قربون دولت اين زيرنويسشم رديف كن (sm120)
نمایش نسخه قابل چاپ
قربون دولت اين زيرنويسشم رديف كن (sm120)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قسمت اولشم صحنه زیاد داشت ؟ مثله فصل1 ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Catman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منم مثه شما متاسفانه هنوز ندیدمش (sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اين كه صداش ريده (sm172)
چيكارش كنم (sm178)
همه از سورس 0Sec انکود کردن صبر نکردن از KILLERS بزنن همین شد... 0Sec اکثر مواقع ایراد داره (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دوست عزیز نسخه x265 سریال رو کدوم سایت انکود میکنه؟
PSA که فعلا کار نمیکنه ...
تو تنظیمات km ، ریسینک کردن صدا هم هستنقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حدود 1.5 ثانیه بیارش عقب
نسخه 720p بدون مشکل صدا جایگزین شد.
تورنتنقل قول:
نوشته اصلی توسط Apocalypse Now [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دو تا آیکون زیبا از فصل دوم
تقدیم به علاقه مندان
__________________________________________________ __________________________________________________ ____
پیش نمایش آیکون ها :
نوشته اصلی توسط Captain [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بازگشت قوی فصل دوم سریال جنایی، درام " کاراگاه واقعی " در یکشنبه از شبکه HBO که 2.3 میلیون تماشاچی داشت!!
@IMDB
(sm50)
نرینی
لینک مستقیم بده بینیم
ندارم (sm138)
چجوری dl کنم پس
همونجوری که همه دانلود کردن (sm138)
بلد نیستم از این سایتا دانلود کنم
دانلود کن یاد میگیری (sm70)
یوزر پسوورد میخواد خوب این اپلود ر ه ما نداریم (sm70)
بده میخوام ببینم بخوام پلشت
بدون یوزر و پسورد هم دانلود میده (sm70)
باشه خو کونی تو بکش بیرون بده من مستقیم لینک و
عن عاقا آی پی ا فرق میکنه بعید میدونم کار کنه (sm70)
خو چیکار کنم رفتم تو اپلود بوی چیو بزنم
دانلود رایگان رو بزن دیگه Free Download (sm25)
چرا 232 مگابایت کلا ؟
720 کم حجمه x265
چرا حجمش کمه چاقی گیفیت بده ؟
کم حجم واسه چیته اخه
کم گو بخور دان کن دیگه (sm178)
کیفیت خوبه دیگه ؟
بد نیس
آهنگ تیتراژ قسمت اول
Mp3 320
قسمت دوم اضاف شد.
لینک اپلودباز قسمت دوم
زیرنویس نیومد؟