلی توسط iman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آره هیچ کاری رو الکی نمیکنن...ولی خب واس ما هم بد نشد (sm174)
همه این جمعیت خیلی جمعیت کمی از کاربران ایرانسل هست (sm70)پولش رو از بسته های اینترنت که گرون شده در آورده نگران نباش ....(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط iman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خدا نگهداره وای فای رو(sm128)
(sm30) شما بسته نمیخری؟ (sm70) اولین نفری هستم که میبینم بسته اینترنت نمیخره (sm70)نقل قول:
ایرانسل منظورم بود(sm54)نقل قول:
نوشته اصلی توسط جادوگر [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120) واقعا اگر ارزون بود خیلی اپراتور خوبی هست به نظرم بهتر از همراه اول هست ...نقل قول:
(sm3)نقل قول:
نوشته اصلی توسط جادوگر [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm70) مونده بفهمی ایرانسل چجور باعث شد بتونی موبایل دستت بگیری (sm50)نقل قول:
واس همین اول همراه اول رو پر رنگ کردم بعد اونو گذاشتم دگ(sm120)نقل قول:
سلام دوستان بارانی
دوستان سوالی داشتم؟
جدید ترین آلبوم و تک آهنگ Avril Lavigne کدام آلبوم و کدام تک آهنگ هستش؟
عذرخواهی میکنم میدومنم اینجا جای این سوال نبود
باتشکر
خوب وقتی جاش نیست چرا؟!؟(sm178)(sm142) باید توی گوگل سرچ کنید بهتر هست به زبان انگلیسی سرچ کنید خیلی راحت به نتیجه میرسید نتونستید بیا بگو همین جا خودم برات سرچ میکنم (sm70) درود بر شرفت خخخخ (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MoRe [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
داداش لطف میکنی اگر سرچ کنینقل قول:
من که به نتیجه ای نرسیدم(sm50)
(sm70) برو ویکپدیا (sm70) خیلی قشنگ اگر کارت نشد بازم بیا خودم همین جا بهت میگم ... ولی درست سرچ نکردی (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MoRe [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جادوگر چرا میخند ؟(sm70)
خوب من هیچ وقت نمیشه یک پست بگذارم یک شکلک خوب پاش نباشه (sm70) نیز خیلی نمرام خوب شدن ((sm25) )نقل قول:
(sm120)
ﺭﻭﺯﯼ ﺷﺨﺼﯽ ﻧﺰﺩ ﺣﮑﯿﻤﯽ ﺭﻓﺖ ﻭ ﮔﻔﺖ :
ﻋﺮﺿﯽ ﺩﺍﺭﻡ
ﺣﮑﯿﻢ ﻓﺮﻣﻮﺩ:
ﻋﺮﺿﺖ ﺭﺍ ﺑﮕﻮ
ﺷﺨﺺ ﮔﻔﺖ:
78 ﺳﺎﻧﺘﯿﻤﺘﺮ
ﺣﮑﯿﻢ ﻓﺮﻣﻮﺩ:
ﻃﻮﻟﺖ ﺭﺍ ﻫﻢ ﺑﮕﻮ
ﻭ ﺷﺨﺺ ﮔﻔﺖ :
186 ﺳﺎﻧﺘﯿﻤﺘﺮ
ﻭ ﺣﮑﯿﻢ ﻣﺴﺎﺣﺖ ﺷﺨﺺ ﺭﺍ ﺣﺴﺎﺏ ﮐﺮﺩ ...
اینو از تاپیک بقل کش رفتم گفتم دور همی خوش باشیم (sm120)
(sm2)
پیــــــــــــــــــــدا نکردم. جدیدترین آلبوم یا تک اهنگ (sm25)(sm178)
امیر رابینهود(sm132)