اقا من بعد از چند سال اومدم باران الان نام کاربری قبلیمو واسه ثبت نام زدم هیچ اروری نداد....پس حساب قبلیم چی شده؟؟؟ از 2009 من عضو بودم
نمایش نسخه قابل چاپ
اقا من بعد از چند سال اومدم باران الان نام کاربری قبلیمو واسه ثبت نام زدم هیچ اروری نداد....پس حساب قبلیم چی شده؟؟؟ از 2009 من عضو بودم
تبریک میگم , آلبوم خوبی بود حداقل یه آلبوم خوب شنیدیم امسال بعد از آلبوم نسبتا ضعیف بهنام صفوی و علی اصحابی . رفیق واقعی به سامان و مهدی میگن تو یه روز آلبومشونو دادن .
تو هنوز همونجوری؟ (sm39)(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چاوشی گوش کن خوب میشی (sm70)
همه چی پاک شد از صفرنقل قول:
نوشته اصلی توسط MOh@MM@d [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
برو پروفایل امیر یوزری که میخوای باشه بنویس تاریخ و ارسالا
اوکی میکنه
یه دور گوشش دادم همونطور که از دمو مشخص بود البوم عالییییه....1000تا البومای علی اصحابی و بهنام صفوی رو می ارزه
احمدوند که امروز نمیادنقل قول:
نوشته اصلی توسط amirsarab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مرسی رفیق....یوزرش همین امیر یوزی ؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یا یکشنبه یا چهارشنبهنقل قول:
نوشته اصلی توسط daniyal [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پس کجا بود من خونده بودم 5 شهریور ؟ !!! (sm77)نقل قول:
نوشته اصلی توسط daniyal [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همین جا بود من الکی جو دادم(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط amirsarab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ترک یک خوب بود ..
ترک 2 ضعف شعر داشت و به نظرم تو تنظیم هم بیش از حد به ویولن تکیه شده بود ..
ترک 3 هم خیلی به محسن یگانه نزدیک شده (sm138)
اینجا که هنوز نیومده(sm27)
اما اینجا اومده (sm70)نقل قول:
محمد .. (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MOh@MM@d [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تا جایی که تونسته استایل صداشو نزدیک کرده به شادمهر(sm120)
یه ترک اسکی کرده
بعضی جاها هم ر..ده
در مجموع خوب بود
دانیال بیا نقل بگیر (sm70)
ترک یک را به گفته احمت دان میکنیم
ترک 4 آهنگ سازی خوب بود .. مخصوصا تنظیم
اینقدر سیخ نکنین رو مشکلاتش دو تا تعریف هم بدک نیست ، درسته یکی دو تا ترک علناً اسکی کرده اما ترک های خوبی هم داشته
اول ترک اسکی شادمهره بعدش یکهو گند میزنهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm66)نقل قول:
نوشته اصلی توسط kamyab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من اگه چیزی گفتم نظر شخصی بود
در حد شعور موسیقیاییم بود(sm120)
هر کسی نظر خودشو داره
تلفیقی از دو چیزی
شادمهرو یگانه (sm70)
فکر کنم تراک 1 هیت بشه
کاش اینقدر تابلو رو عادت اسکی نمیرفت خیلی تابلوئه حداقل ردیف و ترجیع بندی رو هم عوض نکرد به نظرم این یه نمره منفی میتونه باشه . (sm20)
با تشکر از اعتماد شما ..نقل قول:
ترک 4 رو حتما بگیر
سبکش به یگانه خیلی نزدیکه اما تنظیم خوبه ، مخصوصا گیتاری که بیس کار استفاده کرده
احمدوند نیومده (sm120)نقل قول:
دقیقننقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اول میره رو استایل شادمهر بعد میره رو کلاچ ترمز گاز یگانه(sm120)
اینارو ولش کنین بیاین اهنگ جدید خانومم رو گوش کنین
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ببخشید شکلک یادم رفت ، اینقدرا هم جدی نبودم که عذر بخوای ها (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آقا آدم اسکی کنه بهتر از اینه که با طرز فکر خودش برینه به صداش ! اصلا منظورم اصحابی نبودا (sm2)
رفتم تو کارشنقل قول:
عذرخواهی نبود(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط kamyab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دلجویی بود(sm66)
شوخی کردم عذرخواهی بود(sm120)
ترک 5 هم از اون دسته هستش که هیت میشه
بخشودم (sm70)(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm70)این قسمتو ریدی برادرنقل قول:
نگاه کن ببین عامه مردم چه میکنن باهاشنقل قول:
موسیقیایی چیزی نداره اما شدید به سلیقه عام میخوره ...(sm120)
(sm49)نقل قول:
ترک 6 شروع با زهی افتضاحه
شعرش خوبه ..
چند تا ترکیب خوب داره که فکر کنم ناخواسته خوب شده (sm70)
کوشان (sm2)
تنظیم ترک ها مال کیا هستش ؟...
الی ..
خانومت ترکونده
عکس جدید دمی رو دیدی ؟! (sm25)
الی !!!!!! دقیقه 2.30 تیون ! :| داده خانومت اعصابمون به فنا رفت
عوضی ها یه عکس درست و حسابی از خودم گذاشتم فیس بوک شما نمیاین نظر بدین
ممر تو یکی رو به کلوچه تبریزی تبدیل میکنم به شخصه
ترک 7 انگار شادمهر داره با سرما خوردگی میخونه ! (sm30)