هوی رسول الدنگ (sm89)تو بیا یه خورده توضیح بده کمک کن شاید فردا رفتم دکتر (sm50)(sm81)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...](sm70)
نمایش نسخه قابل چاپ
هوی رسول الدنگ (sm89)تو بیا یه خورده توضیح بده کمک کن شاید فردا رفتم دکتر (sm50)(sm81)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...](sm70)
(sm98)دمت گرم واقعا نمیدونستم چی کار کنم تا اینکه یه کلمه گفتی برو دکتر (sm77)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Darth Vader [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یعنی راهنماییت تو حلقم دیوث قرمساق (sm30)
چت شده دلبرکم ؟؟ (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خو قرمساق میگی چه راهنمایی کنم من که تا حالا دندون درد نداشتم اصلا دندون پزشکی تا حالا نرفتم(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
می تونی عصب کشی کنی و دیگه درد نکشه، ولی اگه مجبور به پر کردن باشی به احتمال خیلی زیاد بالای 98% قبل پر کردن دندون نیاز به عصب کشی است تا به عمق دندون بشه رسید و تراشید و پر کرد داخل دندون را (sm171)نقل قول:
آموکسی سیلین 500+ژلوفن+کدیین
هر 8 ساعت سه تاشو باهم بخور
درد دندون به خاطر عفونت و التهابه اینارو بخور خوب میشی (sm120)
اینارو دارم میخورم تا 2 ساعت آروم میشه بعد دوباره میگیره درد تو رفتی دندونپزشک عصب کشی کردی یا پر کردی کدوم بهتر و ارزون تره ؟ (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ریدم بت دیوث بی تربیت انقد ازین حرفا زدی دوباره گرفت درد (sm81)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Darth Vader [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من یه دندون 4 ریشه داشتم پارسال نه اون سال قبلش 350 تومن دادم (sm81) هم عصب کشی کرد و هم پرش کردنقل قول:
برین به خودت دیوث(sm30)نقل قول:
نمک…
آب نمک…
ژلوفن… تریاک…
روغن ترمز…
خرده ی میلگرد ۱۶…
گیاه میخک…
در بعضی مناطق کود شیمیایی..
روغن گرچک… الکل…
چسب دو قلو…
ابزار و وسایل مورد استفاده در ایران موقع دندون درد
هر بار دندونت درد می گیره زنگ بزن چهارتا کلینیک قیمت ها بپرس، خودش دردش خوب میشه. (sm128)(sm25)
اینا نسخه من ، بیشتر بلد نیستم ، این آخریه کار سازه امتحان کن (sm132)
آره اونوقت که قیمتارو میگه من به دندونام میگم دیگه گوه نخور بشین سرجات (sm30) واقعا خودش خوب میشه الان اینو گفتی یکم دردم بهتر شد (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsansalehi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
روی نسخه پیچیدن من حساب کن، تخصص های دیگه هم دارم فقط هر جا مشکل داشتی تگ کن بیام نسخه بپیچم برات(sm167)نقل قول:
درد دندون من واحسان بخوره تو سرت تو فقط بلدی بخوری و برینی (sm30) برو یکم یاد بگیر این چیزا به دردت میخوره (sm70) اصلا توی دیوث چرا دندونت درد نمگیره تا حالا ؟(sm89)نقل قول:
بزار بیام یه مشت بزنم توش مصبت از درد بیاد بیرون (sm51) اونوقت حال منم جا میاد دلم خنک میشه (sm30)
در خدمت مقدس سربازی همه جور در می آید ساغت که پیدا نباشه، که استلاجی بتونی بگیری، یعنی یع سری درد های ناشناخته هم می آیند که فقط درد دارند ، نهشونه ندارننقل قول:
یعنی بتونی بپیچونی مرخصی بگیری و نری سر پستت ! حواست باشه (sm171)
دمت گرم خداوکیلی همیشه کارمو رایگان راه انداختی قربون نسخه هات برم(sm51) ولی از همین الان میترسم اگه به نسخه هات عمل کنم تموم دندونام خالی بشه درست مثل تو 2 تا دندون این جلو بیشتر نداشته باشم (sm2)(sm51)(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsansalehi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
معلومه خودت 2 تا دندون بیشتر نداری میخوای منم بدبخت بشم (sm167) (sm30)
نقل قول:
برو عامو اگه راست میگی بیا چنان آلتمو فرو کنم تو دهنت که هر چی دندون داری بریزه دیگه از دندون درد هم راحت میشی(sm30)
ریدم بت دوباره دندونم گرفت درد (sm81)(sm89) بزار امیرو تگ کنم بیاد 24 ساعت عشق کردم بن بشی خیلی خوبه جون تو (sm2)نقل قول:
نقل قول:
(sm89)برین به خودت(sm30) بگو بیاد جرات داری بگو بن کنه(sm2)
صادق دیوث کپی داره از جمله های اونجوری رکیک استفاده میکنه (sm51) یه 24 ساعت زیاده 1 ساعت برین تو یوزرش تا من دلم خنک بشه (sm30) به جون خودم درد دندونمم بهتر میشه (sm51)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حالا ببینم حرفی داری ؟ الانه که بیاد در رو (sm2) (sm155)
نقل قول:
امیر اول تو رو بن میکنه دیوث(sm2)
(sm59)
بسم الله
لا اله الله
جمعیا صلوات
چی شده صلوات میفرستی دندون من درد میکنه تو ازینور قاط زدی (sm2)
صابش داره میاد
شوخیه جدی نگیر (sm70)
باز بـــا مــــن اشتباه کن(sm118)زندگیه خود را تباه کن(sm118)