دوست عزیز این شوهای جام حمو اگه داری بزار واسمون
نمایش نسخه قابل چاپ
دوست عزیز این شوهای جام حمو اگه داری بزار واسمون
نقل قول:
نوشته اصلی توسط 900525859 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط 900525859 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
امروز کل پست های شما در این تاپیک رو خوندم شما واقعا انسان جالبی هستید.
جمعه بازاره اینجا ب این شوهای مذخرف و کیفیت تخمی ات خودم تمام اینارو با نسخه 5 میلی متری دارم
تو دیگه کی هستی (sm3)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
- (sm50)
اخه کیفیتی هم ندارن که ارزش خریدن داشته باشن
سلام خدمتت دوستان..خیلیا هستن که به شوهای قدیمی علاقه دارن..نمیشه ایراد گرفت عزیزان..من همه ی شوهای نوروزی طپش و ترانه .جام جم شبانه و جنبش و طنین و امید ایران و nitv رو با کیفیت ویدیو و دی وی دی اورجینال دارم.ویدیو هارو 1سالی میشه گرفتم.کیفیت عالی هستن.
ممنون میشیم اگر اپلود کنید(sm127)
نحوی اپلود ویدیو رو به من بگید با تشکر
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] شوی جلال همتی جام جم 1375
سلام دوستان در بالا شوی جلال همتی از جام جم1375 روبرای دانلود گذاشتم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط شهرام اسدیان [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کجا رو میگی دوست عزیز
داخل صحفه 5 هستش
دوستان کسی جام جم 1377 رو داره؟؟؟؟؟(sm93)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] سیاوش قمیشی فصل پاییزی شوی نوروزی طنین 1374 اگه میخواین تا بذارم کیلپ شو
بله شوی نوروزی جام جم 1377 رو دارم اونهایی هست که شرکت ترانه زده رو یتیوب اگه میخوای تا بذارم
(sm127)(sm127)(sm127)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] شوی جام جم1372 لیلا فروهر اگه میخوان بگید تا کلیپ شو بذارم
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] شوی نوروزی جام جم 1372سوسن اگه میخواین بگین تا بذارم کلیپ شو
در ضمن من هرچی ویدیو می زنم مربوط به شوهای نوروزی هستش هرکسی هم ویدیو یی مد نظرش هست اسم خواننده ونام اهنگ بگه تا اگه داشته باشم براش بذارم(sm127)(sm127)(sm127)(sm127)
با سلام . سیاوش قمیشی بزار ... با تشکر
باسلام اگه میشه شو 77کامل بزارید.با تشکر
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]شوی قمیشی دانلود کنید
سلام دوستان شوی نوروزی 1378 طنین رو به صورت کامل می خوام بذارم کیفیت خوبی داره شما هم نسبت به کیفیتش نظر بدید اول یک کلیپی ازش می زارم اگه خواستین بگین تا شوی نوروزی طنین رو کامل بذارم با مصاحبه
باسلام .اقا شهرام منتظر شو 78 هستیم .با تشکر.
بذار داداش دستت طلا
از ابی هم اگه داری بذاری ممنون میشم
شهرام جان اگه از ابی هم بذاری ممنون میشم
میشه بگی از ابی چی داری؟ یا عکساشونو بذاری؟
دستت طلا
سلام دوستان شوی طنین 78 رو ازفردا شروع به اپلود می کنم همراه مصاحبه -----دوستان ازتون خواهش دارم دنبال 4تا ویدیو می گردم 1-شوی طپش ستار نام ویدیو پیله 1370 2-شوی طپش هوشمندعقیلی دوتا ویدیوخونده هردوتا میخوام3-حستن شماعی زاده طنین 1375 اون ویدیو رو میخوام کت کرم پوشیده است ولی اون کت قرمزرو دارم باتشکر ازدوستان هرکی داره بذاره
(sm155)(sm127)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلام اقا امیر این ویدیوها رو اپلود کن
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]محمود قربانی شوی نوروزی شرکت ترانه وt.v ایران 1373
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلام دوستان شروع کردم به اپلود شوی نوروزی طنین 1378 لینک دربالای عکس هستش
ممنون میشم اگر بذاری من دنبال کاملش هستم با مصاحبه هاش و فکر میکنم که داریوش و لیلا و اندی توش برای تیم ملی میخونندنقل قول:
نوشته اصلی توسط شهرام اسدیان [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با بالاترین کیفیت لطفا بذارین مرسی(sm127)(sm127)(sm127)
سلام.باشه سر فرصت اپلود میکنمنقل قول:
نقل قول:
فقط تبلیغ طنین رو اپلود کردی پس بقیش کو
سلام دوست من اقا شهرام اسدیاننقل قول:
نوشته اصلی توسط AMIR HOSEIN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در صورت امکان اجرای شازده خانم رو بزارید لطفا
یا علی . . .
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]