من کاری به بحث شما 2 نفر ندارم برین توی پیام خصوصی مشکلاتونو حل کنین ..
فقط من دارم میگم اگه کسی حرفی زد باید پای حرفش وایسه .. به خاطر 2 تا آلبوم تو بگو داریوش هم باشه . هیچ فرقی نداره ..
نمایش نسخه قابل چاپ
من کاری به بحث شما 2 نفر ندارم برین توی پیام خصوصی مشکلاتونو حل کنین ..
فقط من دارم میگم اگه کسی حرفی زد باید پای حرفش وایسه .. به خاطر 2 تا آلبوم تو بگو داریوش هم باشه . هیچ فرقی نداره ..
در ضمن مگه تو به خوانندش زنگ نزدی گفته سی دی نداره البومم به هر سه خواننده پس درست گفته منم اشتباه کردم
شما که هر شب باید اون بار رو رد میکردید باز خابت میبرت یادت میرفت هر شب ماشالا پنج ماه ادم کلافه میشه حق بده ولی یک چیزی ایشالا هیچوقت گیر ادم نامرد نیفتی ازت چیزی بگیرننقل قول:
نوشته اصلی توسط abdola9060 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عزیزان همدیگر را ببوسید و یک صلوات قرائت کنید و این مبحث را تمام کنید
آقا من شرمنده تمومش کن موزیک بازی میدونم به همه البوم میدی فقط بمن این دو البوم رو نمیدی خود خوانندهاش ندارن باور کن رفتم به ادرست فرصت کردم عکس میفرستم برات یا علینقل قول:
نوشته اصلی توسط abdola9060 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]