ببخشید اشتباه چاپی بود منظورم بیوتیوب هستش
اصلا میشه از یوتیوب دانلود کرد یا نه
لطفا سریع بگو
فداااااات
نمایش نسخه قابل چاپ
ببخشید اشتباه چاپی بود منظورم بیوتیوب هستش
اصلا میشه از یوتیوب دانلود کرد یا نه
لطفا سریع بگو
فداااااات
این چه آدرسیه اصلا باز نمیشه (sm88)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ENSAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلام داداش ممنون میشم لینک آدرس فول اچ دی را بفرستی برام یا اینجا بزارینقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلامنقل قول:
نوشته اصلی توسط chiakav [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من و تو لینک رو پاک کرده !!نقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه..مشکلی نداره لینکنقل قول:
نوشته اصلی توسط ali18 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
ویدیو رو پخش نمیکنه
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ali18 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با کامپيوتر يا لپ تاپ وارد شو...با گوشى پخش نمى کنه
بهترین راه دانلود از یوتیوب : ربات
@utubebot
در تلگرام
من باهاش هر حجمی رو گرفتم
کانورت می کنه و بهت لینک مستقیم بی نقص میده
سَلام دوست عزیزنقل قول:
نوشته اصلی توسط H A M I D [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
لینک دانلودشـو میزارید .
بهترین کیفیـت . 720 . 1080
ممنون لطف کردی داداش ولی این آدرس راخودمم دیده بودم کیفیت 720پیکسل هستش وحجمش هم ۲گیگ نمیشه من دنبال اون حجم ۴گیگ بودم که گفته بودیننقل قول:
سلام
لطف میکنی لینک دانلود مستندی که درباره جشن های 2500 ساله بود راهم بزاری
فیلم شهبانو فرح رو چطور میتونم دانلود کنم لطفا راهنمایی کنید
سلام دوستان
شبکه منوتو یه مستندی راجع به تخت جمشیدگذاشته بود اونو اگه دارید ممنوم زحمتشوبکشید
سلام یه سوال داشتم چطوری میشه فیلم های یوتیوب رو سیو کرد؟
مستندش چه جوریه ؟ خوبه ؟
دادش زحمت کشیدی. بیزحمت لینک دانلود انقلاب 57 همه قسمتاشم بزار دستتو میبوسم(sm127)(sm127)(sm127)
آقا امیر در صورت امکان مستند تخت جمشید و جشن 2500 ساله رو هم ممنون میشم بزارید
منتظر جوابتون هستم . . .
تشکر (sm10)
در مورد 37 روز نخست وزیری شاپور بختیارنقل قول:
نوشته اصلی توسط hmi70 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]