سگ برینه به این روزگار بیضوی(sm81)(sm81)(sm81)
(sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
سگ برینه به این روزگار بیضوی(sm81)(sm81)(sm81)
(sm50)
خدا رحمتت کنه دیگه تنها و غریب نیستی رفتی پیش مادرت (sm50)
خدا رحمتش کنه (sm74)
(sm81)(sm10)(sm81)(sm10)(sm81)(sm10)
روحش شاد
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ببین چه کردی با حالم
ببین چه کردی با روزم
ببین صدام در تنهایی
تو آتیش غم می سوزم
ببین چه کردی با حالم
ببین چه کردی با روزم
ببین صدام در تنهایی
تو آتیش غم می سوزم
هدیه دادم به تو گلهای شادی
هدیه کردی به من چشمای گریون
هدیه دادم به تو یک دل ساده
هدیه کردی به من رنج فراوون
حالا من موندم و چشمای خسته
حالا من موندم و قلب شکسته
دل جدا از یاران کردم
در دیاری دور افتاده
مثله برگی سر گردانم
دست به دسته طوفان داده
دل جدا از یاران کردم
در دیاری دور افتاده
مثله برگی سر گردانم
دست به دسته طوفان داده
با خاطره ها دمسازم
با سایه غم همرازم
با خاطره ها دمسازم
با سایه غم همرازم
دل جدا از یاران کردم
در دیاری دور افتاده
مثله برگی سر گردانم
دست به دسته طوفان داده
دل جدا از یاران کردم
در دیاری دور افتاده
مثله برگی سر گردانم
دست به دسته طوفان داده
با خاطره ها دمسازم
با سایه غم همرازم
با خاطره ها دمسازم
با سایه غم همرازم
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] حبیب به نام گل های شادی
(sm25)(sm25)(sm25)
واقعا روحش شاد
(sm10)(sm10)(sm10)
کاملا درست و بجا گفتی
متاسفانه حبیب عزیز هم رفت ...
همانگونه که فرهاد و فریدون فروغی و مازیار رفتند ...
برای دریافت مجوز آلبومش تلاش زیادی کرد ولی هرگز به او مجوز ندادند
همانگونه که به آن عزیزان مجوز ندادند و حبیب را نیز دق مرگ کردند.
از آنجایی که مردی نجیب و محترم بود و مردم او را دوست داشتند قطعا تا همیشه از او به نیکی یاد خواهد شد ...
روحش شاد ...
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به فرهاد مجوز دادند. فروغی هم یه کنسرت توو کیش اجرا کرد :|نقل قول:
نوشته اصلی توسط ali18 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)(sm50)(sm50)
به شب نشینی خرچنگ های مردابیچگونه رقص کند ماهی زلال پرسترسیده ها چه غریب و نچیده می افتندبه پای هرزه علف های باغ کال پرست
روحش شاد
هنوزم زنده ام و زنده بودنم خاریست
به تنگ چشمی نامردم زوال پرست
من مرد تنهای شبم مهر خموشی بر لبم
تنها و غمگین رفته ام دل از همه گسسته ام
تنهای تنها غمگینو رسوا تنها و بی فردا منم
تنهای تنها غمگینو رسوا تنها و بی فردا منم
(sm50)
امشب،امشب شب جدایی مونه
بی تو،بی تو دلم تنها می مونه
منم تنهای تنها،میون بار غم ها
تو زیر خاکی و من اسیر دست شب ها
نمی تونم که بمونم بی تو تنها
با اسمت خوندم،چشم برات موندم
تو رفتی وندادی امونم
با چشمات گفتم، تو دستات رستم
اگه تو نباشی نمی خوام بمونم
منم تنهای تنها، میون بارغم ها
تو زیر خاکی و من اسیر دست شب ها
نمی تونم که بمونم بی تو تنها
(sm50)
واقعا غم بزرگیه. از ته دلم ناراحتم(sm81)
چه غریبانه از دنیا رفت.
اصلا باورم نمیشه. حیف شد. واقعا حیف شد.
لعنت به این دنیای بیرحم
خدا رحمتش كنه
ياد و خاطرش با با ترانه هاش هميشه زنده است
حتی از جسدشم ...(sm60)
چطور نذاشتن قطعه هنرمندان دفن بشه واقعا چطور
خدا براشون نسازه ...(sm3)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Allaxa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یعنی حبیب ازون یارو پاشایی کم تره با اون قیافه و اون صداش (sm3)
دل من در سوگ ياران ماتم گرفته
گل من پژمرده در باد فصل بهاران را غم گرفته
خواننده ها و کلا هنرمندان همونطور که با کار هنریشون معرفی میشن به لحاظ شخصیتی و زندگی خصوصی هم خواسته یا ناخواسته در کانون توجه هستند...
حبیب مردی بود که در هر دو بعد نام نیک از خودش به جا گذاشت... علاوه بر سبک هنری منحصر به فردی که داشت (طوری که چه داخل و چه خارج از ایران کسی نتونست به سبک و جنس صداش نزدیک بشه) دارای شخصیتی فوق العاده بود و حتی اندک منتقدانش هم که موافق سبک کاریش نبودن به لحاظ شخصیتی احترام زیادی برایشقائل بودن و هستنبزرگمردی که هیچوقت دنبال شهرت نبود و وارد بازیهای پشت پرده عالم موسیقی نشد... سالم زندگی کرد و با خصوصیات اخلاقی بینظیر و فروتنی مثال زدنی اش در دل هر ایرانی ماندگار شد.
براستی که هنرمندی گرانقدر از بین ما رفت.
یادآوری یه خاطره ی تلخ دیگه روحم رو آزار میده: روز پرواز ابدی زنده یاد مهستی... و به قول حبیب عزیز در مراسم خاکسپاری: حیف حیف حیف مهستی...
حالا هم باید گفت: حیف حیف حیف...
چه آرزوهایی داشتی و چه آرزوهایی داشتیم...
چقدر سخته برام که از این به بعد پیش از نام حبیب از واژه "زنده یاد" استفاده کنم....
روحت شاد و یادت سبز آقای حبیب.
Khoda rahmatesh koneh. Man kheili sedasho doost dashtam. Yek jazzabiat dar chehre va shakhsiatesh bood. Roohesh shaad. Rest in Peace, brother.
توف تو ذاتت ازرائیل افتاده به جون هنرمندا (sm172)
روحش شاد... (sm127)
چه باکلاس حرف میزنه این (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Xav [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چیکار به مردم داری دیوث(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دوست عزیز منظور من آلبوم جدید بود.نقل قول:
نوشته اصلی توسط lucifer_quest [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آلبومهای فرهاد مهراد پس از مرگ وی توسط همسر ایشان منتشر شد.
فریدون فروغی هم در کیش کنسرت داشت ولی جدای از اینکه کیش منطقه ی آزاد محسوب میشه با کنسرت های فریدون در تهران و از جمله استادیوم عضدی رشت مخالفت شد و مجوز ندادند.
ضمنا آلبوم های افشین مقدم و مازیار هم طی سالیان اخیر منتشر شد. کوروش یغمایی هم بیش از 8 سال دنبال مجوز ارشاد دوندگی کرد که به او هم ندادند تا دست آخر همین چند وقت پیش توسط کمپانی های خارج از کشور منتشر شد.
مطمئن باش ظرف چند ماه یا چند سال آینده آلبوم جدید حبیب هم منتشر میشه...
اصولا به خوانندگان قبل از انقلاب مجوز نمیدن مگر اینکه از دنیا برن.
(sm77)(sm77)(sm77)(sm77)(sm77)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ali18 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
اون اقایی که میاد تو نماز جمعه میگه خواننده لس انجلسی نباید مجوز بگیره ایا شان نماز جمعه رو پایین نیاورده؟(sm148)
آیا اون دنیا حبیب و اون آقا چهره به چهره با هم روبرو میشن؟(sm148)
اونوقت خدا چیکار میکنه (sm148)
ویدئوی صحبت هاش تو جشن موسیقی ما دیدم گریه م گرفت
- (sm81)
رفتيو از رفتن تو قلب آيينه شكسته
مطلبی از مجله جوانان لس آنجلس- شماره 1514 جمعه بیست و هشتم خرداد ماه 1395
حبیب، مرد تنهای شب در سرزمین خود غریبانه رفتحبیب خواننده قدیمی و خالق آهنگ ماندنی:مرد تنهای شب، هفته قبل در 63 سالگی، بدون اینکه به آرزوهای بزرگ خود برسد، براثر ایست قلبی در کتالم در نزدیکی رامسر درگذشت.
ناهید همسر وفادارش که در تمام سالهای غربت، سفر و بازگشت به وطن کنارش بود، گفت حبیب طبق عادت همیشگی خود صبح زود برای آب دادن به گلها به حیاط ویلا رفت، ولی چون لحظاتی از او خبری نشد، به سراغش رفتم دیدم با صورت سیاه شده روی زمین خوابیده است، بلافاصله اورژانس را خبر کردم، ولی او برای همیشه رفته بود.
حبیب را از سالهای دور می شناسم، سال 1976 حبیب با یک نوارکاست به دفتر مجله آمد، آهنگ مرد تنهای شب را خوانده بود
آنروزها هنوز عزادار مرگ همسر اول خود شادی و مادرش بود، که طی مدتی کوتاه از دست رفتند و حبیب «شهلای من» را در رثای همسر اول و «مادر» را برای بزرگداشت مادرش خواند، که همه این آهنگها ماندنی شدند.
اولین خبرهای خوانندگی حبیب را به اتفاق همکار عزیزم هوشنگ حسینی، در مجله جوانان چاپ کردیم، بعد حبیب به رادیو تلویزیون راه یافت، بدنبال انقلاب حبیب را ندیدم، تا سال 1983 در منطقه اکسارای استانبول حبیب را دیدم که با پسرش محمد قدم میزد، از دیدن هم خوشحال شدیم، او فردای آنروز به اتفاق همسرش ناهید به هتل محل اقامت ما آمدند و همانجا ماندگار شدند.
حبیب مدتی در کاباره اشکان استانبول روی صحنه میرفت و هر شب صدها نفر را به سالن می کشید، ولی اصولا از اجرای برنامه در آن محل خشنود نبود. تا بعد از 8 ماه در مسیر سفر به ایتالیا و سپس امریکا آمدیم و من دوباره حبیب را در نورتریج پیدا کردم.
حبیب در امریکا فعلایت هنری خود را آغاز کرد، چند آلبوم تهیه کرد، به کنسرت ها و کاباره ها دعوت شد، ولی به دلیل روحیه خاصی که داشت، ترجیح داد خوانندگی را بعنوان یک هنر بدور از تجارت دنبال کند، خود در پی برپائی بیزینسی بود و سرانجام یک مرکز تولید و پخش بستنی را دایر نمود و با وجود رقبای عجیب، او همچنان مقاومت نمود تا در یک حادثه به شدت زخمی شده و در بیمارستان بستری شد، خود بخود بیزینس اش بسته شد
در آنروزها محمد پسرش به خوانندگی روی آورد و موفق هم شده بود و گاه باهم برنامه اجرا می کردند و حبیب می گفت اگر من به آرزوهایم نرسیدم، محمد را کمک می کنم تا به آرزویش برسد.
حبیب همچنان بی تاب بود و اینکه به ایران برود و برای دوستداران فراوان خود در ایران بخواند. بعد از سالها حبیب عطای شهر فرشتگان را به بقایش بخشید و به اتفاق همسر و پسرش به ایران بازگشت. در آنجا مدتی گرفتار بیماری قلبی محمد بود، که خوشبختانه با عمل جراحی رو به بهبودی رفت، ولی متاسفانه برخلاف انتظار حبیب، مسئولان هنری در ایران در را بروی حبیب هم بستند و درحالیکه چند آلبوم آماده داشت و آماده اجرای کنسرت بود، براو هم مهر ممنوعیت زدند.
حبیب ترجیح داد از تهران و هیاهوی هنری و مطبوعاتی دور باشد، با همسرش به روستای نیاستر کتالم در رامسر رفته و زندگی بسیار آرام و بدون دغدغه ای را شروع کرد، در این مدت سعی بسیار کرد که با تهیه آلبومهایی اجازه پخش آلبوم و اجرای کنسرت را به دست آورد، ولی هربار با بن بست روبرو شد. حتی پارسال هنگام تهیه یک موزیک ویدیو در شمال ایران دستگیر شد، که البته بعد از چند ساعت آزاد گردید.
حبیب در طی سالها دو سه بار به مناسبت درگذشت هنرمندان در مراسم خاکسپاری و ختم شان شرکت کرد، که اغلب او را کنار چهره های سیاسی، مملکتی نشاندند، درحالیکه او اصولا آدم سیاسی نبود و زیر بار ستایش از کسی نمی رفت.
آخرین بار در پائیز گذشته در یک جشن بزرگ برای اهدای جوایز موسیقی از سوی نشریه «موسیقی ما» شرکت کرد و در کنار ناصر چشم آذر و دیگر دوستان قدیمی روی صحنه آمد و گفت من بدون گیتار فلج هستم حتی حرف هم نمی توانم بزنم.
رویدادی که بعد از مرگ حبیب همه را تکان داد، مرگ سگ وفادارش «بلکی» بود، که همه روزه با او پیاده روی می کرد، بلکی دلبستگی عمیقی به حبیب داشت و درست از روز درگذشت او، نه لب به غذا زد و نه آبی، این حادثه همه اطرافیان حبیب و دوستداران او را دچار تاسف و تاثر فراوان کرد.
تسلیتی داریم برای ناهید همسر حبیب و محمد و احمدرضا فرزندان حبیب و همچنین دوستداران او در سراسر جهان.
روزنامه شرق/شنبه پنجم تیر ماه 1395
پسر دلتنگت برگشت
گردی از راهی نمی خیزد، سواران را چه شد
مرده اند ازبیم یاران، نامداران را چه شد
جز صدای جغدها چیزی نمی آید به گوش
قمریان آخر کجا رفتند، ساران را چه شد
ازهجوم کرکسان شوم قلب من گرفت
بلبلان،قرقاولان،کبکان،هزا ران را چه شد
دور تا دور من از دشمن سیاهی می زند
دوستان ما کجا رفتند، یاران را چه شد
هر کجا سوز زمستان است وتاراج خزان
روح تابستان عطر نوبهاران را چه شد
زیر سم لشکر ضحاک پشت من شکست
کاوه لشکرشکن کو، شهسواران را چه شد
لشکر توران به قلب سرزمین ما رسید
رستم و گودرز کو، اسفندیاران را چه شد
خشک سالی در زمین بیداد و غوغا می کند
بخشش هفت آسمان کو، بادوباران را چه شد
چقدر سخت و چقدر زود گذشت...
بخشی از مراسم اولین سالگرد حبیب عزیز و صحبتهای محمد: