همین آنکاته...ببینش(sm132)نقل قول:
نوشته اصلی توسط vahid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
همین آنکاته...ببینش(sm132)نقل قول:
نوشته اصلی توسط vahid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خیلی هم فیلم خوبیه ببینینش(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Betty [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دروغ میگه اگه اتاق خوابتون کمد داره شبا هم پاهاتونو جمع میکنین میخوابین نبینینش(sm86)(sm86)(sm86)(sm86)(sm86)(sm86) (sm86)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دخترا چشون به این فیلما؟ (sm120) شما باید فیلم هندی نیگا کنین (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Betty [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خیلییی خیلییییی خوب بود تو این 2تا فیلم آدم لذت میبره از نقش منفیش من خودم نقشش تو جانگو رو بیشتر دوست داشتم(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط reza67 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خیلی ناراحت کننده بود کشتنش(sm74)
من خوراکم فیلمای ترسناک بود همیشه هیچ مرگیمم نمیشدنقل قول:
این فیلم واقعا اذیتم کرد از اون روز دیگه فیلم ترسناک ندیدم(sm27)
Other boleyn girl 2008
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نوع فیلم درام/تاریخی کارگردان جاستین چادویک بازیگران اصلی ناتالی پورتمن
اسکارلت جوهانسون
اریک بانامدیر فیلم برداری کایرن مک گیگان موسیقی پل کانتلون تدوین پل نایت/کارول لیتلتون کشور تولید کننده امریکا/انگلستان
پادشاه انگلستان برای داشتن فرزند پسرمصراست.وقتی ملکه نمی تواند این خواسته را برآورده کند،خانواده های سرشناس انگلستان دست به کارمی شوند تا زمینه ی آشنایی شاه با دخترانشان را فراهم کنند.یکی ازاین خانواده ها،خاندان بولین هستند که تلاش می کنند با هدایت دایی شان،درپادشاه نفوذ کنند.درحالی که پادشاه شیفته ی یکی ازدختران بولین شده،دختر دیگرکه فردی جاه طلب ومغروراست تلاش می کند جای خواهرش را بگیرد....
این فیلم هم 2 بار دیده شد به خاطر بازی بسیار زیبای ناتالی پورتمن و داستان زیباتر فیلم (که البته تاریخیه)
نمره 7(sm10)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این فیلم رُ به پیشنهاد اکبر دیدم(sm120)
به نظرم فیلم قشنگیه ....
کم کم به این نتیجه میرسم که ایتالیایی ها خیلی استعداد دارن(sm54)(sm120)
پیشنهاد میکنم ببینیدش....
کارگردانش همون کارگردان مالنا و سینما پارادیزو هستش مشخصه مخاطب شناسیش خوبه (sm120)
دانلود فیلم Sector 4: Extraction 2014 با کیفیت DVDRip
ژانر : اکشن | جنگی
سال انتشار : ۲۰۱۴
مدت زمان : ۹۱ دقیقه
محصول : آمریکا
زبان : انگلیسی
کیفیت : DVDRip
فرمت : Mkv
انکودر : Ganool
حجم : ۴۰۰ مگابایت
کارگردان : Olivier Gruner
بازیگران : Salman Bokhari, Steven Dell, Jillian Alysse
خلاصه داستان : گروهی از سربازان پشت خط دشمن گرفتار شده اند و حالا خطر مرگ انها را تحدید میکند در همین حین گروهی برای نجات آنها می آیند و …
Download Link:
Uploadbaz:
Expressleech:
دانلود فیلم بسیار زیبا ، درام و معناگرای The Fountain (چشمه) ، با کیفیت بلوری 720 ، محصول سال 2006 !!
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] یکی از عجیب ترین و رازآلودترین فیلم هاست که من دیدم ، البته درک فیلم هم فوق العاده سخته !
نگاه کلی فیلم چند بعدی و در چندین دنیای مختلفه ، دنیای واقعی ، دنیای قرون وسطی و دنیای برزخ !!
البته برزخ به شکلی دیگر هست و کاملا پیچیده ، در این فیلم هم در زمان حال هستید و هم در زمان گذشته !!
پیشنهاد میکنم فیلم رو چند بار و با دقت زیادی ببینید ، چون واقعا ارزش داره و فوق العاده است !
ژانر: درام ، تخیلی ، رازآلود
سال انتشار : 2006
لینک [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حجم : 600 مگابایت
کیفیت: BluRay 720p فوق العاده
اسکرین شات : [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کارگردان : Darren Aronofsky
بازیگران : Hugh Jackman , Rachel Weisz
خلاصه داستان : تلاش هزار ساله ی مردی (جکمن) برای نجات زندگی زنی (وایس) که دوست دارد ؛ در هیئت
یک فاتح اسپانیایی قرن شانزدهمی، یک دانشمند در زمان حال و یک فضانورد در قرن بیست و ششم و ...
برای دانلود بر روی یکی از لینک های زیر کلیک کنید
کیفیت بلوری 1080
کیفیت بلوری 720
نمونه کیفیت از فیلم ، بر روی هر عکس کلیک کنید [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حتی من نمیتونم در مورد فیلم توضیح بدم چون بیان کردن چیزایی که دیدم به شدت سخته !!
همه چیز فیلم عالیه ، هم بازیگرهای حرفه ای و هم موسیقی متن شگفت انگیزی داره !
موسیقی متن فوق العاده زیبای فیلم
دپرس ترین فیلمی که تو عمرم دیدم...
اون جایی که انگشتره رو...
يه فيلم با فيلمنامه متفاوت
دفاع يه زن از مردش
جالب بود
In The Blood 2013
بازيگر زن نقش اولش اصلا رزمي كاره
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط .Chiko. [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
THE HUNT
یکی از فیلمایی که خیلی دوست دارم ....
و خیلیا هم با من مخالفن(sm70)
کارگردانش اصغر فرهادی دانمارکیاس
هم داستانشُ دوس دارم هم بازیاشون....(sm25)
دیدنش خالی از لطف نیست(sm120)
یادم نمیاد فیلم غیر انگلیسی زبان دیده باشمنقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میترسم برم سراغشون
انگلیسی باز یه چیزایی آدم حالیش میشه و زبونش باحاله اما بقیه یه جورین (sm120)
در ضمن Rate Last Seen Movie Or Tv Series
یادمه 2 ماه پیش گفتی دیدم اینو (sm59)
گفتم که این عنوان دزدیه باید به امیر بگم عوضش کنه بذاره ALL(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط reza67 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من هیچی نمیگم واسه اینه که 1ساله فیلم دانلود نکردم شفاف سازی کن خب از همون اول (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از الان میتونی از کازابلانکا شروع به تعریف کنی (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به پیشنهاد یکی از شما دیدم....
برا کسایی که این سبک فیلما رُ دوس دارن شاید بد نباشه....
ولی من دوست نداشتم زیاد(sm54)
کلا با این فیلما ارتباط برقرار نمیکنم....(sm120)
نمره ی من فوقش 5(sm120)
فیلم رُ دیدم فیلم خوبی بود ولی این فیلم هم بیشتر باید این سبکی پسند ها ببینن(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کلا با فیلم و داستانی که نتونم باور کنم کنار نمیام ولی با این حال فیلم بدی نبود(sm120)
Transcendence
رو چند روز پیش دیدمبه شدت فیلم خوبییه
کارگردانش Wally Pfister فیلمبردار مشهور و برنده اسکار هست که این اولین فیلمی هستش که به عنوان کارگردان ساخته
یک فیلم کاملا علمی و اینده نگر هست
یه چیز تو مایه های ماتریکس (البته داستانش تفاوتهای زیادی داره)
جانی دپ نقش یه دانشمنده که روی پروژه آپلود مغز انسان بر روی شبکه کار میکنه و موفق شده که این کار رو برای میمون انجام بده و..........
بازی بازیگرها واقعا خوبه مخصوصا خود جانی دپ
من به این فیلم 8.5 از نمره میدم
واقعا دلیل این نمرات پایین رو نمیفهمم
شاید از نظر سینماگران زندگی بر روی کامپیوتر چیزی غیرممکن باشه و اونو احمقانه بدونن.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط --MOHAMMAD-- [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
+دانلود فیلمفوق العاده زیبای *The Signal 2014*با کیفیت WEBRip 720p+
ژانر : علمی تخیلی | هیجانی
سال انتشار : ۲۰۱۴
مدت زمان : ۹۷ دقیقه
محصول : آمریکا
زبان : انگلیسی
کیفیت : WEBRip 720p
فرمت : Mkv
انکودر : ShAaNiG
حجم : ۷۰۰ مگابایت
کارگردان : William Eubank
بازیگران : Brenton Thwaites, Olivia Cooke, Beau Knapp
خلاصه داستان : سه نفر در سن و سال دانشجویی به نامهای نیک؛ نامزدش هیلی و بهترین دوستش جونا عازم سفری در داخل
خاک آمریکا میشوند تا هیلی را به خانه جدیدش در کالیفرنیا برسانند. در طول اقامت شبانه شان در یک مسافرخانه، با نومَد- یک هکر
اسرارآمیز- برخورد میکنند که آنها را وا میدارد تا او را از کاری که میخواهد انجام دهد، منصرف کنند. آنها که نمیتوانند از پس این چالش
برآیند، به دنبال او به یک خانه ویرانه مرموز در وسط ناکجاآباد میروند …
Download Link:
Uploadbaz:
Expressleech:
"دختر لر" اولین فیلم غیر صامت ایرانی... (sm120)نقل قول:
جوایز : نامزد ۲ اسکار برنده ۲ جایزه و ۱۷ نامزد
کارگردانان : Christopher Nolan
بازیگران : Hugh Jackman, Christian Bale, Scarlett Johansson
خلاصه داستان : لندن در آستانه قرن بیستم. رابرت انجی یر و آلفرد بوردن شعبده بازانی هستند که از جوانی و اولین برخورد شان همواره به شکلی دوستانه در حال رقابت با هم بوده اند. قابلیت ها و مهارت های این دو در گذر زمان افزون تر و به همراه آن رقابت شان نیز شدیدتر شده و رنگی از نفرت به خود گرفته است. رقابت این دو همواره در این مسیر بوده که شعبده تازه و پیچیده تری عرضه کنند که دومی یارای مقابله با آن را نداشته باشد. ولی این رقابت به زودی در مسیری تلخ و خطرناک می افتد و زندگی هر دو و حتی اطرافیان شان را نیز دچار مخاطره می کند...
خلاصه داستان :
.................................................. ......
من پرستیژ رو جزو دسته فیلم های خیلی خوب میزارم
توصیه میکنم حتما ببینید
کسایی که فیلم ها ی نولان رو دیدن میدونن بیشتر جذابیت فیلم بخاطر داستان جذاب و گیراش هست که کاملا ذهن رو درگیر میکنه همش میخواین سعی کنین حدس بزنین قراره چه اتفاقی بیوفته و همیشه هم غافلگیرتون میکنه
با وجود این بازیگرا و کارگردان هم واضحه که بازی ها خیلی خوبن
امتیاز من هم بالای 8
پ.ن: به نقل از یکی از سایت های نقد فیلم:
جمله ای در فیلم هست که مایکل کین چند بار آن را به زبان میآورد: ((شعبدهباز چیزی را به شما نشان میدهد، بعد آن را غیب میکند، و در آخر دوباره آن را ظاهر میکند و هنر او، در این ظاهر کردن دوباره است نه غیب کردن)).
این جمله به نوعی اساس داستان و شیوه روایت در پرستیژ است
اینو تازه دیدی یا واقعا به نکته last seen دقت نمیکنی آرمیلا؟!نقل قول:
نوشته اصلی توسط armila [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
last seen زیاد مهم نیسنقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مهم favorite بودن فیلم برای شماس
بعدشم کجا گفته last seen? گفته Rate seen(sm120)
عنوان رو کِی عوض کردن؟ (sm120)نقل قول:
خیلی خب؛ پس میریم که داشته باشیم...
پپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپ این چه تاپیکی بود زدی باووووووووووووووو
اگه بخوام بگم باید تا صبح اسم فیلم بیارم
من کله روزم مخصوصا عصرا صرف دیدن فیلمه
خیلی از اینایی هم که دیدم بالایه 45 باره بخوام بگم که میرسه که 200 300 تا فیلم که (sm74)
در کل تاپیکه خوبیه ولی تا انتظار از بعضی از بچه ها بیشتر داشتم هنوز ندیدم فیلم خوب معرفی کنند البته تو ساله 2014 هنوز فیلم کیفیت بالا ندیدم درست
منتظر شاهکاره کریستوفر نولان هستم (sm127)
شما معرفی کن خو(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط kashki [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یکی از بهترین و تاثیرگذارترین و در عین حال ساده ترین فیلمایی که دیدم....
پیشنهاد میکنم حتما ببینیدش(sm111)
نمره ی منِ آماتور قطعا بالای 8(sm120)
همه نوع فیلمی میشه تحلیل کرد ایا (sm59)
A Beautiful Mind 2001
Ratings: 8.2/10
Metascore: 72/100
یکی از زیبــــــاترین بازیهای اســــــتاد راسل کرو (sm127) توضیح بیشتر نمیدم امتیاز imdb گویای همه چیز هستش
**** نباشه(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Catman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
Saving Private Ryan 1998
Ratings: 8.6/10
Metascore: 90/100
از فیلم های بسیار خوب اسپیلبرگ با بازی درخشان تام هنکس (sm127) امتیاز رو میبینید که...
The Godfather
من هیــــــــــچ حرفی ندارم (sm21) مارلون براندو ال پاچینو (sm127)
Ratings: 9.2/10
Metascore: 100/100
Ratings: 9.1/10
Metascore: 80/100
Ratings: 7.6/10
Metascore: 60/100
من دارم این فیلمای بسیار مشهور رو معرفی میکنم اصلا کسی هم هست که اینا رو ندیده باشه؟ (sm59)
3 تا فیلم آخری که گفتی تعریفشُ زیاد شنیدم هیچ کدومشم ندیدم(sm120)نقل قول:
ولی مهم نی کسی دیده یا ندیده هدف نظر تو هستش
مثلا من گرگ وال استریت حالم به هم خورد ولی خیلیا میگن از بهترین فیلماست(sm120)
حسین نقد وال استریت استادو بدم؟ شاید خوشت بیاد (sm2)
استاد کیه؟بذار بینیم چی گفته؟خودت نظرت چیه؟(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]