فرستاده شدنقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
فرستاده شدنقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من گفتم شما چی میخاین دقیقا؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط hossgol [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فرستاده شدنقل قول:
نوشته اصلی توسط djmojtaba [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دریافت شد خیلی ممنون (sm176)
دیر رسیدی مدت دارا تموم شد چند ماهه فرستاده شدنقل قول:
نوشته اصلی توسط m_saeed63 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فرستاده شدنقل قول:
نوشته اصلی توسط mehrantelikani [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فرستاده شدنقل قول:
نوشته اصلی توسط RMX_MOHSEN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دوستان فقط 3 تا از eset smart مونده اونم 2 ماهه
6 تا از eset nod به مدت 3 ماهه
و 10تا eset mobile اون هم از 3 تا 5 ماهه
دستت طلا
واسه منم ارسال شد ممنون
سکوریتی 5نقل قول:
نوشته اصلی توسط skynews47 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
3ماهه دریافت شد.ممنون (sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط skynews47 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ممنون بابت ارسال توننقل قول:
دریافت شد!
هنوزم داری برادر . اگه هست ، بفرستی ممنون میشم
کدومشو میخای؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط amir8698 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
برای فرستادن لایسنس موبایل eset ممنونم.لطف کردید
دریافت شد ممنونم ازتون (sm127)نقل قول:
ترجیحا eset smart . مرسی
پس مال ما چي شد نفرستادي . لطفا يك ساله smart
eset mobile ممنون میشم(sm118)(sm118)
لطفا واسه منم بفرست .ممنون
سلام
یه ساله برای ورژن 8 ارسال بفرمائید ممنون
نود 32 اسمارت ورژن 8 . ممنون میشم
سلام داداش نفرستادی؟؟؟
سلام دادا..من eset nod32 ورژن 9 رو دارم..اگه امکانش هست برام بذاری لایسنسشو ممنونم(sm127)(sm93)
eset smart 9
ممنون
eset smart