(sm58)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm58)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در فاصله 25 روز تا شروع مسابقات جام جهاني، «پيتر اشمايکل» در گفت*وگو با يکي از روزنامه*هاي هلندي نظرش را در مورد دو موضوع مرتبط با لويي*فان*خال بيان کرد.
به گزارش فارس ، گلر معروف پيشين کشور اسکاندويناي اظهار داشت تيم ملي هلند تحت هدايت فان*خال اوج خواهد گرفت و در جام جهاني يکي از شانس*هاي قهرماني مسابقات خواهد بود.
وي همچنين به مسئولان منچستريونايتد توصيه کرد در مورد جذب اين مربي که قراردادش با «لاله*هاي نارنجي» (تيم هلند) تا پايان جام جهاني است، وقت را بيهوده از دست نداده و وي را جذب کنند زيرا با استفاده از او مي*توانند روحيه قهرماني را به تيم تزريق کرده و بار ديگر فاتح مسابقات باشگاهي باشند.
نبرد لیونل مسی و هاشُم بیگ زاده!
مرا آن زمان نام هاشُم بکرد /// نود حرف من نُقلِ مردم بکرد
لیونل بدو گفت نام تو چیست /// به بالین تیمت که خواهد گریست چه خوانی کرُی های بس آتشین /// که آخر شوی شرم را همنشین شگفتا که اندر سرت مغز نیست /// از این رو سخن گفتنت نغز نیست چه داری که چندان کنی های و هو /// صعود از گروهی؟!؟ زهی آرزو نه اندرز ما را گذاری سپاس /// نه از روز پیکار داری هراس بدو گفت هاشُم که از من تو نام /// چه پرسی که یاد آید از شاغلام مرا آن زمان نام هاشُم بکرد /// نود حرف من نُقلِ مردم بکرد که کارلوس کروش تیم تا برگزید /// دفاعی چو هاشُم نیامد پدید ندانم چه نازی به تیمت تو مرد /// تو را خرد بینم به گاه نبرد لیونل برآشفت و با خشم گفت /// کنم تورِ دروازه با توپ جفت مپندار از نام من چون مِسَم /// که از نسل "آرماندو" و "کِمپِسَم" جهانی به بازی من منتظر /// نیوکمپ را من کنم منفجر کند نام من لرزه بر "کاسیاس" /// نگون بخت کردم من آقای خاص "رونالدو" اگر اسوه ی ملت است /// به دنبال من در پی شهرت است بدو داد پاسخ چنین بی درنگ /// کنم عرصه را بر دو پای تو تنگ رجز های تو یاوه باشد مسی /// که مانند تو لوله کردم بسی رونالدو به تنهایی ابر قدرتیست /// نیاید دگر مردی همچو کریس تو گر عنوانی دست و پا کرده ای /// به لطف بلاتر چنین گشته ای تو خود را نکن با رونالدو قیاس /// چه فکر کردی ای آس و پاس! تو هیچ دانی کاسیاس کیست؟ /// شهرت و افتخارش به چیست؟ او همی شیری باشد درون زمین /// ولی خاکی و بی ریا برون زمین نه خود را بگیرد برای کسی /// نه "مَن مَن" کند همچو تو ای مسی! تو گر خودکشون چند گل به ایکر زدی /// چه گلها بوده که از دست داده ای خدر چه خوش گفت آن کِیروش نکته سنج /// که دیری نپاید سرای سپنج ژکو و مسی هر دو بر خاک نِه /// جهانی از این هر دو چالاک بِه چنان کوبمت من به تکل گران /// که کوبند دیگ و چکش مسگران لیونل چو بشنید دلتنگ شد /// بروهای چهرش پرآژنگ شد ندانم چه باشد به تمرینشان /// مبادا چنین هرگز آیینشان که نام آوران را به کشتن دهند /// خود اندر فیفا جام بر سر نهند ز مغز و زبان خوردن از گوسفند /// کنون تا به جایی درآرند گند که فیسبوک را میکنند زیر و رو /// تفو بر تو ای چرخ گردون تفو
هاجسون: سوارز در جام جهانی، درخشش این فصل را نخواهد داشت
مهاجم اروگوئه*ای، با زدن 31 گل برای لیورپول، فصل فوق*العاده ای پشت سر گذاشت ولی سرمربی انگلیس می*گوید که او ممکن است در برزیل به مشکل بخورد.
آی اسپورت- روی هاجسون، سرمربی انگلیس معتقد است که ممکن است لوییس سوارز نتواند در برزیل درخشش این فصلش را تکرار کند.
اروگوئه و انگلیس در یک گروه قرار دارند و روز 26 خرداد به مصاف یکدیگر خواهند رفت.
ولی هاجسون معتقد است که سوارز- که در این فصل 31 گل زد و نقش بزرگی در نایب قهرمانی لیورپول داشت- ممکن است نتواند در برزیل خوب کار کند.
او گفت: " به نظر من سوارز بهترین بازیکن این فصل بود. قصد ندارم کار بزرگش را زیر سوال ببرم. او فصل فوق*العاده ای پشت سر گذاشت. او بازیکن استثنایی است.
ولی او تنها نبود. او در اروگوئه، بازیکنانی مانند لیورپول را پشت خود نمی*بیند. بنابراین کسی چه می*داند؟ شاید او در اروگوئه نتواند موفقیت لیورپولش را تکرار کند.
فکر نمی*کنم کار درستی باشد که تمام موفقیت بازیکنان را پای توانایی های فردی آنها گذاشت. هر چقدر هم که سطح بالا باشند.
در تیم ما، تمرکز روی اروگوئه، بر روی تمام بازیکنانشان خواهد بود. سبک بازیشان، نحوه ی حمله و دفاعشان. تنها سوارز و سوارز و سوارز نخواهد بود. از بازیکنانم انتظار دارم که مانند بازی*های باشگاهی با سوارز روبرو شوند.
دو مدافع وسط ما، کیهیل و جاگلیکا، به تعدد مقابل او بازی کردند. توانایی*هایش را به خوبی می*شناسند.
اگر بخواهیم با یک بازیکن خوب در جام جهانی مقابله کنیم، باید تمام تیم برنامه ریزی شده باشند.
نگران هستم که بازیکنانم اینطور فکر کنند که مقابل اروگوئه و ایتالیا، تنها با سوارز و بالوتلی طرف هستیم.
از بازیکنانم می*خواهم که فکر کنند " ما تیم خوبی هستیم".
مردان 6 ایران در جام*جهانی / کریم باقری رکوردار است
آی*اسپورت* ـ 3 بازیکن شماره 6 تیم*ملی* در سه دوره جام*جهانی در بازی اول یاران فیکس تیم بودند. حسن نایب آقا در سال 1978، کریم باقری در سال 1998 و جواد نکونام در سال 2006 در این بین نایب آقا با ارائه بازی ضعیف برابر هلند نیمکت نشین شد و جای خود را در بازی دوم به ایرج دانایی فر داد، کریم باقری برابر یوگسلاوی و جواد نکونام برابر مکزیک عالی کار کردند و به بازی دوم ایران رسیدند. در بازی دوم در سال 98 باقری برابر آمریکا و نکونام برابر پرتغال در سال 2006 بسیار خوب کار کردند اما در بازی سوم ایران فقط یک شماره 6 داشت چرا که در سال 1978 نایب آقا در دیدار سوم برابر پرو هم غایب بود، جواد نکونام هم برابر آنگولا محروم بود چرا که در بازی برابر پرتغال 2 اخطاره شده بود، بنابراین تنها شماره 6 ایران در بازی سوم کریم باقری بود که در سال 1998 برابر تیم فوتبال آلمان بازی کرد.
مردان شماره 7 ایران در جام های جهانی / علی پروین و دیگر هیچ
آی*اسپورت* ـ یک نکته مشترک در مورد مردان شماره 7 ایران در جام*جهانی انتظار زیادی بود که از این 3 داشتیم. اما در جام*جهانی برخلاف انتظار این 3 یا پایین تر از حد انتظار بودند یا اصلا فرصت حضور در میدان را نیافتند. در سال 1978 علی پروین ضعیف ترین بازی های فوتبال خود در سال های دهه 50 را در جام*جهانی 1978 برابر هلند، اسکاتلند و پرو انجام داد. او که در تمام میادین گذشته مثل مقدماتی جام*جهانی 78 و المپیک مونترال مرد اول ایران بود چنان ضعیف ظاهر شد که مرحوم حجازی می* گفت وقتی می* خواستم از دروازه بازی را شروع کنم علی پروین پشت به توپ می* کرد و مرا نمی* دید تا به او پاس ندهم و توپ را برای او نیاندازم. با این حال علی پروین در هر سه بازی ایران در جام*جهانی 1978 سه بازی کامل 90 دقیقه ا نجام دادم و سپس اعلام کرد بازی های جام*جهانی 78 آخرین بازی های ملی اوست؛ او به حرف خود عمل کرد و در اردوهای بعدی تیم*ملی* قبل از انقلاب حاضر نشد و برای تیم*ملی* بازی نکرد اما بعد از پیروزی انقلاب به دعوت حسن حبیبی علی پروین که حالا به دنبال انتقادات وارد عملکرد بهتری پیدا کرده و دوباره مثل سابق آماده و سرحال شده بود به تیم*ملی* برگشت و این بار با قدرت در مقدماتی المپیک مسکو از تیم*ملی* خداحافظی کرد. در سال 1998 مرد شماره 7 ایران علیرضا منصوریان بود، منصوریان که در سال های 76 ـ 75 برای تیم*ملی* یک مهره بزرگ و شایسته بود در مسابقات جام*جهانی 1998 کاملا یک بازیکن تعویضی و ذخیره بود که تنها در بازی مقابل آمریکا 14 دقیقه برای تیم*ملی* به میدان آمد. در سال 2006 هم فریدون زندی که در دو سال پرحادثه و پرسروصدا از تیم*ملی* زیر23 سال آلمان به تیم*ملی* بزرگسالان ایران آمده بود در سال 2006 زیر ساله درخشش آندرانیک تیموریان قرار گرفت و پیراهن ثابت تیم*ملی* که قبل از جام*جهانی برتن داشت به آندو بخشید. او تنها در بازی سوم برای تیم*ملی* به صورت ثابت به میدان آمد چرا که در بازی سوم جواد نکونام سه اخطاره شده و از ترکیب تیم*ملی* کشورمان بیرون قرار گرفته بود.
توپ فینال جام جهانی 2014
نگاهی به آمار و ارقام جالب و رکوردهای به ثبت رسیده در این مسابقات داریم.رکورددار بیشترین حضور در مرحله یک چهارم نهایی: 5؛ لوتار ماتئوس – آلمان (1982 تا 1998) رکورددار بیشترین حضور در مرحله نیمه نهایی: 3؛ اووه زیلر (آلمان غربی - 1958، 1966، 1970)، کارل هاینتس شنلینگر (آلمان غربی - 1958، 1966، 1970)، هورست دیتر هوتجس (آلمان غربی - 1966 تا 1974)، ولفگانگ اووراث (آلمان غربی - 1966 تا 1974)، فرانتس بکن باوئر (آلمان غربی - 1966 تا 1974)، پیر لیتبارسکی (آلمان غربی - 1982 تا 1990)، لوتار ماتئوس (آلمان غربی - 1982 تا 1990)، میروسلاو کلوزه (آلمان - 2002 تا 2010)، پله (برزیل - 1958، 1962، 1970)، ریولینو (برزیل - 1970 تا 1978)، مارکوس کافو (برزیل - 1994 تا 2002)، رونالدو (برزیل - 1994 تا 2002) رکورددار بیشترین حضور (در لیست بازیکنان اصلی و ذخیره) در فینال: 3؛ پیر لیتبارسکی (آلمان غربی - 1982 تا 1990)، لوتار ماتئوس (آلمان غربی - 1982 تا 1990)، پله (برزیل - 1958، 1962، 1970)، مارکوس کافو (برزیل - 1994 تا 2002)، رونالدو (برزیل - (1994 تا 2002) رکورددار عنوان قهرمانی: 3؛ پله (برزیل - 1958، 1962، 1970) رکورددار بیشترین بازی در فینال: 3؛ مارکوس کافو (برزیل - 1994 تا 2002) رکورددار بازی در فینال با دو تیم مختلف: 2؛ لوییس مونتی (آرژانتین – 1930، ایتالیا – 1934) جوانترین بازیکن مرحله مقدماتی جام جهانی: 13 سال و 310 روز؛ سلیمان مامام (توگو مقابل زامبیا – 6 می 2001) جوانترین بازیکن جام جهانی: 17 سال و 41 روز؛ نورمن وایتساید (ایرلند شمالی مقابل یوگوسلاوی – 1982) جوانترین کاپیتان جام جهانی: 21 سال و 109 روز؛ تونی مئولا (آمریکا مقابل چکسلواکی – 10 ژوئن 1990) جوانترین بازیکن فینال جام جهانی: 17 سال و 249 روز؛ پله (برزیل مقابل سوئد – 1958) مسن ترین بازیکن مرحله مقدماتی جام جهانی: 46 سال و 180 روز؛ مک دونالد تیلور (جزیره ویرجین در مقابل کیتز اند نویس – 18 فوریه 2004) مسن ترین بازیکن جام جهانی: 42 سال و 39 روز؛ روژه میلا (کامرون مقابل روسیه – 1994) مسن ترین کاپیتان جام جهانی: 40 سال و 292 روز؛ پیتر شیلتون (انگلستان مقابل ایتالیا – 7 جولای 1990) مسن ترین بازیکن فینال جام جهانی: 40 سال و 133 روز؛ دینو زوف (ایتالیا مقابل آلمان غربی – 1982) مسن ترین بازیکنی که اولین بازی جام جهانی خود را تجربه می کرد: 39 سال و 321 روز؛ دیوید جیمز (انگلستان مقابل الجزایر – 18 ژوئن 2010) بیشترین تفاوت سنی در یک تیم: 24 سال و 42 روز؛ 1994 کامرون (ریگوبرت سانگ – 17 سال و 358 روز، روژه میلا – 42 سال و 35 روز) بیشترین تفاوت سنی در تیم قهرمان: 21 سال و 297 روز؛ 1982 ایتالیا (جوزپه برگومی – 18 سال و 201 روز، دینو زوف - 40 سال و 133 روز)
اشکان دژاگه: از نیجریه امتیاز بگیریم می*توانیم صعود کنیم/ فولام بازهم به لیگ برتر انگلیس برمی*گردد
به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین و به نقل از سایت رسمی فدراسیون، دژاگه در خصوص وضعیت باشگاهی اش در فولهام گفت: به هر حال لیگ انگلستان به پایان رسید و به لیگ دسته دوم سقوط کردیم. ما تمام تلاشمان را انجام دادیم اما با بدشانسی به لیگ دسته دوم انگلیس رفتیم اما فکر می کنم که فصل بعدی باز هم تیم فولام به لیگ دسته اول بازخواهد گشت.
دژاگه درباره زمان کم باقیمانده تا جام جهانی برزیل و رسیدن به هماهنگی با سایر بازیکنان در این مدت گفت: هنوز یکماه تا جام جهانی فرصت باقی مانده و فرصت به مقدار کافی وجود دارد، از طرفی شناخت خوبی از تمامی بازیکنان تیم دارم و فکر می کنم به هماهنگی کامل برسم.وی در جواب به این سوال که آیا شناختی از بازیکنان خط دفاع تیم های هم گروه ایران دارد یا خیر گفت: بله در واقع تیمی مانند آرژانتین بازیکنان سرشناسی دارد همه آنها را می شناسند و از سبک بازی آنها شناخت دارند و من هم مانند سایر بازیکنان تیم ملی از آنها شناخت دارم. از بازیکنان تیم نیجریه به غیر از چند نفری که در لیگ های انگلیس و آلمان بازی می کنند شناخت کمتری دارم اما در کل تیم خوبی دارند.
دژاگه در خصوص گروه ایران در جام جهانی گفت: فکر می کنم که هر سه دیدار ما در گروه نه تنها آسان نیست بلکه بسیار سخت است. هم گروهای ما تیم های خوبی هستند اما در فوتبال هر اتفاقی می تواند بیافتد و ما هم باید تلاش کنیم و فکر می کنم بتوانیم در صورت کسب امتیاز از دیدار مقابل نیجریه که سخت ترین و مهمترین دیدار ما است شانس خوبی برای صعود بدست آوریم.
اشکان دژاگه در پایان در مورد همراهی مردم با تیم ملی افزود: می بینیم که برای دیدار دوستانه با بلاروس مردم با تمام قلبشان اینجا در کنار ما هستند و در کل تماشاگران زیادی تیم ملی ایران را همراهی و تشویق می کنند. هر کجای دنیا که تیم ملی ایران به مصاف حریفانش می روند ایرانیان زیادی برای تشویق ما می آیند و حمایت خوبی از ما می کنند. امیدواریم تا با کمک و حمایت آنها بازی های خوبی در جام جهانی انجام بدهیم.
فن*پرسي کاپيتان هلند در جام جهاني 2014
لوئيز فن*خال، سرمربي تيم ملي هلند که گفته مي*شود به زودي سرمربي منچستريونايتد مي*شود، اعلام کرد روبين فن*پرسي را به عنوان کاپيتان تيمش در جام جهاني 2014 برزيل انتخاب کرده است.
فن*پرسي در 18 ماه گذشته و در مرحله انتخابي جام جهاني بازوبند کاپيتاني تيم ملي هلند را به بازو مي*بست و طبق اعلام فن*خال اين بازيکن در برزيل هم نقش فرمانده نارنجي*پوشان را در زمين بازي ايفا خواهد کرد.
فن*خال اظهار داشت: فن*پرسي کاپيتان من است. او بهترين گلزن تيم من است و در يک و سال نيم گذشته زير نظر من بازي کرده* است. او بهترين گلزن تاريخ تيم ملي هلند شده است، ضمن اينکه فوتبالي فوق*العاده را ارائه مي*کند و با اينکه زمان زيادي از بازگشت او از دوره ريکاوري* نمي*گذرد، گل*هاي فوق*العاده و باورنکردني به ثمر مي*رساند.
فن*خال با اشاره به بازي دوستانه اخير تيمش برابر اکوادور که با تساوي يک بر يک خاتمه يافت، افزود: من از عملکرد فن پرسي در آن بازي راضي بودم و به نظرم در آن بازي نقش يک کاپيتان را به خوبي ايفا کرد. نه من بلکه هر مربي ديگري که بازيکناني با صفات فن*پرسي داشته باشد، او را به عنوان کاپيتان تيمش انتخاب مي*کند.
تيم ملي هلند در جام جهاني 2014 در گروه دوم اين رقابت*ها با تيم*هاي ملي اسپانيا، شيلي و استراليا رقابت خواهد کرد.
باقري: نسبت به سال 98 تيم ملي بهتري داريم
به گزارش ورزش سه و به نقل از سايت باشگاه پرسپوليس، کريم باقري گفت: براي شروع مربيگري ترديد داشتم و در اين فصل ديدم چه کار سختي است، براي اينکه تاثيرگذار باشم بايد در دوره*هاي مختلف شرکت کنم. فصلي که گذشت براي من تجربه خوبي بود تا مربيگري را تجربه کنم. در ابتدا مطمئن نبودم که بخواهم وارد اين عرصه بشوم اما بد هم نبود. در اين يک فصل تجربه کردم که اينکار چه قدر سخت و سنگين است.
وي درباره اينکه در گذشته همواره از ورود به عرصه مربيگري اباء داشت، ادامه داد: در ابتدا براي اين کار اشتياق نداشتم. آمدم تا از نزديک با اين عرصه برخورد داشته باشم. در طول فصل اتفاقات خوب و بد و لحظات تلخ و شيرين زيادي را تجربه کردم. به اين نتيجه رسيدم عرصه سخت و بسيار پر مسئوليتي است. فشارهاي آن به کلي با دوران بازيگري متفاوت است و هر کسي نمي*تواند موفق باشد.
کاپيتان پيشين سرخپوشان درباره اينکه آيا با توجه به تجربه*اي که داشت، تصميم به ادامه فعاليت در اين عرصه دارد يا نه، خاطرنشان کرد: با توجه به تجربه*اي که پشت سر گذاشتم به اين نتيجه رسيدم که براي ادامه کار مربيگري بايد دانش داشته باشي، براي اينکه تاثير*گذار باشم بايد در کلاس*هاي متعدد شرکت کنم. درباره فصل آينده فعلا صحبت نکرده*ايم. آقاي رحيمي را يکبار ديده*ام و درباره مسائل گوناگون صحبت کرديم و يک بار هم گفتگوي تلفني داشتيم.
باقري درباره تيم ملي و بازي*هاي جام جهاني گفت: هر دوره جام جهاني مشکلات خاص خود را دارد. آرژانتين هم تيم بزرگي است و ارزش*هاي خاص خود را دارد ولي نبايد فقط آنها را بالا و خودمان را پائين ببريم.
وي در پايان خاطرنشان کرد: هميشه از تيم جام جهاني 98 صحبت مي*شود ولي من فکر مي*کنم اين تيم از جهات مختلفي بهتر است. لژيونرهاي بيشتري در اين تيم هستند و تعداد بازيکنان ملي*پوش که تعداد بازي*هاي ملي زيادي دارند بيشتر است. به نظرم بايد متناسب با شرايط، توقع داشته باشيم.
فهرست نهايي تيم ملي يونان در جام جهاني
فرناندو سانتوس، سرمربي تيم ملي يونان فهرست نهايي شاگردان خود را که امسال در جام جهاني حضور خواهند داشت، اعلام کرد که در اين فهرست نام جورجيوس ساماراس، مهاجم تيم سلتيک اسکاتلند* دارنده بيشترين بازي ملي در يونان هم ديده مي*شود.
علاوه بر ساماراس، نام کوستاس ميتروغلو، هم*تيمي اشکان دژاگه در تيم فولام انگليس هم در فهرست 23 نفره سانتوس گنجانده شده است. جورجوس کاراگونيس، هافبک تيم فولام، سوکراتيس پاپاستاتوپولوس، مدافع بورسيا دورتموند و واسيليس توروسيديس از تيم رم ديگر بازيکنان کهنه*کاري هستند که در فهرست نهايي تيم ملي يونان حضور دارند.
در زير فهرست کامل 23 بازيکن تيم ملي يونان که در مرحله گروهي جام جهاني 2014 با تيم*هاي ساحل عاج، کلمبيا و ژاپن همگروه است را مشاهده مي**کنيد:
دروازه*بانان: پاناجلوتيس گليکوس (پائوک)، استفانو کاپينو (پاناتينايکوس) و اورستيس کارنزيس (گرانادا)
مدافعان: خوسه هولباس، جيانيس مانياتيس و کوستاس مانولاس (همه از المپياکوس)، سوکراتيس پاپاستاتوپولوس (بورسيا دورتموند)، واسيليس توروسيديس (رم)، جورجيوس تزولاس (پائوک)، لوکاس وينترا (لوانته) و ونجليس موراس (ورونا)
هافبک*ها: لازاروس کريستودولوپولوس (بولونيا)، ايوانيس فتفات زيديس (جنوا)، جورجيوس کاراگونيس (فولام)، کوستاس کاتسورانيس (پائوک)، پاناجيوتيس کونه (بولونيا)، آندرياس ساماريس (المپياکوس)، پاناجيوتيس تاچتسيديس (تورينو) و الکساندر تزيوليس (کايسري*اسپور)
مهاجمان: تئوفانيس جيکاس (قونيه*اسپور)، کوستاس ميتروغلو (فولام)، ديميتريس سالپينگيديس (پائوک) و جورجيوس سامارس (سلتيک)
پولادي: هنوز به آمادگي کامل نرسيده*ايم
به گزارش ورزش سه و به نقل از سايت رسمي فدارسيون فوتبال، مهرداد پولادي درباره بازي ايران مقابل بلاروس گفت: خدا رو شکر بازي خوبي را انجام داديم. در شرايط بدنسازي هستيم و هنوز به آمادگي کامل نرسيده ايم. فشار زيادي روي بازيکنان بود. غير از 15 دقيقه اول بازي، بازي خوبي را انجام داديم و اگر از موقعيت هايمان بهتر استفاده مي کرديم مي توانستيم راحت پيروز اين ميدان باشيم.
پولادي در ادامه گفت: بلاروس يک تيم اروپايي و قدرتي است و مقابل ما خوب بازي کرد. شرايط تيم ملي در حال حاضر خوب است و کم کم بهتر هم مي شويم. فکر مي کنم اگر از تمرينات بدنسازي خارج شويم آماده تر شده و به هماهنگي لازم مي رسيم.
بازيکن تيم ملي در پايان گفت: تمرينات فشرده بدنسازي که در اروي آفريقاي جنوبي انجام داديم در نيمه اول اين بازي تاثير گذار بود، اما هر چه زمان بازي بيشتر مي گذشت توانستيم با حفظ توپ بهتر بازي کنيم و اگر از موقعيت هايي که برايمان در اين بازي مهيا شد بهتر استفاده مي کرديم مي توانستيم تيم بلاروس را ببريم.
24 روز دیگه (sm50)
دوست داشتنی ها روی نیمکت ذخیره
آی اسپورت - لئو مسی و خاویر ماسچرانو روز دوشنبه 26 می به تیم ملی آرژانتین ملحق خواهند شد تا خود را برای حضور در جام جهانی اماده کنند. محل تمرینات تیم ملی آرژانتین در Ezezia بوینس آیرس خواهد بود.
این در حالی است که باقی بازیکنان کمی زودتر به اردوی تیم ملی ملحق می شوند. در محل تمرینات تیم ملی از گروهی از بازیکنان جوان و بااستعداد تیم جوانان آرژانتین به عنوان تیم تمرینی در مقابل مسی و یارانش استفاده خواهد شد.
جیووانی سیمئونه فرزند ارشد چولو سیمئونه که هم اکنون عضو تیم ریورپلاته است و دیشب با این تیم به قهرمانی لیگ آرژانتین نیز دست یافت نیز در این تیم حضور داد.
مسلما حضور ال چولوی کوچک در تمرینات تیم ملی آرژانتین می تواند جالب توجه باشد.
آرژانتینی ها روز 4 ژوئن و 7 ژوئن دو بازی دوستانه مقابل ترینیداد و اسلوونی انجام خواهند داد و سپس روز 8 ژوئن وارد برزیل شده تا در بل اوریزونته کمپ باشگاه اتلتیکو مینیرو باشگاه کنونی رونالدینیو مستقر شوند.
اولین بازی مسی و یارانش نیز 15 زوئن در ریو مقابل بوسنی خواهد بود.
جهان چشم انتظار جام جهانی برزیل...
عکسش عالیه
کلاس یان هونتلار که خود را آماده حضور در بزرگترین تورنمنت فوتبال دنیا می کند، در مصاحبه با وب سایت فیفا، از وضعیت خودش و تیم ملی هلند گفت:
"امیدوارم تا بیشترین حد ممکن بازی کنم. مشخصا رابین فن پرسی انتخاب اول در پست مهاجم خواهد بود اما من دلیلی نمی بینیم که لزوما یکی از ما دو نفر در زمین باشد. برای مثال، تیم ما به خوبی می تواند به گونه ای تغییر روش دهد که با دو مهاجم بازی کنیم."
"شکست در فینال جام جهانی 2010، یک نا امیدی بزرگ بود. واضح است که ما می خواستیم قهرمان جهان شویم اما در حال حاضر، ما باید تورنمنت تابستانی پیش رو را هدف قرار دهیم. هر اتفاقی در فوتبال ممکن است و هر بازی، سختی های خاص خودش را دارد. ما باید صد در صد بر جام جهانی 2014 تمرکز کنیم و نگاهی به اتفاقات آفریقای جنوبی نداشته باشیم."
"بازی های هیجان انگیزی در پیش است. اسپانیا بسیار قدرتمند است و شیلی می تواند گربه سیاه هر تیمی باشد. آنها در جام جهانی 2010 در برابر اسپانیا بازی کردند و به خوبی نشان دادند که چه قدرتی دارند. همچنین، ما نباید استرالیا را دست کم بگیریم. در هر صورت، من به شدت مشتاقم که ببینم چه تیمهایی از این گروه صعود می کنند. البته که من به تیم ملی کشورم ایمان دارم و قانع شدم که می توانیم از گروه خود بالا رویم."
"ما در ترکیب خود از بازیکنان با تجربه ای بهره می بریم که در بهترین تیم های اروپایی بازی می کنند. همچنین وجود استعدادهای جوان در لیست تیم، می تواند پوئن مثبت دیگری قلمداد شود. فکر می کنم ادغام تجربه و جوانی می تواند منجر به صعود تیم ما به دور حذفی شود."
"برزیل و آرژانتین مدعیان اصلی جام محسوب می شوند. هر دو تیم قوی اند و از بازیکنان موثری بهره می برند. بعلاوه، آنها نیاز ندارند تا بازیکنان خود را با آب و هوای آمریکای لاتین وقف دهند! در آن سوی قضیه، یک تیم اروپایی باید خود را با جو موجود سازگار کند و همین مسئله می تواند بر عملکرد یک تیم تاثیر منفی بگذارد."
"هدف من در درجه اول این است که بهترین نمایش هایم را در جام جهانی نشان دهم. امیدوارم تیمم توانایی های خود را به خوبی در زمین نشان دهد و پیروز هر بازی باشد. و البته سناریوی ایده آل بازگشت به خانه با کاپ قهرمانی جهان می تواند باشد اما این مهم است که در آغاز به صعود از گروه فکر کنیم."
لیست نهایی تیم ملی پرتغال برای جام جهانی
آی اسپورت – پائولو بنتو سرمربی تیم ملی پرتغال، لیست نهایی خود برای جام جهانی را اعلام کرد. در این لیست نامی از ریکاردو کوارسما مهاجم آینده دار پورتو دیده نمی شود.
این مهاجم با عملکرد چشمگیرش پورتو را به قهرمانی در رقابت های لیگ پرتغال رسانده بود.
در این لیست نام بازیکنانی مانند آنتونی لوپس (دروازه بان لیون)، رولاندو (مدافع اینتر)، آندره گومز (بنفیکا)، ژائو ماریو (ویتوریا گیمارش) و ایوان کاوالرو (بنفیکا) دیده نمی شود.
تیم ملی پرتغال باید در روز 15 ژوئن در اولین دیدار مرحله ی گروهی به مصاف آلمان برود.آن ها در مسیر جام جهانی، بازی های دوستانه ای را با تیم های مکزیک و ایرلند برگزار خواهند کرد.
لیست نهایی پرتغال از این قرار است:
دروازه بانان:
بتو، ادواردو، روی پاتریسیو
مدافعان:
آندره آلمیدا، برونو آلوس، فابیو کوئنترائو، ژائو پریرا، نتو، پپه، ریکاردو کاستا
هافبک ها:
ژائو موتینیو، میگل ولوسو، رائول میرلش، روبن آموریم، ویلیام کاروالیو، رافا
مهاجمان:
کریستیانو رونالدو، ادر، هلدر پوستیگا، هوگو آلمیدا، نانی، سیلوستره وارلا، ویرینیا
حقیقی در نقش نکونام؟
آی اسپورت - درست است که کارلوس کی روش در بازی مقابل بلاروس به اکثر نفرات اصلی اش بازی نداد و تیمش را با بازیکنان شاغل در لیگ برتر به میدان فرستاد اما در ترکیب نیمه اول بازی روز یکشنبه می توان نشانه هایی از نقشه های کی روش برای بازی با نیجریه را پیدا کرد.
کی روش به خوبی می داند که تکلیف ایران در همان بازی اول مقابل نیجریه مشخص خواهد شد و به همین دلیل تمام زورش را برای این بازی می گذارد. در شرایطی که مجتبی جباری از تیم ملی خداحافظی کرده و کارلوس کی روش روی نام علی کریمی و پیام صادقیان خط قرمز کشیده، تنها بازیکنی که می تواند در نقش هافبک بازیساز بازی کند، بختیار رحمانی است که او هم تجربه بین المللی زیادی ندارد. بنا بر این اصلا بعید نیست که کی روش جلوی نیجریه – که بازیکنان قلدر و فیزیکی دارد – قید استفاده از هافبک بازیساز را بزند و به جای آن از سه هافبک با خصوصیات دفاعی بازی کند. قطعا جواد نکونام و آندرانیک تیموریان در ترکیب ثابت تیم ملی قرار خواهند گرفت و کی روش با استفاده از رضا حقیقی و قاسم حدادی فر در بازی مقابل بلاروس نشان داد که هر دو نفر را برای برزیل تست می کند. روی کاغذ استفاده از حقیقی به عنوان بازیکنی با خصوصیات درگیر شونده بیشتر نسبت به حدادی فر، کاری منطقی است.
نکته ای که محمود یاوری هم به آن اشاره می کند. او که هم سرمربی حقیقی بوده هم حدادی فر، می گوید:" نکونام از روزهای اوجش به دور است اما کی روش او را دوست دارد و قطعا به کاپیتان تیمش بازی می دهد.در چنین شرایطی ما نیاز به بازیکنی داریم که بتواند آن وسط کنار آندو قدرت خط میانی را حفظ کند. من اگر جای کی روش بودم به رضا حقیقی در ترکیب فیکس تیم ملی بازی می دادم"
یاوری برای استفاده از هافبک پرسپولیس دلایل خاص خودش را دارد:" رضا حقیقی بازیکنی است که برای بازی در پست هافبک دفاعی ساخته شده. او مثل آندو قدرت جنگندگی بی نظیری دارد ضمن آنکه در انتقال توپ هم خیلی خوب کار می کند و پاسهای رو به جلویش عالی است. از طرف دیگر رضا میل به گلزنی هم دارد و می تواند در محوطه جریمه حریف حاضر شود. او می تواند در کنار آندو زوج خوبی به عنوان هافبکهای دفاعی تیم ملی تشکیل دهد و کی روش از نکونام یک خط جلوتر به عنوان هافبک بازیساز تیمش استفاده کند"
یاوری البته برای بازی گرفتن از حقیقی در ترکیب اصلی یک شرط دارد: "رضا را باید به لحاظ روحی آماده جام جهانی کرد. اگر این قضیه حل شود، او قطعا می تواند به تیم ملی کمک کند"
کی روش: زندگی و بازی را برای حریفانمان جهنم می کنیم / عده ای دوست ندارند من بمانم/ برای حذف بازیکنان، کابوس دارم
آی اسپورت - سرمربی تیم ملی هنوز از دست دو باشگاه استقلال و سپاهان ناراحت است. او در مصاحبه جدیدش با سایت فدراسیون فوتبال، باز هم از این دو باشگاه به خاطر ندادن بازیکنانشان به تیم ملی انتقاد کرده است.
کی روش صحبتهایش را اینگونه شروع کرده: یک هفته از اردوی ما در اتریش به پایان رسیده است. اگر بخواهیم از ابتدا آغاز کنیم و با محاسبه اردوی آفریقای جنوبی و چهار روز اردو در تهران و یک هفته ابتدایی برنامه اردوی ما در اتریش، بخش اول برنامه آماده سازی ما به پایان رسیده است. از لحاظ لجستیکی و برنامه ریزی همه چیز طبق برنامه ما پیش رفته و همه اتفاقات مطابق با توقعات ما رخ داده است.
تنها چیزی که آزارمان داد و به ما لطمه زد و برنامه های ما را دچار وقفه کرد، چیزی است که من نمی توانم در مورد آن صحبت نکنم. این واقعیتی است که بازیکنان به ما ملحق نشدند و در اردوی ابتدایی ما در آفریقای جنوبی حضور نداشتند و متاسفانه این واقعیت که بازیکنان تیم ملی که از باشگاه های سپاهان و استقلال به اردو دعوت شدند و همچنین بازیکنان تاثیرگذار ما مانند جواد نکونام و پژمان منتظری را در اختیار نداشتیم و نتوانستیم از وجود آنها برای تمرین در کنار سایر بازیکنان استفاده کنیم و این امر به برنامه های ما برای آماده سازی لطمه وارد کرد. این مطلب مهم و کسانی که مسئولیت این اتفاق برعهده آنهاست را نمی توانیم فراموش کنیم. ما باید در حال حاضر به زمان حال و آینده توجه داشته باشیم، چرا که دیگر نمی توانیم گذشته را تغییر دهیم و باید تلاش کنیم تا بهترین عملکردمان را انجام دهیم.
کی روش البته علیرغم تمام مشکلاتی که سر راهش وجود داشته، به آینده تیم ملی خوشبین است. او می گوید:" همه بازیکنان و کادر تیم ملی در حال تلاش هستیم تا هر آنچه در توانمان است را برای موفقیت تیم ملی ایران انجام دهیم و بتوانیم از هر حیث مثمرثمر باشیم. اما در ابتدا بیاییم و در مورد بازیکنان صحبت کنیم. من به عنوان سرمربی تیم ملی فوتبال ایران از عملکرد بازیکنانم بسیار راضی هستم و این را برای هواداران فوتبال ایران ضمانت می کنم که آنها باید به بازیکنان تیم ملی و شور و اشتیاق و تعهدشان در این اردوها، افتخار کنند. فضا و حال و هوای بسیار محترمانه و در عین حال با شرایط رقابتی بسیار بالا درون اردو وجود دارد. روحیه تیمی بسیار بزرگ و بالا است و من باید اذعان کنم که عشق و پایبندی که این بازیکنان نسبت به کشورشان دارند، واقعا منحصربفرد است.
کابوس فهرست نهایی
سرمربی تیم ملی برای انتخاب نفرات نهایی تیمش کار سختی دارد:" یکی از دغدغه های اصلی من برای انتخاب 28 بازیکن این بود که بتوانم بازیکنان شجاعی را برای تیم ملی انتخاب کنم. کسانی که به تیم ملی فکر می کنند نه به خودشان و همینطور منافع شخصی شان را مقدم بر منافع تیم نمی دانند و این شروعی قدرتمندانه برای حرکت ما به سمت موفقیت در جام جهانی است و از همین جا باید این مسئله را به همه هواداران فوتبال ایران اعلام کنم که من کابوس انتخاب 23 بازیکن از میان این 28 بازیکن را می بینم و برای من این کابوس آغاز شده و بعضی از شبها این فکر به سراغ من می آید که چگونه میتوانم 23 بازیکن را از میان 28 بازیکن انتخاب کنم."
صحبت رو در رو با خط خورده ها
کی روش برای آن 5 بازیکنی که در فهرست نهایی تیم ملی نیستند برنامه ویژه ای دارد:" در طول زندگی و برای همه تصمیماتی که می گیرم این فلسفه را داشته ام که می بایست رودررو صحبت کنم. البته در این خصوص نیز باید به این 5 بازیکن اعلام کنیم که دقیقا علت تصمیم ما چه بوده است. باز هم تکرار می کنم تصمیمی که من می گیرم شخصی نیست بلکه یک تصمیم فنی است ولی باید این مطلب را اعلام کنم که بازیکنان تیم ملی آنقدر با من صادق، خوب و متعهد بودند که در حال حاضر این تصمیم برای من بسیار سخت و دشوار است. اگر می توانستم قوانین را تغییر دهم، مطمئنا تعداد بازیکنان را به 28 بازیکن افزایش می دادم."
به صحبتهای پوچ توجه نکنید
معلوم نیست باز چه کسی از بازیکنان تیم ملی انتقاد کرده که کارلوس کی روش را اینگونه به واکنش وادار کرده است:" برخی مواقع شاهد نقطه نظرات پوچ و بی پایه و اساسی هستیم که تعهد و انگیزه بازیکنان را زیر سوال می برد. می خواهم همین جا به همه هواداران اعلام کنم که این صحبتها بی اساس است و افرادی که تعهد و انگیزه بازیکنان را زیر سوال می برند افرادی هستند که دغدغه موفقیت تیم ملی ایران را ندارند و آنها هیچگاه از موفقیت تیم ملی ایران خوشحال نمی شوند. به عبارت دیگر باید بگویم که ما نیز تراوش های این ذهن های مسموم را احساس می کنیم و ایمان داریم که اکثریت هواداران این ذهن ها را می شناسند و این صحبتها برای آنها آشنا است و توجهی به آن ندارند."
زندگی را برای حریفانمان جهنم می کنیم
سرمربی تیم ملی متوجه شده که بعضی جاها باید مثل میروسلاو بلاژویچ صحبت کند و با صحبتهای احساسی و کلمات بزرگ، انگیزه بیشتری به بازیکنانش دهد:" ما با تیم هایی در جام جهانی روبرو خواهیم شد که سطح فوتبالشان از سطح فوتبال ما بسیار بالاتر است. ولی من می خواهم بگویم به راحتی زندگی هایمان را نخواهیم فروخت و اگر برای ما سخت است که در مقابل نیجریه، آرژانتین و بوسنی بازی کنیم که قطعا هم همینگونه خواهد بود، ولی من قول می دهم که زندگی و بازی را برای آنها هم سخت و جهنم کنیم. در انتها می خواهم تکرار کنم که تمام تلاش و سرحد کوششمان را خواهیم کرد"
ماموریت غیر ممکن
گویا کارلوس کی روش علاقه زیادی به این فیلم دارد چون در اکثر مصاحبه هایش از این عبارت استفاده کرده است:"باز هم تکرار می کنم که این مراحل جام جهانی برای ما مانند ماموریت غیرممکن یک، دو و سه بوده و اگر واقعا در جهان فوتبال این توقع را داشته باشیم که ایران به دور دوم مسابقات جام جهانی صعود کند، واقع گرایانه نیست ولی ما می جنگیم و این را از سر خود بیرون نخواهیم کرد که برای این هدف و ماموریتمان بجنگیم و از هیچ تلاشی فروگذار نکنیم."
تجربه را چه کار کنیم؟
بحث که به اینجا می رسد، کارلوس کی روش صحبتهای کاملا منطقی و واقع گرایانه ای را مطرح می کند:" تنها مساله ای که ما نمی توانیم جایگزینی برای آن پیدا کنیم، سی سال تجربه بین المللی تیم های رقیب ما در جام جهانی مانند تیم ملی نیجریه و آرژانتین است که بازیکنان آنها در سطوح بالای لیگ های اروپایی بازی می کنند و ما تنها سه هفته برای رسیدن به این جایگاه تلاش کرده ایم. مطلب دیگری که ما هیچگاه نمی توانیم برای آن جایگزینی پیدا کنیم سطح فنی بالای مسابقات لیگ های اروپایی در مقابل لیگ ایران است.
وی در ادامه گفت: فقط یک چیز است که یک مربی نمی تواند در آن واحد به بازیکنانش منتقل کند و آن هم تجربه است. یک پدر همیشه می تواند همه چیز را به پسر خود آموزش دهد، بجز یک چیز و آن هم تجربه است. ولی ما باید این موضوع را به بازیکنان خود انتقال دهیم و آن این است که مسابقه با تیم های نیجریه و آرژانتین و بوسنی در زمین 100 متری فوتبال نیست، بلکه بازی ما قابل این تیم ها درون یک زمین 12 سانتی متری است و آن هم ذهن و فکر بازیکنان تیم بوده و از گوش چپ آغاز می شود و به گوش راست ختم می شود و اگر بتوانیم در این زمین کوچک پیروز باشیم، در آن زمین بزرگتر که زمین فوتبال است هم پیروز خواهیم شد."
دنبال بازیکن از خودگذشته بودم
سرمربی تیم ملی روی قدرت تفکر بازیکنانش تاکید دارد. البته او طوری این قضیه را مطرح می کند که ممکن است به بعضی نفراتی که الان جایی در تیم ملی ندارند، بر بخورد :" اولین معیاری که برای انتخاب بازیکن داشتم این بود که در کنار معیارهای فنی و فیزیکی، بازیکنانی را انتخاب کنم که از لحاظ ذهنی هم این آمادگی را داشته باشند تا به اینجا بیایند و از خود گذشتگی داشته باشند و به خودشان فکر نکنند و به منافع تیم ملی کشورشان فکر کنند."
بعضی ها دوست دارند من بروم
کی روش می داند که چرا یکسری از ایرانی ها چشم دیدن او را ندارند:" دلیل اینکه چرا در ایران افرادی به من علاقه ندارند این است که من طی چند سال اخیر بارها تکرار کرده ام که ما برای پیشرفت فوتبال ایران باید یک روند تغییر را در فوتبال مان ایجاد کنیم. چرا که طرز تفکر مربیان، مدیران عامل و هیات مدیره باشگاه ها باید تغییر کند و این تغییر بوجود نخواهد آمد مگر اینکه روند تفکر در سازمان لیگ و فدراسیون فوتبال تغییر کند و ما بتوانیم یک طرز تفکر جدید را جاری کنیم. وی در ادامه افزود: تا آنجاییکه من شنیده ام اکثریت بازیکنانی که در کنار تیم ملی در اردوی آفریقای جنوبی و اتریش حضور داشتند به این موضوع اشاره کرده اند که این دو اردو از بهترین اردوهای دوران عمرشان بوده است. به نظر شما ایا این صحبتها من را خوشحال می کند؟؛ پاسخ من منفی است. این اردوها باید برای آنها اردویی عادی باشد و اگر این اردوها برای آنها جدید است، نشان دهنده ایراد در کار و اردوهای پیشین آنها است. اردوی ما نباید چیز خاصی باشد و فقط باید یک برنامه آماده سازی عادی پیش از جام جهانی باشد.
کی روش در ادامه بیان کرد: پس چرا برخی افراد در تلاش هستند تا من از ایران بروم، بخاطر اینکه دوست ندارند این مسایل را مطرح کنم. چون رفتن به جام جهانی می بایست یک میراث را برای هر کشوری بر جای بگذارد و آن میراث می تواند برای فوتبال ایران تغییر در طرز تفکر باشد و اگر این طرز تفکر بوجود نیاید می بایست تغییر را در افراد ایجاد کنیم."
قرار نیست چیزی تغییر کند
بخش پایانی صحبتهای کی روش، آسیب شناسی او در مورد مشکلات فوتبال ایران است. او طوری حرف می زند که دیگر نباید به ماندنش بعد از جام جهانی امیدی داشت:" واقعا برای من آزار دهنده است که می شنوم ایران در گذشته تسلط کاملی بر فوتبال آسیا داشته است. بگذارید از زمانی که من به ایران آمده ام و اتفاقاتی که برای باشگاه های ایرانی افتاده است و نتایج کسب شده توسط آنها در لیگ قهرمانان آسیا را بررسی کنیم. حتی بدتر از نتایج بدست آمده در این مسابقات، کیفیت بازیهایی بوده که توسط آنها ارائه شده است. ولی در انتها و در همه جای جهان این نتایج هستند که همه چیز را بیان می کنند و نمایانگر اتفاقات درونی هستند و اینطور به نظر می رسد که برای ما نتایج بیان کننده مسایل درونی نیستند و هیچ چیز نمی خواهد تغییر کند. همان مسایل تکراری و اشتباهات مکرر گذشته تکرار می شود و این در حالی است که کشورهای اطراف ما سال به سال در حال رشد هستند و ما همچنان در جای خود هستیم. البته من می توانم شفاف تر هم صحبت کنم چرا که در نزدیکی انتهای قرارداد من با ایران است و حتی اگر همکاری من با ایران سی روز کوتاه تر شود مشکلی بوجود نخواهد آمد، ولی دقیقا به خاطر همین مسایل است که یکسری از افراد نمی خواهند من در ایران باشم. اگر من بارها اعلام کرده ام که ما نیاز به استادیوم های بهتر، زمین های تمرینی و امکانات بهتر و سطح مربیگری بهتر داریم، اینطور به نظر می آید که من در حال آزار گروهی از افراد هستم، اما باور کنید یکنفر باید این صحبتها را مطرح کند و این میراث من برای فوتبال ایران است و من این کار را به دو دلیل ساده انجام می دهم. کی روش در ادامه گفت: دلیل اول اینکه خون فوتبال در رگهای هواداران فوتبال ایران جاری است و آنها مستحق بیشتر از اینها هستند و دوم بازیکنان فوتبال ایران هستند که من افتخار کار کردن کنارشان را داشته ام و آنها دوست دارند پیشرفت کنند و دوست دارند بازیکنان بهتری شوند و آنها می خواهند سخت کار کنند و رشد و پیشرفت داشته باشند و این برای من بسیار غیرمنصافه و دردناک است که گاهی اوقات مطبوعات از بازیکنان انتقاد می کنند، چرا که این واقعا تقصیر بازیکنان نیست و این سیستم است که به آنها اجازه بهتر بودن را نمی دهد. استعدادهای زیادی از بین می رود و آنها باید پاسخ وجدان خود را به خاطر هدر رفتن این استعدادها بدهند. اما اینها همه دغدغه های من است و به این خاطر که در انتهای همکاری ام با فوتبال ایران است، می خواهم نقطه نظرات دقیق من را هواداران فوتبال ایران داشته باشند ولی تا زمانی که این گروه از افراد تاثیرگذار در حال فعالیت هستند فوتبال ایران هیچگاه تغییر نمی کند.
World Cup 2014: Brazil most expensive stadium has a leaking roof
تعداد حضور و افتحارات تیم های شرکت کننده
سرمربی تیم ملی نیجریه: نیجریه می تواند قهرمان جام جهانی شود
آی اسپورت- استفان کشی، سرمربی تیم ملی نیجریه، معتقد استتیمش از کیفیت لازم برای قهرمانی در جام جهانی برزیل برخوردار است.
تامونو دانگوگو، وزیر ورزش نیجریه، به تازگی اعلام کرده بود که تیم ملی این کشور در جام جهانی حتی می تواند به قهرمانی فکر کند؛ مسئله ای که کشی هم به آن اعتقاد دارد.
سرمربی عقاب ها به خبرنگاران گفت:" ما می توانیم قهرمان جام جهانی شویم. تیم هایی که قهرمان جام جهانی شدند، بازیکن دو سر نداشتند.
اگر وزیر ورزش چنین چیزی گفته، من هم دعا می کنم این اتفاق رخ بدهد. تنها کاری که ما برای قهرمانی باید انجام بدهیم این است که تمرکز داشته باشیم، بازیکنان مان دچار مصدومیت نشوند و بازی به بازی پیش برویم."
کشی که در ماه های اخیر اختلافات زیادی با فدراسیون فوتبال نیجریه داشت، از همه مردم این کشور خواست تا از تیم نیجریه حمایت کنند و موفقیت تیم ملی این کشور در جام جهانی 94 را حاصل همین حمایت ها دانست.
(sm2)
اینارو فاز ایران وقتی جام جهانی 2006 بود برداشته
اگه ایران صعود نکنه مطمنم نیجریه ی هم صعود نمیکنه
بیلیط جام جهانی (sm74)
عدنان یانوزای که تنها 19 سال سن دارد، در جام جهانی برزیل حضور خواهد داشت.
طرفداري – تمرينات آماده سازي تيم ملي آلمان براي جام جهاني 20114 برزيل در حالي از روز چهارسنبه در شهر تيرول آغاز خواهد شد كه بسياري از بازيكنان ملي پوش تيم ملي آلمان هنوز با فرم ايده آل خود فاصله دارند و برخي نيز هنوز به طور كامل از بند مصدوميت رها نشده اند.
پيش از شروع فينال جام حذفي آلمان موسوم به DFB POkal بين دو تيم بايرن موينخ و دورتموند، در اردوي شاگردان يورگن كلوپ به دليل ضعف بايرن مونيخ در هفته هاي اخير به نوعي احساس اطمينان از برد در اين بازي وجود داشت، كه البته نرسيدن شواين اشتايگر به بازي، مصدوميت ناگهاني داويد آلابا و اخراج ماندژوكيچ توسط پپ گوارديولا به نوعي اين احساس را تقويت مي كرد. اما بعد از پايان بازي، اين بايرن مونيخ بود كه بر خلاف انتظار با گل هاي روين و مولر مقابل دورتموند به پيروزي رسيد، بعد از اين بازي بي ترديد تنها كسي كه به نگراني هايش افزوده شد، يوگي لوو سرمربي تيم ملي آلمان است. بازيكنان دورتموندي تيم ملي آلمان بعد از اين شكست دچار افت روحيه شده اند و نياز به توجهي خاص خواهند داشت، به خصوص متس هوملس كه نمايشي عالي در ديدار فينال داشت ولي به جام نرسيد و بعد از پايان بازي به سرعت زمين بازي را با ناراحتي فراوان به سمت رختكن ترك نمود. اما گروس كرويتز ديگر بازيكن دورتموند بود كه عملكرد خوبي در اين ديدار نداشت و عدم رضايت از عملكرد خود را نيز به هنگام تعويض نشان داد. با اين عملكرد آيا واقعا مي توان بر روي او در بزريل حسابي باز نمود؟ و يا او از همين حالا از خط خورده هاي تيم ملي به حساب مي آيد؟ اما يوگي لوو از بازيكنان مونيخي خود نيز با وجود قهرماني دوگانه آسوده خاطر نخواهد بود. براي مثال كاپيتان فيليپ لام در اين بازي حتي قبل از مصدوميت، عملكرد خوب خود را نداشت و بيشتر نبرد ها را به حريف واگذار كرد كه به نظر مي رسد دليل اين عدم تمركز او در بازي و مصدوميت متعاقبش، بيشتر ناشي از خستگي و انجام بازي هاي زياد در اين فصل بوده است. باستين شواين اشتايگر ديگر بازيكن مورد اعتماد يوگي لوو و از ستون هاي تيم ملي آلمان همچنان دچار مصدوميت است و علي رغم اين كه اين مصدوميت حضور او در جام جهاني را به خطر نخواهد انداخت، اما او براي برزيل آمادگي صد در صدي نخواهد داشت.مانوئل نوير ديگر نگراني مونيخي سرمربي تيم ملي آلمان است كه دچار مصدوميت شده است كه البته روز دوشنبه در خصوص ميزان اين مصدوميت از سوي دكترمولر ولفارت رفع نگراني شد ولي بي ترديد او از لحاظ روحي بعد از يك فصل طولاني دچار افت شده است. به هر حال به نظر مي رسد كه بازيكنان بايرن مونيخ از لحاظ آمادگي بدني در موقعيت مطلوبي قرار نداشته باشند و در بازي فينال حتي در زمان وقت هاي معمول بازي نيز دراين زمينه با مشكل مواجه شدند. اين موضوع حتي براي بازيكني همانند توماس مولر نيز صادق است، اما او با اراده آهنين خود بر اين مشكل غلبه كرد و توانست با حركت انفرادي خود گل دوم بايرن مونيخ را در انتهاي بازي به ثمر رساند. واقعيت اين است كه دغدغه اصلي يوگي لوو آمادگي بدني بازيكنان دعوت شده به اردوي آماده سازي جام جهاني است و او مي بايست براي تقويت قواي بدني بازيكنان خود برنامه اي وپژه داشته باشد. با اين حال بازيكنان بايرن مونيخ حداقل موفق به فتح دهمين دو گانه تاريخ باشگاه شدند و با اعتماد به نفس به اردوي تيرول عازم خواهند شد، اين موضوع براي پودولسكي، اوزيل و مرته ساكر نيز صادق است كه روزشنبه با آرسنال فينال FA-Cup رادر يك بازي دراماتيك فتح نمودند. اما در نگاهي ديگر پولدي در اين ديدار ضعيف ظاهر شد و در دقيقه 61 از بازي خارج شد، اوزيل نيز وضعيتي مشابه با او را داشت و مجبور به ترك زميين شد و از جمع مثلث آلماني توپچي ها تنها پر مرته ساكر عملكردي قابل قبول داشت. سامي خديرا تنها بازيكن آلماني است كه هنوز امكان فتح عنواني در فصل جاري را دارد. شنبه آينده او با رئال مادرديد در فينال ليگ قهرمانان به مصاف اتلتيكو مادريد خواهد رفت. خديرا بعد از يك مصدوميت شش ماهه در آخرين بازي لاليگا مقابل اسپانيول در تركيب اصلي قرار گرفت و بعد از 64 دقيقه از زمينخارج شد، البته طبيعي است كه او همچنان از فرم ايده آل خود بعد از چنين مصدوميت سنگيني كمي فاصله داشته باشد. با اين حال روز چهارشنبه اردوي آماده سازي تيم ملي آلمان براي جام جهاني در شهر تيرول آغاز خواهد شد و بي ترديد ماموريتي سنگين در انتظار يوگي لوو و دستيارانش براي به واقعيت تبديل كردن روياي چهارمين قهرماني آلمان ها در جام جهاني، خواهد بود.
نگاهي به آمارهاي مختلف جام جهاني
خواندن آمار مربوط به جام جهاني نکات تلخ و شيرين، اين رقابت ها را از زاويه ديگر نشان ميدهد.[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بيستمين دوره جام جهاني کمتر از يک ماه ديگر در برزيل آغاز ميشود و سي و دو تيم حاضر در اين رقابتها در هشت گروه چهار تيمي برابر هم به ميدان مي روند.
با توجه به نزديکي آغاز جام جهاني 2014، در زير نگاهي به آمارهاي جالب اين رقابتها، به گزارش ايسنا، مي اندازيم که خواندن آن خالي از لطف نيست.
** آمار پنالتي
*بيشترين پنالتي در جام جهاني: آلمان، آرژانتين، فرانسه و ايتاليا 4 بار
*بيشترين برد در پنالتي : آلمان 4 برد
*بيشترين شکست در پنالتي: انگليس 3 شکست
** آمار تماشاگران
*تعداد کل تماشاگران: بيش از 34 ميليون نفر
*پرتماشاگرترين بازي: اروگوئه – برزيل در جام جهاني 1950 با 200 هزارنفر
*کمتماشاگرترين بازي: روماني – پرو در جام جهاني 1930 با 300 نفر
*پرتماشاگرترين تورنمت: 3 ميليون و پانصد هزار نفر در جام جهاني 1994
*کمتماشاگرترين تورنمت: 390 هزار نفر در جام جهاني 1934
** آمار ميزبان ها
*تعداد ميزبانان: 16 ميزبان
*بهترين عملکرد تيم ميزبان: قهرماني / اروگوئه (1930)، ايتاليا (1934)، انگليس (1966)، آلمان غربي (1974)، آرژانتين (1978) و فرانسه (1998)
*بدترين عملکرد تيم ميزبان: حذف در مرحله گروهي/ آفريقاي جنوبي (2010)
** آمار کلي
*تعداد کل تيم هاي حاضر در جام جهاني: 79 تيم
*تعداد کل قهرمانان: 8 تيم
*تعداد کل مسابقات: 772 مسابقه
*تعداد گل ها: 2208 گل
*تعداد بازيکنان: 6598 بازيکن
*بيشترين حضور در جام جهاني: برزيل با 20 دوره
*بيشترين بازي: آلمان 98 بازي
*کمترين بازي: اندونزي
*بيشترين پيروزي: برزيل با 67 پيروزي
*بيشترين پيروزي در يک دوره: برزيل (2002) با 7 پيروزي
*بيشترين پيروزي نايب قهرمان: هلند (2010) با 6 پيروزي
*کمترين پيروزي تيم قهرمان: اروگوئه (1950) با 3 پيروزي
*بيشترين بازي بدون پيروزي: بوليوي، السالوادور، هندوراس و نيوزلند با 6 بازي بدون برد
*بهترين پايان بدون پيروزي در يک ديدار: جمهوري ايرلند (1990) در مرحله يک چهارم نهايي
*بهترين پايان با تنها يک پيروزي سوئد (1938) چهارم جام جهاني
*بيشترين تساوي: ايتاليا و انگليس با 16 تساوي
*بيشترين شکست: مکزيک با 26 شکست
*بيشترين شکست تيم قهرمان: آلمان (1954 و 1974)، آرژانتين (1978)، اسپانيا (2010) با يک شکست
*بيشترين گل زده: برزيل با 210 گل زده
*بيشترين گل زده در يک دوره:مجارستان (1954) با 27 گل
*بيشترين گل زده تيم قهرمان: آلمان (1954) با 25 گل
*کمترين گل زده در يک دوره: کانادا، چين، اندونزي، ترينيداد و توباگو، کنگو، بدون گل زده
*کمترين گل زده تيم قهرمان: اسپانيا (2010) با 8 گل
*کمترين گل زده تيم فيناليست: آرژانتين (1990) با 5 گل
*بيشترين بازي بدون گلزني در يک دوره: کانادا، چين، ترينيداد و توباگو، کنگو با 3 بازي
*بهترين ميانگين گل زده در هر بازي: مجارستان (1954) با ميانگين 2.72
*بيشترين گل خورده: آلمان با 117 گل خورده
*بيشترين گل خورده در يک دوره: کره جنوبي (1954) با 16 گل خورده
*بيشترين گل خورده تيم قهرمان: آلمان (1954) با 14 گل خورده
*کمترين گل خورده: آنگولا 2 گل خورده
*کمترين گل خورده در يک دوره: سوييس (2006) بدون گل خورده
*کمترين گل خورده تيم قهرمان: فرانسه (1998)، ايتاليا (2006) و اسپانيا (2010) 2 گل خورده
*بيشترين دقايق بسته نگه داشتن دروازه: ايتاليا (1990) با 517 دقيقه
*بدترين ميانگين گل خورده در هر بازي: اندونزي ، 6 گل خورده در هر بازي
*ضعيفترين ميانگين گل زده و خورده در هر بازي: آنگولا با يک گل زده يا خورده
*بيشترين حضور در فينال: 7 بار برزيل (1950، 1958، 1962، 1970، 1994، 1998، 2002) – آلمان (1954، 1966، 1974، 1982، 1986، 1990، 2002)
*بيشترين قهرماني: برزيل (1958، 1962، 1970، 1994، 2002) با 5 قهرماني
*بيشترين نائب قهرماني: آلمان (1966، 1982، 1986، 2002) با 4 نائب قهرماني
*بيشترين مقام سومي: آلمان (1934، 1970، 2006، 2010) با 4 عنوان سومي
*بيشترين مقام چهارمي: اروگوئه (1954، 1970، 2010) با 3 عنوان سومي
*بهترين عملکرد در اولين حضور: اروگوئه (1930 – قهرمان)، ايتاليا (1934 – قهرمان)
*بهترين عملکرد در اولين حضور پس از سال 1934: پرتغال (1966 – سوم)، کرواسي (1998 – سوم)
*بيشترين حضور متوالي در فينال: آلمان (1982 تا 1990)، برزيل (1994 تا 2002) با 3 حضور
*بيشترين قهرماني متوالي: ايتاليا (1934 و 1938)، برزيل (1958 و 1962) با 2 قهرماني
*بيشترين مقام سومي متوالي: آلمان (2006 و 2010) با 2 عنوان سومي
** آمار بازيکنان
*رکورددار عنوان قهرماني: پله (1958، 1962، 1970) با 3 عنوان قهرماني
*رکورددار بازي در فينال با دو تيم مختلف: 2؛ لوييس مونتي (آرژانتين – 1930، ايتاليا – 1934)
*جوانترين بازيکن مرحله مقدماتي جام جهاني: سليمان مامام (توگو مقابل زامبيا) 13 سال و 310 روز
*جوانترين بازيکن جام جهاني:نورمن وايتسايد (ايرلند شمالي مقابل يوگوسلاوي – 1982) 17 سال و 41 روز
*بيشترين اخراج: آلکساندر سانگ (کامرون) 2 اخراج
*جوانترين کاپيتان جام جهاني: توني مئولا (آمريکا مقابل چکسلواکي – 10 ژوئن 1990) 21 سال و 109 روز
*جوانترين بازيکن فينال جام جهاني: پله (برزيل مقابل سوئد – 1958) با 17 سال و 249 روز
*مسن ترين بازيکن جام جهاني: روژه ميلا (کامرون مقابل روسيه – 1994) با 42 سال و 319 روز سن
*مسن ترين کاپيتان جام جهاني: پيتر شيلتون (انگليس مقابل ايتاليا – 7 جولاي 1990) 40 سال و 292 روز
*مسن ترين بازيکن فينال جام جهاني: دينو زوف (ايتاليا مقابل آلمان غربي – 1982) 40 سال و 133 روز
*مسن ترين بازيکني که اولين بازي جام جهاني خود را تجربه مي کرد: ديويد جيمز (انگليس مقابل الجزاير – 18 ژوئن 2010) 39 سال و 321 روز
*برترين گلزن: رونالدو با 15 گل
* برترين گلزن مرحله مقدماتي: علي دايي با 35 گل
* بيشترين گل در يک تورنمت: ژوست فونتين (1958) 13 گل
*بيشترين گل در يک بازي: اولگ سالنکو (شوروي- کامرون) 5 گل
*سريعترين هت تريک: لاژلو کيس (مجارستان- السالوادور) در هشت دقيقه
*بيشترين هت تريک: ساندرو کوچيس (مجارستان)- گرد مولر (آلمان غربي)- گابريل باتيستوتا (آرژانتين) و ژوست فونتين (فرانسه) با 2 هت تريک
* پيرترين گلزن: روژه ميلا با 42 سال و 39 روز
** آمار اخطار ها و اخراج ها
*بيشترين اخطار در يک تيم: آرژانتين با 88 اخطار
*بيشترين اخطار در يک تورنمت: 345 اخطار در سال 2006
*بيشترين اخراج در يک تيم: برزيل با 11 اخراج
*بيشترين اخراج در يک تورنمت: 28 اخراج در سال 2006
** آمار مربيگري
*بيشترين مربيگري: هلموت شون (آلمان غربي)25 بازي
*بيشترين برد به عنوان مربي: هلموت شون (آلمان غربي) با 16 برد
*پرافتخارترين مربي: ويکتوريو پوزو (ايتاليا) با 2 عنوان قهرماني
*جوانترين مربي: خوزه ماريت ترامپولاتا (آرژانتين با 27 سال سن)
سرمربی نیجریه: به بازی با ایران فکر می کنم
آی اسپورت - سرمربی اولین حریف ایران در جام جهانی از آخرین وضعیت تیمش راضی است.
به نوشته سایت تریبون نیجریه، استفن کشی در تازه ترین مصاحبه اش گفته: نشانه های خوبی در تیمم می بینم. همه چیز در جای درستی قرار گرفته و همه برای موفقیت تیم ملی تلاش می کنند.
کشی ادامه داده: هدف من شاد کردن مردم نیجریه است و برای رسیدن به این هدف باید تلاش بیشتری انجام دهیم
سرمربی نیجریه، خیلی کوتاه در مورد حریفانش هم صحبت کرده: تمرکز من فقط به بازی با آرژانتین نیست و به بازی مقابل ایران و بوسنی فکر می کنم چرا که قبل از دیدار با آرژانتین، باید با این تیم ها بازی کنیم.
ما این طرف، ۳۱تیم آن طرف/ ایران، تیم منحصربهفرد جام جهانی
آی اسپورت- فوتبال ایران میتواند رکوردی ویژه در جامجهانی داشته باشد. با مطالعه دقیقتر اسناد و مدارک و ادامه بازیهای باقیمانده میتوان با قاطعیت گفت ایران تنها کشوری است که به جامجهانی ۲۰۱۴ صعود کرده است اما در کل مصافهای تدارکاتیاش انجام یک بازی برابر تیمهای صعودکننده به جامجهانی وجود ندارد. ایران آنچنان که در مسابقات تدارکاتی جامجهانی برای اولین بار با حریفی روبهرو نشد که این حریف در مسابقات جامجهانی صعود کرده باشد بین تمام تیمهای صعودکننده به جامجهانی هم این رکورد خود را تکرار کرده است. ۳۲ تیم در جامجهانی حاضرند و بین این ۳۲ تیم تنها ایران است که بین رقبای تدارکاتی خود، تیمی صعودکننده به جامجهانی وجود ندارد. این هم مدل کیروش است دیگر!
ايرانيها 1.8 درصد بليت بازي با نيجريه را خريدند
مقامهاي ايالت پارانا اعلام کردند که 30 درصد بليتهاي مسابقات فوتبال در شهر کوريتيبا را خارجيها خريداري کردهاند.
به نقل از ايسنا، بر اساس گزارش سايت خبري g1 پيشبيني شده است که 160 هزار گردشگر برزيلي و خارجي وارد شهر کوريتيبا شوند که از اين تعداد 30 درصد (حدود 26 هزار تن) خارجي هستند.
حدود 8 درصد بليتهاي مسابقه دو تيم ايران و نيجريه را گردشگران آمريکايي خريداري کردهاند. بعد از آمريکاييها به ترتيب گردشگران انگليسي (3.3%)، کانادايي (2%)، ايراني (1.8%) و نيجريهاي (1.6%) قرار گرفتهاند.
در بازي استراليا مقابل اسپانيا 18درصد تماشاگران را گردشگران استراليايي تشکيل ميدهند و هواداران اسپانيايي اين بازي 3.3 درصد هستند.
تقريبا در تمامي چهار بازي که در شهر کوريتيبا انجام ميشود، به غير از بازي استراليا و اسپانيا، تماشاگران آمريکايي بيشترين بليتها را تهيه کردهاند.
ساکرنت: ايران و کيروش به دنبال تاريخ سازي
جام جهاني 2014 برزيل 22 روز ديگر آغاز ميشود و تيمهاي حاضر در اين رقابتها در هشت گروه چهار تيمي برابر هم به ميدان ميروند.
تيم ملي فوتبال ايران به عنوان يکي از تيمهاي حاضر در اين رقابتها بايد با تيمهاي آرژانتين، نيجريه و بوسني و هرزگوين بازي کند.
به نقل از ايسنا، ساکرنت که در روزهاي گذشته شرايط بعضي از تيمهاي راه يافته به بيستمين دوره جام جهاني را مورد بررسي قرار داده است، اين بار به معرفي تيم ملي فوتبال ايران پرداخته که در زير ميخوانيم:
* هسته تيم
تيم ملي فوتبال ايران در هشت بازي خود در انتخابي جام جهاني 2014 برزيل تنها هشت گل به ثمر رساند که چهار گل آن برابر لبنان در يک ديدار بود. با اين وجود کارلوس کيروش با تفاضل 6+ توانستند بازيها را به پايان برسانند و به عنوان تيم نخست مسافر برزيل شوند.
تعجب برانگيز نيست که تيمهاي کارلوس کيروش، فوتبال دفاعي را به نمايش بگذارند. اين سبک کيروش براي خيلي از هواداران فوتبال آشنا است. ايران تيمي سازماندهي شده، خصوصا در خط دفاع است و قدرت ضد حمله بالايي دارد. آنها روي گلزني رضا قوچان نژاد در جام جهاني 2014 برزيل حساب ويژهاي را باز کردهاند. اين حربه آنها برابر تيمهاي آسيايي جواب داد، اما در جام جهاني حريفان سختتري برابر ايران قرار خواهند گرفت و بايد منتظر بمانيم و ببينيم که آيا ايران باز هم با اين شيوه ميتواند به موفقيت برسد يا خير.
ايران در گروه f جام جهاني 2014 برزيل با تيمهاي بزرگي همچون آرژانتين، نيجريه و بوسني و هرزگوين همگروه است. اين حريفان، تيم ملي فوتبال ايران را حريفي آسان براي خود فرض کردهاند و اين باعث خواهد شد تا فشاري روي ايران براي بازي در جام جهاني نباشد. کيروش با تجربه زياد بينالمللي خود ميتواند کمک زيادي کند تا ايران در جام جهاني 2014 برزيل موفق باشد.
* ترکيب احتمالي (1-3-2-4)
- دروازهبان: دانيل داوري
- مدافعان : خسرو حيدري، مهرداد پولادي، جلال حسيني و امير حسين صادقي
- هافبکها: آندرانيک تيموريان، جواد نکونام، عليرضا جهانبخش، مسعود شجاعي، اشکان دژاگه
- مهاجم: رضا قوچان نژاد
* تاريخچه
ايران تاکنون سه بار در جام جهاني حضور داشته و تاکنون موفق نشده از مرحله گروهي صعود کند. ايران در سه حضور قبلي خود در جام جهاني تنها يک بر کسب کرده که آن هم نيز برابر آمريکا در جام جهاني 1998 بوده ست.
* چطور به برزيل رسيدند؟
ايران رقابت هيجان انگيزي براي صعود به جام جهاني 2014 برزيل داشت، طوري که کارلوس کيروش آن را به سفري از "جهنم" تشبيه کرد. مرحله اول گروهي تا حدود زيادي براي ايرانيان آسان بود، اما دور نهايي انتخابي جام جهاني بسيار فشرده دنبال شد و تا ثانيه پاياني ديدار آخر هيچ چيز مشخص نبود. شکست برابر لبنان باعث شد کيروش کمي خطر را احساس کند. شکست ديگر برابر ازبکستان باعث شد به طور اتوماتيک ايران از جمع تيمهاي مدعي خارج شود. ايران در پنج بازي ابتدايي خود در اين رقابتها تنها دو بار موفق به گلزني شد که آمار جالبي براي تيم ملي فوتبال ايران محسوب نميشود، اما شاگردان کيروش به يکباره همه چيز را تغيير دادند. با اضافه شدن رحمان احمدي به دروازه تيم ملي فوتبال ايران و گلزنيهاي رضا قوچان نژاد باعث شد ايران سه پيروزي برابر تيمهاي قطر، لبنان و کره جنوبي را کسب کند و به عنوان تيم نخست به جام جهاني 2014 برزيل راه يابد.
* اعداد دروغ نميگويند
- دستمزد کارلوس کيروش: دو ميليون دلار
- درآمد سرانه: 6.8 هزار دلار
- تعداد باشگاهها در فيفا: 120 باشگاه
- شرکت در انتخابيهاي جام جهاني : 92 درصد
* تقابلهاي اصلي
ديدار اول ايران در جام جهاني برابر نيجريه از اهميت بسيار بالايي برخوردار است. در دومين ديدار شکست مسي و يارانش کار بسيار سختي براي ايرانيان محسوب ميشود، اما اگر واقع بين باشيم شايد بازي ايران و بوسني و هرزگوين ديدار تعيين کننده براي تيم ملي فوتبال ايران در جام جهاني 2014 برزيل باشد؛ ديداري که هر دو تيم در آن چشم به پيروزي دارند. اگر ايران نتواند سه امتياز بازي با بوسني و هرزگوين را به دست آورد به احتمال بسيار زياد هيچ اميدي براي صعود ايران به دور دوم وجود نخواهد داشت.
در رسانههاي ورزشي ايران صحبتهاي زيادي درباره چگونگي مهار ادين ژکو به ميان آمده است. اين مهاجم بوسنيايي اين فصل در تيم منچسترسيتي گلهاي زيادي را به ثمر رسانده است.
اين حقيقت که بوسني و هرزگوين سومين حريف ايران در جام جهاني است ميتواند به احتمال زياد نکته مثبتي براي شاگردان کارلوس کيروش داشته باشد، چرا که ايران در صورت کسب يک امتياز از دو بازي خود ميتواند با پيروزي برابر بوسني شانس صعود به مرحله بعد را داشته باشد.
اين احتمال وجود دارد که بوسني در بازي سوم خود هيچ شانسي براي مرحله بعد نداشته باشد و اين کار را براي ايران راحت خواهد کرد.
* مهمترين بازيکن
خيليها هنوز اميدشان را روي رضا قوچان نژاد بسته اند. اين مهاجم که در کودکي به همراه خانوادهاش از ايران به هلند مهاجرت کرد در ژانويه سال 2013 استاندارد ليژ بلژيک را به مقصد چارلتون ترک کرد تا بتواند فرصت بازي بيشتري داشته باشد.
قوچان نژاد اکنون تجربه خوبي را کسب کرده و تاثيرگذارياش در بازي بيشتر شده است. در ابتدا مشکلاتي که براي ويزا براي او به وجود آمد باعث شد تا اولين بازي ملياش به تاخير بيفتد، اما او ارزش اين همه انتظار را داشت و توانست در يازده بازي ملي 9 گل را به ثمر برساند.
دو گل مهم سه امتيازي در راه جام جهاني 2014 برزيل را رضا قوچان نژاد براي تيم ملي فوتبال ايران به ثمر رساند. اين آمار او زماني بيشتر جلوه ميکند که در نظر بگيريم ايران يکي از ضعيف ترين خط حملههاي انتخابي جام جهاني در قاره آسيا را داشت.
علاوه بر رضا قوچان نژاد، اشکان دژاگه - هافبک فولام توانسته خود را در تيم ملي فوتبال ايران جا بيندازد. اين بازيکن ايراني اين فصل يکي از بهترين بازيکنان تيم لندني فولام بود و توانست در اين فصل تجربه خوبي کسب کند. در مرکز زمين جواد نکونام – هافبک خطرناک ايران حضور دارد که با 33 سال سن همچنان در ترکيب ثابت تيم ملي فوتبال ايران حضور دارد.
* معناي موفقيت
پر واضح است که هدف اصلي ايران اين است که نميخواهد هر سه ديدار خود در مرحله مقدماتي جام جهاني را واگذار کند اما موفقيت اصلي ايران زماني شکل خواهد گرفت که اين تيم به جمع شانزده تيم پاياني مسابقات راه پيدا کند.
اگر ايران موفق به انجام اين کار شود، هيچ چيز ديگري برايشان اهميتي نخواهد داشت. قطعا بايد شاهد جشن و پايکوبي زيادي در تهران باشيم و کارلوس کيروش و شاگردانش به کتاب افتخارات تاريخ ايران راه خواهند يافت. در صورت صعود نکردن ايران به دور دوم جام جهاني نتيجه خوب برابر آرژانتين ميتواند تسلي بخش ايرانيان در جام جهاني 2014 برزيل باشد. ايران تاکنون در تاريخ جام جهاني با تيمهاي بزرگي بازي کرده است. تيمهاي همچون هلند، آلمان، يوگسلاوي، مکزيک و پرتغال و همه اين بازيها را باخته است. در صورت نتيجه گرفتن ايران برابر آرژانتين و عدم صعود ايران به مرحله بعد باز هم نوعي موفقيت براي ايران شکل گرفته است.
* ايران تا کجا صعود خواهد کرد؟
صحبت کردن درباره اين موضوع کار آساني است. کار سختي است اگر تيم ملي فوتبال ايران بتواند به دور دوم جام جهاني 2014 برزيل راه پيدا کند.
* نظر کارشناسي
- شاکا هيسلاپ:
دروازهبان تيم ملي ترينيداد و توباگو در جام جهاني 2006 درباره تيم ملي فوتبال ايران ميگويد: چشم انداز کامل تيم ملي فوتبال ايران در طول رقابتهاي انتخابي کاملا تغيير کرد. آنها بازيها را خوب شروع نکردند، اما به يکباره با قويتر کردن خط دفاعي و پيروزيهاي نزديک يک بر صفر توانستند با فوتبالي تقريبا کسل کننده تيم صدرنشين گروه خود شوند و به جام جهاني 2014 برزيل صعود کنند.
انتظار داريم که همين شيوه بازي را در جام جهاني 2014 برزيل از تيم ملي فوتبال ايران ببينيم. ايرانيها تلاش خواهند کرد تا در خط دفاع تيم قدرتمندي باشد و اميدشان روي ضد حملات خواهد بود. جواد نکونام، کاپيتان و هافبک تيم ملي فوتبال ايران که 136 بازي براي تيمش انجام داده روي ضربات شروع مجدد مهارت بالايي دارد. اين بازيکن قدرت بازيخواني خيلي خوبي دارد و رهبر تيم ملي فوتبال ايران در رختکن محسوب ميشود.
حضور فالکائو در اردوي آمادهسازي کلمبيا(sm59)
برخلاف اخبار حاکي از جا ماندن ستاره خط حمله تيم فوتبال موناکو از جمع مليپوشان کلمبيا براي حضور در جام جهاني 2014، او به زودي در اردوي تيم ملي کشورش شرکت خواهد کرد.[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رادامل فالکائو، مهاجم 27 ساله تيم فوتبال موناکو که پارگي رباط صليبياش در ماه ژانويه او را تا پايان فصل خانهنشين کرد، همچنان جزو بازيکناني است که خوسه پکرمن، سرمربي تيم ملي کلمبيا براي جام جهاني 2014 روي او حساب ميکند.
به گزارش تسنيم، پکرمن هفته گذشته فهرست اوليه مليپوشان کلمبيا براي حضور در جام جهاني 2014 را اعلام کرد که در اين فهرست فالکائو هم حضور داشت اما با اين حال اخباري منتشر شد مبني بر اينکه مهاجم پيشين اتلتيکومادريد ميخواهد قيد زردپوشان آمريکاي جنوبي را در برزيل همراهي کند.
فدراسيون فوتبال کلمبيا اما با انتشار بيانيهاي اين خبر را تکذيب کرد. در اين بيانيه آمده است: رادامل فالکائو گارسيا به همتيميهايش در اردوي آمادهسازي تيم در بوينسآيرس ملحق خواهد شد. او در حال حاضر در حال انجام تمرينات آمادهسازي فيزيکي در تيمباشگاهياش، موناکو است.
خوسه پکرمن فهرست 30 نفره کلمبيا را اعلام کرده است اما گزارش رسانههاي محلي از احتمال خط خوردن نام فالکائو از اين فهرست حکايت داشته است. همچنين گفته شده است که در صورت کنار گذاشته شدن فالکائو، او در جام جهاني 2014 به عنوان يکي از اعضاي کادر فني تيم ملي کشورش ايفاي نقش خواهد کرد.
آزمون: مگر اردوی تیم ملی بی در و پیکر است که تا صبح بیدار باشیم؟!/ از میان پیشنهادات، آرسنال را انتخاب می کنم/ به جام جهانی هم نروم، تیمهای بزرگ دنیا مرا می خواهند
آی اسپورت- ستاره جوان تیم ملی کشورمان که با درخشش خود در ترکیب روبین کازان روسیه توجه باشگاههای اروپا را به خود جلب کرده است، هم اکنون به همراه تیم ملی در اردوی اتریش به سر می برد و امیدوار جایی در تفکرات کی روش برای حضور در جام جهانی برزیل داشته باشد. سایت های روسی چند روز قبل و بعد از پایان بازیهای لیگ این کشور از خداحافظی آزمون با هواداران این تیم خبر دادند اما مهاجم روبین کازان هنوز جدایی اش از این تیم را قطعی نمی داند و همه چیز را به بعد از جام جهانی موکول کرده است. در ذیل گفت و گوی روزنامه شهروند را با سردار آزمون در اردوی اتریش می خوانید: * چند روزی است که به اردوی تیم ملی در اتریش پیوستی اما در بازی با بلاروس یک دقیقه هم بازی نکردی؟ - اردوی تیم ملی که وضعیت بسیار خوبی دارد و همه امکانات لازم در اختیار بازیکنان و کادرفنی قرار گرفته است. بازی با بلاروس یک دیدار تدارکاتی بود که کادرفنی قصد داشت، در این دیدار بازیکنان را محک بزند. دلیل بازی نکردنم را بهتر است از کادرفنی سوال کنید اما فکر می کنم کی روش قصد نداشت به بازیکنانی که به تازگی به اردو اضافه شدند، فشار بیاورد. در هر صورت من تابع تصمیم کادرفنی هستم. * فکر می کنی بتوانی در لیست نهایی کی روش برای حضور در برزیل قرار بگیری؟ - من تمام تلاشم را می کنم تا رضایت کادرفنی را جلب کنم. یک درصد هم برای قرار گرفتن در لیست نهایی تیم ملی ناامید نیستم و حتی امیدوارم در ترکیب ثابت ایران در جام جهانی بازی کنم. * بازی نکردنت در جام جهانی، می تواند روی پیشنهادات تیمهای اروپایی تاثیرگذار باشد؟ - همه چیز را به بعد از جام جهانی موکول کرده ام، حتی اگر در لیست تیم ملی نباشم. تیمهای اروپایی که من از آنها پیشنهاد دارم، ماههاست که پیگیر این موضوع هستند و به تازگی آن را رسانه ای کرده ام. شاید 5، 6 ماه قبل از این هم پیشنهاداتی بود اما صلاح دیدم که آنها را عنوان نکنم. فکر نمی کنم پیشنهادات آنها حتی با بازی نکردن من در جام جهانی تغییری کند. حتی امیدوارم که در جام جهانی بازی کنم و این مساله باعث شود که از تیمهای جدیدی هم پیشنهاد دریافت کنم. * بعد از آخرین بازی ات برای روبین کازان، سایت های روسی اعلام کردند که تو با هواداران خداحافظی کردی. آیا جدایی ات از این تیم قطعی شده؟ - من با روبین کازان قرارداد دارم و هنوز هیچ توافقی برای جدایی ام از این تیم نداشتم. به نوعی فکر می کنم مسئولان باشگاه و سرمربی تیم از جدایی من هراس دارند و به هیچ وجه راضی به این کار نیستند. البته اگر پیشنهادهای مالی باشگاههای انگلیسی خوب باشد، احتمال توافق در این خصوص وجود دارد. باید زمان بگذرد تا بتوانم به طور قاطع در این خصوص صحبت کنم. * در پیشنهاداتی که وجود دارد، خودت کدام را ترجیح می دهی؟ - پیشنهاد آرسنال به نظر از سایر تیمها بهتر است و خودم بیشتر به این تیم علاقه دارم اما نکته ای در این میان برایم حائز اهمیت است، بازی کردنم در هر تیمی که به آن می پیوندم خواهد بود. این بند را در قرارداد می آورم که حداقل 6، 7 بازی در هر نیم فصل به صورت ثابت به میدان بروم، این بند در قرارداد خیلی از بازیکنان اروپایی وجود دارد. من از بارسلونا هم 2، 3 باری پیشنهاد داشته ام اما حتی اگر به این تیم بزرگ بروم و قرار باشد، روی نیمکت بنشینم هیچ فایده ای برایم نخواهد داشت. * پیشنهاد بارسلونا هم جدی است؟ - آنها چند ماه قبل 2، 3 باری با من تماس گرفتند اما ما در آن مقطع اعتنایی نکردیم زیرا باشگاه روبین کازان مرا جریمه می کرد. روابط بین الملل باشگاه بسیار قوی است و هر مصاحبه ای که از من در رسانه های ایران منتشر می شود، را آنها مشاهد می کنند. یک بار هم به خاطر نیمکت نشینی ام در مصاحبه ای اعتراض کرده بودم که باعث شد جریمه شوم و 3 ماه قراردادم را دریافت نکردم. در حال حاضر ولی پیشنهادی از بارسلونا وجود ندارد. * در روزهای اخیر در رسانه های ایران مطالبی مبنی بر اینکه بازیکنان تیم ملی در اردوی اتریش تا صبح در شبکه های اجتماعی هستند، منتشر شد و از تو، خلعتبری و ماهینی به عنوان نفراتی نام بردند که کی روش را عصبانی کردید؟ - چنین مساله ای به هیچ وجه صحت ندارد. نمی دانم این موضوعات را از کجا می آورند و می نویسند. من این همه زحمت کشیدم تا به تیم ملی برسم، بعد حالا که به آرزویم رسیده ام، بیایم و از این کارها انجام بدهم؟ در ضمن مگر اردوی تیم ملی بی در و پیکر است یا اینکه کی روش مربی درجه چندم است که اجازه چنین کارهایی را به بازیکنان بدهد. همچنین جالب است که من با قوچان نژاد هم اتاقی هستم و نمی دانم چطور این دوستان از همکاری من با خلعتبری و ماهینی گفته اند.
20هزار نيرو براي حفظ امنيت در ريودوژانيرو
معاون امنيت فرمانداري ريودوژانيرو اعلام کرد 20 هزار نيروي انتظامي و ارتش در جريان مسابقات جامجهاني امنيت شهر ريودوژانيرو را بر عهده خواهند داشت.[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
معاونت امنيت فرمانداري ريودوژانيرو با تاکيد بر اين نکته که تاکنون عمليات امنيت و حفاظتي با اين وسعت در شهر ريودوژانيرو وجود نداشته است، تصريح کرد: در جريان بازيهاي جام جهاني تعداد 8132 پليس نظامي، 5300 نفر نيروهاي مسلح (3100 نفر از ارتش، 1300 نفر از نيروي دريايي و 900 نفر از نيروي هوايي) و ديگر نيروهاي حفاظتي شهرداري و ارگانهاي مربوط امنيتي حفاظت و وظيفه حفظ امنيت عمومي را تا پايان بازيهاي جامجهاني در ريودوژانيرو عهدهدار خواهند بود.
به گزارش ايسنا، بر اين اساس در هر يک از هياتهاي ورزشي 32 تيم شرکت کننده در مسابقات نيروهاي پليس فدرال در محل اقامت تيم هاي ملي اين کشورها مستقر و حضور خواهد داشت. 192 نيروي پليس فدرال نيز مامور همراهي کليه تيمهاي ورزشي در ترددهاي آنها به محلهاي مختلف خواهند بود.
22 روز دیگه (sm50)