به نظرم به جا v10 اس 7 بگیر یک عمر گوشیه من عاشقشم به خداااااااااااا(sm120)
نمایش نسخه قابل چاپ
به نظرم به جا v10 اس 7 بگیر یک عمر گوشیه من عاشقشم به خداااااااااااا(sm120)
گوشی های سامسونگ هیچ اپدیتی نمیده و سریع گوشی تون فراموش میشه بخصوص پرچم دارش که خیلی روشون مانور میده!
سامسونگ وفقط Super AMOLED رو داره باقی امکاناتش همه گوشی ها دارن دنبال گوشی باش که اپدیت ارایه بده مهم
بهترین دوربین رو داره بهترین نمایشگر خودم اولم نظرم روی lg k10 بود الانم هست به نظرت بگیرمش؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط djmojtaba [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
راستی دوربین خوب و آنتن دهی خوب و باتری خوب هم خیلی مهمه که باعث شده به سامسونگ فکر کنم(sm120)(sm120)
سلام.نظر منو بخواید میگم دور اندروید رو به کل خط بکشید...چون پر از باگ هستش و مرتبا ویروس میگیره...فقط آیفون..من خودم 6 دارم...و از دست هر چی هنگ و داغ شدن و.....................هزاران ضعف دیگه راحتم..موفق و موید باشید.(sm127)
یه گوشی 11.00دارم هرکی خواست با آیفون6 128گیگ معاوضه میکنم دومیلیون هم سرمیگیرم. ....همچین گوشی دیگه پیدانمیکنی فنلاند اسل
شهرام اذر تو فوق العاده هستی (sm10)(sm127)(sm120)
نظرات عالین
این رضا روحانی تو این برنامه نشون داد چقدر احمق و بچه هست (sm27)
شب همگی خوش (sm10)(sm120)
من میترسم دل ندارم :)
تو اخر گوشی خریدی (sm74)
داش گوشی نخر من گلکسی جی 7 پرایم خریدم پشیمونم چون نوکیا چندماه دیگه گوشی میده ایران وایسا اینو بخر [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] این کلیپ رو هم ببین با گوشی گردو بشکن [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] (sm10)
یه htc 10 بخر خیالت رو راحت کن البته سفارش اروپا سفارش ایران نخر همه اونا داخلشون cpu و ram ضعیفه هم کیفیت تصویر سفارش ایران هاهمشون گند هستن فقط سفارش اروپا بخرید
عرفو کرم داری ای تاپیکو اوردی اون مهرانم الا معلوم نی رو کدوم بورسه(sm2)
بهترین گوشی همون ایفون بخصوص ک چن روز پیش ios 10.3 رو داد واسه اپدیت سرعت بالا شده باتریم دیر خالی میکنه ... خدایی گوشی ارزش خرید نداره جز بلک بری اون اصلش گیر نمیاد پس همون ایفون
من گوشی ندارم ولی گوشی دارن رو دوست دارم.
منم همینطور(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Meysam Molaei [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دلم برا کسخل بازیام تنگ شده بود (sm27)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Soheil [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط جادوگر [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دوست عزیز ... بهت توصیه میکنم اول lg v20 بعد اگه پولت کمتره lg v10 و باز هم اگه پولت کمتره lg g4 بگیری و اگر باز هم پولت کمتره یه گوشی از سری k ال جی ... استفاده کردم که میگم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خب حالا که ریدن تو سلیقه اینقد راحته پس منم میرینم تو سلیقت ... تا حالا گوشی درست درمون و پرچمداره همین امسال یا پرچمدار یک سال پیش یا دو سال پیش دستت گرفتی ؟؟؟ احتمالا نگرفتی که اینجوری میگی ... امروز یکی از همکارام یه گوشی lg g4 پشت چرم دست دو حدود پونصد شکار زده بود چیزی ازش نمیدونست ، چنتا از امکاناتش رو که سامسونگ تنه لش نداشت رو براش رو کردم فکش پیاده شد ... بعد اون یکی همکارم به این که گوشی رو گرفته بود میگه ببین ما هم سامسونگ داریم فک میکنیم آخر گوشی رو داریم و بقیه فقط پول دور میریزن ... برو ، برو از خدا بترس
عشق در آمیختن آتش و آب است، میان درگیری بیداری و خواب است :) (sm120)
(sm120)الجی :) بهترینه !
سامسونگ ://
مهران تو هنوز زنده ایی؟ ایکیو 80 (sm74)
پسرم حرص نخور شیرت خشک میشه شما تاپیک نگاه کن تاریخشو بعد حرص جوش بزننقل قول:
نوشته اصلی توسط Persian-star [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بعدشم گوشی فقط شیائومی(sm132)
دو تومن به گوشی میدی چه کنی ؟ یه کم بذار روش یه دی اس ال آر کنون یا نیکون بگیر حال کن . دوربین گوشی صد سال سیاه نمیرسه بهش
حرص و جوش چرا ؟؟؟ مگه یکی گوشیه چرت بگیره من ضرر میکنم؟؟؟؟ ولی به جوونایی که میان حرفای مامان و باباهارو تکرار میکنن و بعد از سلیقه و این چیزا میگن نمیدونم چی باس گفتنقل قول:
نوشته اصلی توسط TO FAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شیائومی هم خوبه ... ولی در کل در مورد گوشیای چینی نظرم من فقط خرید پرچمدار اون شرکته، چه هواوی، چه شیائومی و چه باقی برندای چینی
خو منم گفتم تاریخ تاپیک نگاه برای کی هستنقل قول:
نوشته اصلی توسط Persian-star [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دوما ال جیم بدرد نمیخوره (sm132)
بالاخره تاپیکش قدیمیه ... یا باید هیچکی محل سگ نذاره بهش، چون طرف یه سال پیش تاپیک زده و همین سوالو پرسیده ... یا وقتی بقیه نظر دادن دیگه ماهم نظر بدیم چه توفیری دارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط TO FAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ال جی بدرد نمیخوره دلیلش چیه؟؟ اصلا داشتی؟؟ یا فقط شنیدی؟؟ خصوصا شنیده های چرت و پرت موبایل فروشارو
وقتی اینترنت تری چی را مکارم حرام اعلام کرده گوش لمسی هم حرام میشه.
آقا من نمیدونم شما مقلد کی هستید ولی همه ی این فتنه ها شرارت ها از همین ماس ماسکه.
از نظر من خود مکارم حرامه(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Meysam Molaei [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در دست اندازه بعضی وقتها میشه وسط دست اندازه به اندازه یه لاسیتک موتور صافه موتوری اگر از اونجا بره حرامه چون لذت میبره.
وقتی با جارو برقی خونه را جارو میکنی صدای مکش آشغال که لوله جارو برقی میره و آدم لذت میبره اون هم حرام است.
در کل حرام است
فک نمیکنم از کسی که چند سال تو این زمینه سر رشته داره بیشتر بدونی بهر حال نظرت محترمه (sm132)نقل قول:
شما دو تا باید تو تاپیکای زیر خاکی من همیشه بیان چت کنید(sm51)
(sm70) No where is like 192.168.1.1 (sm120)
(sm120) (sm155) (sm120)
سونی xz که الان اومده فوق العادس..پر فروش ترین گوشی نیمه دوم 2016 هم بوده از سامسونگ s7 هم سرتره همه جوره
فعلا پرچم P2 بالاس
با پردازنده 625
باتری 5100
صفحه FHD 5.5
بعدش کمپانی چینی Gionee با صفحه 5.5 اینچی HD و پردازنده مدیا 1.3ghz و باتری 6020
بعد اونم زنفون مکس با اسنپ 410 و صفحه HD 5.5 و باتری 5000
و بعدش شیائومی ردمی نوت 4 با همون پردازنده قدرتمند و کم مصرف P2 که snap 625 هستش و صفحه نمایش 5.5 FHD و باتری 4100
از نظر دوربین هم دوربین شیائومی و لنوو بهتره
پرچمدار سال 2015 و دارم ولی از نظر باتری ریده
حالم و بهم میزنه
سنسور ضربان قلبش
سنسور UV سنج
دوربینش و... به دردم نمیخوره الان اولویت من باطریه که همه پرچمدارا ریدن توش
از نظر کارایی و امتیاز بنچ مارک اگزینوس بهتره
ولی عملکرد اسنپ
دولوپرام از اسنپ حمایت میکنن نه اگزینوس به دلایلی که میدونید
از نظر ارتباطات و مودم و چیپ مجتمع که شامل همه ی چیپ های پردازشی گرافیکی و عکاسی و مودم ارتباطی میشه اسنپ بهتره
اسنپ از چیپ مودم کت 16 LTE پشتیبانی میکنه
که یه سرعتی برابر 1 تا 2 گیگابیت میده
بازم میگم این تاپیک زیر خاکیه بحث نکنید سرش
خ ب س مهران 34 کنم (sm74)