نه هر شب دانلود میکنننقل قول:
نوشته اصلی توسط Kiarash Music [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
نه هر شب دانلود میکنننقل قول:
نوشته اصلی توسط Kiarash Music [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پس موردی نمیمونه جز ......... پارتی(sm128)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی در کل آسیاتک بهتره
به عنوان مثال یکیشونم همین دیوث (sm2)هر شب 2 تا خط داره با 2 تا لب تاب هر دو هم شاتل گرفته دیوث هر شب با 2 خط 50 تا 60 گیگ میزنه (sm2)نقل قول:
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آسیا هم یه خورده گرونه 1 بعدشم سرور خارجی 400 تا دانلود میکنه ولی داخلی تا 1 مگ و 300 هم میرهنقل قول:
مگه چی دانلود میکنهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من تو کلی ترکر(Tracker) عضوم، انقد چیز دانلود نمیکنم .......... حتما از ایناس که دانلود میکنه بعد حذف میکنه(sm30)
کلا همه چی دانلود میکنه (sm2) سریال موزیک ویدئو فیلم . فیلم چورن . آهنگ. نرم افزار . بازی (sm2)(sm2)نقل قول:
یه جشنواره واسه مشترکین جدید گذاشته شاتل 10 هزار تومن با 10 گیگ ترافیک البته 16300 میگیرن ازت اینم رفته 2 تا گرفته فقط تنها مشکلی که هست باید یه دونه هارد 6 ترابایت بگیره هارد کم آورده (sm2)(sm2)
یه دونه از فیلم ها رو تا حالا دیدهنقل قول:
تا حالا دیسک اصلی بلوری دیده(sm128)
پ.ن: ReMux چیست؟ دیسک اصلی بلوری شامل دری-وری زیاده (مثل صحبت های نویسنده و کارگردان و بعضی از بازیگران) ........ فایل اصلی فیلم (که با فرمت m2ts در دیسک بلوری موجوده) رو داخل یه فایل mkv میریزند .... این میشه ریماکس >>>>>> دیسک اصلی بلوری بدون قسمت های اضافه(sm128)
اونو نمیدونم ولی من فیلم چورن با حجم 6 گیگابایت هم دیدم 2160 (sm2)نقل قول:
نقل قول:
شما به لینک هایی که گذاشتم توجه کننقل قول:
پ.ن: فقط دوستانی که از آپلودبوی اشتراک ویژه دارند میتونند اینا رو دانلود کنند
چه خبره باو 23 گیگ (sm2)اشتراک ندارم داشته بودمم نمیتونستم دان کنم (sm2)نقل قول:
خب همینه دیگه(sm128)نقل قول:
این یعنی کیفیت
البته من هر فایلی رو بخوام میتونم بگیرم (این در دسترس بود گذاشتم)(sm30)
درکل خواستم بگم تا این حد خفن(sm128)
الان تو کدوم شهری شما ؟! مخابرات هستی ؟ سرعتت چقدره ؟ (sm2)نقل قول:
یکی از شهرای اطراف اصفهاننقل قول:
مخابراتیم (قصد عزیمت به آسیاتک رو دارم)
سرعتم 2مگه (یعنی دانلود=حدود 250کیلوبایت بر ثانیه)
شبی 5 گیگ دان میکنم (2سال پیش مخابرات شکرخورد، یه طرح با دانلود رایگان گذاشت، منو دوستم خریدیم، از اون روز تا حالا یه شب هم دانلود قطع نشده(sm30))
هادی خف رو ..
بچه ها ی سوال دارم.من مبین نت دارم.قبلا دانلود شبانه رایگان داشت،عالی بود،شبی3گیگ دان میکردم،متاسفانه دانلود رایگان رو محدود کرده.بهترین adslبرای دانلود رایگان بنظرتون کدومه؟شنیدم همشون توی ساعات دانلود رایگان افت سرعت شدید داره.لطفا منو راهنمایی کنید.
این گوگل قرار بود بالون بفرسته هوا اینترنتو رایگان کنه چی شد؟(sm3)
سلام.والا من دو سال پیش سرعت 2 مگابایتی نامحدود از شاتل گرفتم یعنی تقریبا 256 در ثانیه یه ماه 60,000 تومان واریز کردم دیدم بابا دارم دانلود میکنم خفن ماه بعد سه ماهه گرفتم یه یا همشو 180,000 پرداختم بعد سه ماه دیدم توی سه ماه 400 گیگابایت دانلود داشتم, شاتل اومد به بهانه تعمیرات زیر ساخت منطقه مون گفت که سرعت پایین میتونیم بدیم اونم به دلیل تعمیرات زیر ساخت از 256 اوردن به سرعت 80 الی 100 اما با یه ترفند هایی الان ماهانه 70 گیگابایت دانلود دارم اونم ماهانه 30,000 تومان اما اگه سرعت رو دوباره بیاره پایین کم نمی یارم یه ترفندهایی هم برای مودم و سرعت دارم,..
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ARTANARTAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینترنت فقط اسیاتک هم ارزون هم گیگ طرح حجمی 1500 هم میده هم شبانه رایگان
آپلود هم کلا رایگانه قطعی نزدیک به صفر
(sm9)ک.یرم تو شاتل
نقل قول:
نوشته اصلی توسط amir_l0l0 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
با هر دو کاملا موافقم
(sm2)
اگه ببینم محدود نشه میگم درود بر شاتل ولی فعلا باید بگم ک.یرم تو شاتل (sm128) (sm2)
(sm50)
تو دهن توام (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Ramy [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
درسته اینرنت ایران افتضاحه ولی خداییش با سالای 82-83 مقایسه میکنم نباید ناشکری کرد(sm70)
من یه هفته پول جمع میکردم با 3 هزار تومن کارت اینترنت 2 ساعته بخرم . کوبیده مخصوص با مخلفات پرسی هزار بود!!! یادم میاد گوگلو به زور باز میکرد.جستجوی تصویریش که افتضاح.
باز جای شکرش باقیه ای دی اس الو گذاشتن بیاد تو کشور الان که چند گیگ چند گیگ بلوری میزنیم واسه دانلود... قظعا چند سال دیگه به نرم جهانی میرسیم
واقعا (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Navid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلام .دادا اگر ممکنه در خصوص ترفند هایی که میشه سرعت رو بیشتر کرد و یا هر روشی که بشه حقمون رو از حلقوم این بی وجدانها بیرون کشید کمی راهنمایی کن.(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Kharbar [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلام.باشه دوست گرامی برای راهنمایی تون به پیام های خصوصی مراجعه فرماییدنقل قول:
نوشته اصلی توسط daveneh0001 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Navid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تایید میکنم(sm51)
یادش بخیر(sm51)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Kharbar [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلام دوست عزیز میشه این ترفندتون رو لطف کنی ببینیم چیه.ممنون
سلام. به پیام های خصوصی تان مراجعه فرمایید .نقل قول:
نوشته اصلی توسط Masoud-70 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینم بدبختی ما ببینید چه سرعتایی داریم شما به خودتون امیدوار باشین بدبختی ما گیلانیا(sm74)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عزیز جان چرا بدبختی شما گیلانیا , همه مون کمپولت از دم با این سرعت اینترنت هامون بدبختیم نه فقط شمانقل قول:
نوشته اصلی توسط alirahmani136 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بعضی از بچه ها میگن ما 100 گیگ در یک ماه 24 تومن سرویس میگیریم صفحه های دوم فک کنم باشه خب خیلی خوبه اینطور سرویس درگیلان کمه کم صدو پنجاه . شصت هزارتومن اینطور سرویس جز شرکتا یا بانکا کسی چنین پولی پرداخت نمیکنه من باید 1024 با حجم 3 گیگ مالیات هم بیاد روش 20 تومن میخرم 15 روز بگذره من 3 گیگو تموم کردم فقط بابت باز کردن صفحات خب چه بدرد میخوره که چیزی نمیتونی دانلود کنی فقط باید منتظر ساعت 1 شب باشی(sm81)نقل قول:
من دوس دارم اینترنت ایران مثل وی پی اس عمل کنه موافق نیستید(sm198)
سلام.بله با شما موافقم, من وقتی یه ماهه استفاده کردم 70 گیگا بایت شد اونم ماهی 30,000 تومان اونم اکثرشون فیلم دانلود میکردم اون ههم از سایت هایی که هاستشون پرسرعته یعنی اگه شما نامحدود هستید و سرعتتون افت کرده بوسیله این سایت ها و یک دو ترفند میتوانید سرعت افت رو قابل توجه بیشتر کنید ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط alirahmani136 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من خودم اسیاتک سرویس 2 مگ 10 گیگ حجم و ساعت رایگان 2 تا 8 صبح.اگه از سایت های که دانلود vip و سرور ها دانلود قوی داشته باشند بخوام فایلی دانلود کنم کمترین سرعت دانلود من 500 الی 600 هست. گاهی وقت ها فازشون خوب بشه تا 1 مگ هم میرسه.البته پهنای باندم روی 6 مگ هست.امیدوارم کلا اینترنت ارزون بشه و کیفیت شبکه هم به مراتب بالاتر بشه.
خدمتتون عارضم که من با 19تومن در ماه، 150گیگ دانلود رایگان دارم فقط (sm128)نقل قول:
اون سرعت ربطی به سرور و اکانت VIP ندارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Masoud-70 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آسیاتک سیاستش اینه (برای دانلود شبانه رایگان):
- دانلود از سرور های خودش(برای کاربران ADSL خودش): پهنای باند بازه (هر چقد که خط خونتون بکشه)
- دانلود از سرور هایی غیر از آسیاتک (چه ایرانی، چه خارجی): سرعت رو محدود میکنه روی اون چیزی که خریدید (برای شما 250کیلوبایت)
- (sm2)