حسین گوش کردی یا نه آلبوم رو ؟
نمایش نسخه قابل چاپ
حسین گوش کردی یا نه آلبوم رو ؟
به حدی تنها و غریب تشریف دارم ،
که خودم از دستِ خودم کلافه ام ...
اونوقت میگن چرا بچه میره سراغ مصرف مواد مخدر ...
تو را که بست به گارینقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
که روزمزد عذابی
اونوقت میگن چرا پایپ و زرورق میاد وسط داستان ...
وقتی قیمت یه پک شیشه از قیمت یه پاکت سیگار کمترِ ـ جرفی نمیشه زد ، کاری نمیشه کرد ...
زمانه دوخت لبم را به ریسمان سکوت ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گرفتم ولی کلا خیلی وقته حس اهنگ نیس.. بعدا حسش اومد میگوشم
وینستون 9 تومن و بهمن 5 تومن کجای دلم بزارم؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شبت بلند غمت نیزنقل قول:
غمت بخیر شبت نیز
در خود ستمگرانه ؛نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من چاه می کنم
من نقب می زنم
من حفر می کنم ...
تو برگزیده نبودینقل قول:
قبول کن که نبودی
قبول کن که رسولی
بدون معجزه هستی
(sm81)
خسته ، خسته ، خستهنقل قول:
دلم یه دلِ سیر مرگ می خواد ...
خداوکیلی کدوم کوسخلی گفته تو شلم بلدی میای هی شلم بازی میکنی(sm2)
به قول الیاس اونو نیشان من بده خودم بهش تجاوز کنم(sm120)
چجوری میشه وسط بازی به ی طرف 10 بار بگی برگ برش نزن دوباره برگ بعدیش برگ برش باشه(sm2)
چرا منچ بازی نمی کنی ...
شیرم تو بازیت انصافا(sm2)
چرا سهراب باید قالپاق بدزده و رستم سرنگی بشه
مگه رستم نمی تونه قالپاق بدزده و سهراب سرنگی بشه ...
خیر
خیر
شب بخیر(sm120)
(sm50)
(sm172)
(sm50)
(sm179)
با منم حرف بزن خونقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یادم میاد سال 88 فروم این شکلی نبود یه عالمه اینجا ادمیزاد بود من اون موقع هم شادمهر رو دوست داشتم هم چاوشی این دو گروه چقد دعوا میکردن سردسته چاوشیست ها یعنی الیاس تو دو تا جبهه مبارزه میکرد هم این سایت هم سایت تهران سانگ (sm59)
ولی دمش گرم چاوشی البوم به البوم پیشرفت کرد من البوم بهتر از ابراهیم نشنیدم تو موسیقی ایران خداکنه قمار باز با همین اسم بیاد بیرون و از ابراهیم بهتر باشه
ای کاشکی بازم با بهروز صفاریان کار کنه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط *_* [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الی با کی دعوا میکرد !?؟!
سال 88 سر آلبوم ژاکت من دقیقا یادمه ..
من خودمم البوم رو توی یه کافینت با سرعت 56 KB دانلود کردم یادمه قشنگ چهارشنبه هم بود ..
من هنو نفهمیدم سال 87 زمان آلبوم یه شاخه نیلوفر که dial up modem بود موزیک باران وجود داش یا نه من یادمه که بود ..
من با آلبومای موزن تاریخ رو به یاد میارم .. :l
87 خیلی خوب بود چاوشی و یگانه و چندتا آلبوم خوب دیگه هم بود .. :l
مثلا آلبوم یه شاخه موزن اون موقع اولا من سرویس شدم لینک دانلود مستقیمشو پیدا کنم ..
آخر یادمه با کیفیت 128 زده بودم دانلود چقدر هم طول کشید اون موقع آهنگارو من ogg میگرفتم wma هم میذاشتن .. :l
یکی از بهترین خاطره هام برای دانلود آلبوم یا آهنگ که یادم میاد حالا سال هایس عقب تر یکی اینه یکی هم زمانی که شب عید شادی 3 تا تک آهنگ داد ..
یادش بخیر آهنگ بیا رو تو عید با موبایل سونی اریکسون w810 داشتم چقد گوش میدادم ..
موزن شرو کرد ..
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از همون موقع مغزت معیوب بود(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از همون موقع تصمیم گرفتم کیفیت 510 رو اختراع کونم ..
یه شاخه رو من اورجینال گرفتم اون موقع نت نداشتم اصلا (sm172)
اوریجینالش رو هم داستان داره بماند ..
شقد من میتونم از موزن خاطرات تعریف کونم از همه تون بیشتر .. :l
حریص رو ولی دانلود کردم تازه adsl خریده بودم 128 هم گرفتم (sm120)
هیچ موقع یادم نمیره اولین باری که صدای موزنو شنیدم ..
تو سوریه بود ..
الان فوکی میاد میگه مکه سوریه فلان ..
گوه ترین خاطرم سر آلبوم پاروی بی قایق بود دقیقاهمون موقعی که آلبوم لو رفت حجم بسته من تموم شد
اونم باز من داستان دارم .. :l