آهان حواسم نبود... 2مگ شبکه اچ دی رو میتونی لود کنی؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط daniyal [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
آهان حواسم نبود... 2مگ شبکه اچ دی رو میتونی لود کنی؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط daniyal [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فیلم ایرانی، نهنقل قول:
من تا حالا اینو ندیده بودم عجب کیفیتی داره(sm77)(sm77)البته یک مگم یکی دو روز میشه اضافه شدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه نمیتونه پخش کنه ولی حجم رو به فنا میده اگه حجمی باشه من حساب کردم بین یه ساعت تا یه ساعت و پیج دیقه یه گیگو به فنا میده راحت(sm25)
میخری یا اصلا نمیبینی؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط vahid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خیلی هاشون ارزش نگاه کردن ندارن... ولی اونهایی که تصمیم میگیرم ببینمُ میخرمنقل قول:
حالا سوای از بحث حجم من اون کیفیت 2مگ هم اتنخاب میکنم راحت پخش میشه...نقل قول:
آره دیگه سرعت 256 میخاد فقط تو که سرعت 600 ـه سرورشم داخله تازه، پس مشکلی ندارینقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من تنها چیزایی که گرفتم هیس و جامجهانی کلاه قرمزی و کلاه قرمزی و بچه ننه بودهنقل قول:
نوشته اصلی توسط vahid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
احسنت (sm10)نقل قول: