من تا حالا اسپم ندادم همش بحثای کارشناسی بوده(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
من تا حالا اسپم ندادم همش بحثای کارشناسی بوده(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کارشناسی در مورد مسی و پپ (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نیمار-دلبوسکه و .....(sm120)نقل قول:
آقا دلبو شکه که خودم پایه ام (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از نیمار هم خوشم نمیاد (sm120)
مصاحبه نکو خوندی؟(sm120)نقل قول:
گفتم که ناقوس رسوایی اردشیر به صدا دراومده(sm120)نقل قول:
فرهاد مجیدی در هتل مجلل شهر بارسلوننقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)
امیر منافعتُ باید با ما تقسیم کنی(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امان از سودای ریاست(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بد بختی ریاست اینجا نه ریاست ه نه کار هر کسیه (sm120)نقل قول:
الان تو مدیر بشی صد نفر باهات مخالفت میکنن چه برسه ** دیگه (sm120)
داود و پارسا و امید و ایمان نشدن مگه؟(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
داود قبلش بیشترین حامیا رُ داشت یا رضا(sm120)
بعدش سایشونُ با تیر میزدن(sm120)
من که نمیدونم چه خبر شده و اون یارو کی بوده و چی پیش اومده
فقط اینو میدونم امیرم بره فقط جنازه باران میمونه (sm50)
دقیقا (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط reza67 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من واسه همین این مقاله رو نوشتم
یارو کیهنقل قول:
یوزرش خیلی آشنا نبود که
چطور سودای ریاست داشت
اگه کسیم بخواد ادعا کنه حسینه با 250 هزار اسپم آنتی بارسایی(sm2)
(sm14)
(sm2)
خب کارت چیه که تمام مدت اینجا داری ول میچرخی؟ (sm120) در ضمن همین که با نت شرکت کار شخصی میکنی شُبهه ناک ـه (sm120)نقل قول:
نوید گیر دادی ها (sm70) یک بخش داره تحت نظر من اداره میشه (sm70)نت شرکت هم همه استفاده میکنن و مشکل شرعی نداره(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تازه اون بخش مربوط به حسین رو حذف کردم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط reza67 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اونی هم که سودای ریاست داشت ، تایپیک طرفداران ...
خدا داند(sm120)
نه خب میخوام بدونم با پارتی رفتی توی اون شرکت با ارشد شیمی میشینی پشت میز کارت چیه دقیقا (sm120) همه اشتباه میکنن و مرتکب گناه میشن (sm59)نقل قول:
فطریه شما به میزان 3.5گیگ ترافیک میباشد (sm70)
(sm120) چرا اینقدر شرکت ها دل و دزد شدن؟
زیاد پورو نشو دیگه (sm70) و کاری نداشته باش که من پشت میز چه کار میکنم (sm70)(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نوید میخوای بیل بگیرم دستم و چاه کن بشم تا خیالت راحت بشه ؟(sm70)
من از اول رو راست بودم و گفتم که با کمک پارتی رفتم سر کار ، کاری که عادی شده و تا یه آشنا نداشته باشی نمیتونی کار خوب گیر بیاری
ایرادی داره نوید پیر آنا ؟(sm70)
این مقاله در مورد کودتاست یا خاطرات یک روز شما که همش ( بگذریم ، و... ) بود.... (sm148)
(sm120) داشتیم انجمن رو با خاک یکسان میکردیمنقل قول:
نوشته اصلی توسط player [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm54) چشم مهندس (sm21)نقل قول:
نه عزیزم راحت باش...آخه پسرعموی من با کارشناشی شیمی آزمون داد رفتش توی پتروشیمی...حالام که ارشد گرفته داره تلاش میکنه واسه شرکت نفت؛ واسه این پرسیدم!
ایراد که نه...فقط دلم میخواست بدونم دقیقا کارت چیه! (sm98)
(sm120) اینجا شیراز ساعت 1 بامداد
کاره دیگه (sm70) مهندسی شیمی گرایش های زیادی داره (sm120) حتما هم نباید یک ارشد مهندسی شیمی ، حتما کارش منطبق با رشته تحصیلیش باشه (sm128)نقل قول:
شما هر جور میخوای در نظر بگیر (sm120)راحت باش (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط player [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm6) گود لاک...نقل قول:
ول کنین این حرفارو اصلن ارزش نداره، یادمه خانم سارا اومد تاپیک زد ادمین میخواد فکر کنم بعد مدیریت پارسا و... بود منم پی ام دادم میتونم همکاری کنم اون موقع بسته به کارم روزی حدود 12 ساعت پای نت بودم الان سرم شلوغ شده. دیگه پی گیر نشدم اونم چیزی نگفت.
واقعا ادمین شدن تو این سایت فقط مدیریت نیست کار سنگینیه، از حق نگذریم امیر از جون دل واسه سایت و انجمن مایه گذاشته. بعضی از سایتا هر بخشش که یه مدیر داره توش موندن، درسته هنوز باران به روزای اوجش باز نگشته اما داره کم کم بدون مشکل میشه.
خوشم میاد زننده تاپیک همیشه همچیو به شوخی و شادی میگیره اصلش همینه.(sm70)
اره تو دانشگاهمون یارو مهندس مکانیک بود شغلش قسمت انتشارات داشگاه مشغول کپی جزوه ها بود(sm59)نقل قول:
اینجا ایران است...(sm50)
امیر اگه میشه احسانو از بن در بیار واسه تاپیک استقلال فعالیت زیاد داره.
وارد جزءیات نمیشم. به من مربوط نیست. ببخش گوشیم ء نداره.
ممنون
(sm27)
من که نفهمیدم قضیه چیه ولی درود بر امیر خان موزیک باران
Shift+Delete (sm59)