Bah Bah...Khoda bet Salamati Bede Bozorg mard..Vali Kash Tanzim Konande Yeki Dg Bod Yeki dar hade khodet
نمایش نسخه قابل چاپ
Bah Bah...Khoda bet Salamati Bede Bozorg mard..Vali Kash Tanzim Konande Yeki Dg Bod Yeki dar hade khodet
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جان خشی ، خشی بمیره خشی رو کفن کردم دارم گوش میدم همراه با ترک لیست (sm2)(sm2)
ناموسا این چه کخیه که سر همه آلبوم ها تو رو می گیره (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یـــاد مون دادن که یـــاد سوختــــن خونـــه نیـــوفتیم
خواب بود هر چی که دیدیم باد بود هر چی شنوفتیم . . . (sm50)
(sm27)
امیدوارم موزیک باران مثل خیلی آلبوم ها زودتر از همه جا ریلیز کنه آلبوم رو . یه حسی بهم میگه آلبوم اواخر شب میاد بیرون .
بدجور منتظریم(sm127)
طرفدارهای سیاوش کجایید پس الان باید این تایپیک همش 5 صفحه باشه آخه این انصافه
بچه ها بلاخره البوم امشب میاد یا فردا شب
خداوکیلی شیرزاد چیزی حالیشه؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط mojtabaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در پیت تجربی ساز یاد گرفته شده اهنگساز نه تئوری حالیشه نه چیزی!
بر میداره سمپل های اف ال رو سر هم میکنه میگه کار جدید!
دیگه سنی ازمون گذشته، پیر شدیمنقل قول:
نوشته اصلی توسط hossein71123 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیگه مثه جوونای امروزی حس و حال این شلوغ بازیارو نداریم
وایمیستیم نگاه میکنیم
آلبوم که اومد دانلود میکینیم
یه گوشه میشینیم یا یه هدفون توو گوش یا توو ماشین تنها تو خیابونا
گوش میکنیم به یاد ایام قدیم
آره خب یجورایی حق با شماست.
ممکنه بخاطر زلزله ی اخیر و کسانی که فوت کردن پخش البوم رو به تاخیر بندازن
دایی ..... ماذا فازا ؟؟؟؟!!!! آآآخه چه ربطی داره انصافا ؟ مگه آلبومه استاد شیش و هشته که تاخیر بندازن ؟ اتفاقا کلی همدردی داره با این اتفاق ه ناگوااار .نقل قول:
نوشته اصلی توسط farhan [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
داداش من خودم دارم لجظه شماری میکنم که بیاد همش دارم این ورو اونور سر میزنم ببینم جایی نذاشته هنوز؟؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط kamkamkam [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی ازونجایی که سیاوش چند باره به تاخیر انداخته میترسم دوباره این کارو بکنه ب بهونه ی زلزله
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]به دلیل حادثه ی دردناک پیش آمده، آلبوم "سرگذشت" پنجشنبه ٢٥ آبان ساعت ۸.۵ شب به وقت ایران از كالتكس ميوزيك پخش خواهد شد
باز هم تاخیر ...آلبوم رفت برای پنج شنبه ساعت 8:30 شب ...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط kamkamkam [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همین اتفاق افتاد دوست من . آلبوم تاخیر خورد باز هم . تا پنج شنبه ساعت 8:30 شب ...
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میگم مرگ خشی اههههههه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط _Khashi_ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
احسنت احسنت داری راه می افتی (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کاش یه البوم بده مثل قدیما حال کنیم
(sm74)
5شنبه هم تاخیر میزنه
سیاوش قمیشی فیلم نامش خیلی قویه 5 شنبه هم نمیاد این خط این نشون تا 10 روز همین طوری 2 روز 2 روز میندازه عقب.
طرفداراش همه می دونن چقدر تاخیر داره
از جمله خودم.(sm178)(sm178)(sm178)(sm178)(sm50)
رفت 23 اذر؟ (sm98)
استاد رسما ریده با این زمانبندیش!(sm50)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همچنان دارم گوش میدم (sm2)(sm2)
بار آخر بود دیگه اذیتت نمیکنم (sm176)(sm120)کیف میده یوزرت (sm2)(sm2)
دوست عزیز ، بعد از انتشار آلبوم یادگاری توی تمام نظرسنجی های سایت های معتبر موسیقی و حتی سایت تیم قمیشی که جولانگاه فعالیت قمیشیون اصیل هست تراک "کلافه" بعنوان برترین تراک آلبوم شناخته شد طوریکه حتی خود سیاوش قمیشی اولین کار ویدیویی که پس از انتشار آلبوم یادگاری آماده پخش کرد همین موزیک ویدیو کار کلافه بود که الیاس شیرزاد به بهترین شکل ممکن تنظیمش کرده بود...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Luk [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تنظیم کننده فقط استیو مک کروم
بی صبرانه منتظریم . یه حسی بهم میگه آلبوم رو نهایت تا صبح فردا موزیک باران منتشر می کنه .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Musician [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گویی که جو آلبوم باعث این اتفاق شد ولی همونطور که همه میدونیم کار "کلافه" کار موندگاری نشد و از اون آلبوم "الکی - خیلی ممنون - فرشته - بی تو" هنوز شنیده میشن .
آلبوم جدید سیاوش قمیشی به نام سرگذشت
تا ساعاتی دیگه ...
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
موافقم اهنگ کلافه شاید ابتدا خیلی گرفت ولی الان زیاد میلی به گوش دادنش نمیره ولی هنوزم که هنوزه اهنگی مثه فرشته انگار تازگی داره برات(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AMIRARDAVAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm27)
رسما تو کماییم
دوستان آمد؟
ساعت 8:30 شب از طریق سایت [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] میاد
اینطور که ادعا شده از طریق سایت قابلیت دانلود نداره فقط میشه گوش کرد
ولی به احتمال زیاد از طریق اپ میشه دانلود کرد
یعنی CD منتشر نمیشه؟!
در iTunes هم قرار نمی گیره؟!
امیر جان (sm30)(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یعنی خاک بر سر کلتکس که می خواد درسال۲۰۱۷ میلادی البوم با کیفیت۱۲۸ که ۱۵ سال پیش گوش می دادیم ،منتشر کنه(sm50)