احسان ریدم به پیش بینیات دیدی همه پیش بینیات تخمین(sm70)گفتم میره بعد محرم و صفر
اون از پیش بینی های والیبال و پیش بینی آلبوم چاووشی(sm70)لامپم دهنت(sm176)
نمایش نسخه قابل چاپ
احسان ریدم به پیش بینیات دیدی همه پیش بینیات تخمین(sm70)گفتم میره بعد محرم و صفر
اون از پیش بینی های والیبال و پیش بینی آلبوم چاووشی(sm70)لامپم دهنت(sm176)
اینقد نرین به خودت (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط daniyal [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مرتیکه دیوث ، خواجه تو پیجش گفته تا قبل کنسرت 17 مهر میاد ، منم اینجا زدم
پیش بینی والیبال که بیشترش درست بود(sm70)
آلبوم چاوشی یه هفته قبل از اینکه اعلام کنن ، گفتم 16 مهر میاد (sm70)
پس دیگه تاپیک رو به گند نکش(sm102)
فکر میکنم اولین ترانههایی که از من منتشر شود با صدای آقای «احسان خواجه امیری» باشد. دو ترانه داریم که یکی روی ملودی است و یکی دیگر هم از شاخصترین آثار من در زندگی است و در کتاب من هم نبود.
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ریدی بیخودی زرزر نکن (sm176)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پیش بینی های والیبال رو که ریدی آلبوم چاوشی هم همه میدونن دیگه که هی میگفتی بعد صفر میاد لازم نیست من بگم(sm176)
منم یه دونه پیشس بینی کردم برا خواجه که اونم میبینی درست دراومد(sm176)
حالا کی ریده؟(sm3)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط daniyal [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عفت کلامتون کجا رفته؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟(sm25)
(sm188)(sm99)(sm65)(sm196)
عفت رفته شوور کنه(sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MAHAK [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینو ولش کن (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MAHAK [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دو هفته دیگه توبه میکنه راحت میشیم (sm120) البته برا 10 روز(sm120)
ریدی ماله نکش(sm51)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
برو بچه الکی این تاپیک رو بالا نیار (sm120)نقل قول:
برو جُک چیز بزار ملت سرگرم بشن (sm70)
ریدی بوش کل تالار رو برداشته نمیشه کتمان کردش(sm74)نقل قول:
(sm70)نقل قول:
پیف پیف(sm120)نقل قول:
چقدر الفاظ بدی شنیدم.لطف کنید اینجانگید
* "احسان خواجه امیری" و آلبومی که ساخت آن دو سال زمان برد
"احسان خواجه امیری" پس از دو سال تمرکز بر روی آلبوم جدید خود تمام سعیاش را دارد تا "پاییز تنهایی" در این ماه منتشر شود.
آلبوم جدید خواجه امیری با همان تیم قبلیاش که آلبوم "عاشقانهها" را تولید کرده بودند بسته شده و حاشیهها نشان دهندهی حرفهای تازهای در این آلبوم است که پیش بینیها را به موفقیت این ستارهی موفق موسیقی پاپ سوق میدهند.
در این آلبوم جز یک ترانهی "حسین غیاثی" همهی ترانهها را "روزبه بمانی" سروده و علیرضا افکاری، نقش پررنگی در تنظیم جدیدترین آلبوم خواجه امیری ایفا کرده است.
aaa راس میگه اسم البومش پاییز تنهایی بود و اگه این ماه هم پخش نشه و پخش البوم بره برا زمستون که خیلی مسخره میشه اسم البوم !!نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
زهرا عاملی هم 2 تا ترانه داره تو این البوم و فکر میکنم صفاریان و نامداری هم باشن تو البومش
مگه میشه (sm70)
هفته دیگه فقط مونده
اسم آلبوم میشه زمستان تنهایی(sm120)
پُست اول رو بخوننقل قول:
نوشته اصلی توسط sibiloo [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اره (sm118)نقل قول:
فک کنم البوم بدی نباشه
رو البوم یراحی و صادقی هم انگار میشه یه حسابایی کرد (sm155)
صادقی که با دوتا تیزرش ریدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط sibiloo [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دومی اره ولی اون که راک بود باحال بود دیگهنقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حالا میصبریم ببینیم چی میشه البومش
اولی هم افتضاح بودنقل قول:
عوامل کار که عالین، بدون شک آلبوم خوبی خواهد بود.
Ehsan Khaje Amiri 1 hr · سلام دوستان قرار بود این هفته زمان انتشار آلبوم و بگم ولی موفق نشدیم مجوز نهایی البوم و بگیریم فکر کنم به امید خدا فردا انجام شه من این البوم و خودم خیلی دوست دارم بی صبرانه منتظرم که شما گوش کنید و امیدوارم دوست داشته باشین پس تا فردا که بیام خبر خوب بدم خدا حافظ تون باشه
احتمال داره این هفته پخش بشه ...!
(sm51)
خیرنقل قول:
نوشته اصلی توسط *** [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باشه.(sm50)نقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شکی نیست که همین چهارشنبه میاد بازار ... پاییز تنهایی
سلام و درود
وقتی تمام مراحل ساخت آلبوم سپری شده، چرا زمان انتشار مشخص نیست!!!!!
والا دیگه پاییز نیست!!!! فکرکنم دلیل تاخیر، تغییر عنوان آلبوم به (زمستان تنهایی) باشه!!!!
تاااااااااااازه اگرم زمستون بیاد وگرنه که میره برا بهار و بهار تنهایی...
و این داستان همچنان ادامه دارد..................
کاملا درستهنقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پس آلبوم فریدون همین هفته و بعدش احسان
سپاسگزارم
فک نکنم آلبوم به این زودی ها بیاد
شاید دو هفته دیگه بیاد
یکشنبه 21 دی ؟؟؟ سه شنبه 23 دی ؟؟؟ چهارشنبه 24 دی ؟؟؟
حالا فعلا فریدون گوش میدیم تا نوبت احسان برسه
اینم خبر جدید در مورد آلبوم...
تازهترین آلبوم احسان خواجه امیری که پیش از این قرار بود تا بعد از اتمام ما صفر وارد بازار موسیقی شود به خاطر تیراژ بسیار بالا و طولانی شدنی پروسه فنی به دو هفته دیگر موکول شد. این خواننده درباره تاریخ دقیق انتشار این آلبوم در صفحه مجازی خود نوشته است: من بیشتر از طرفدارنم مشتاق هستم تا آلبوم به گوششان برسد اما چون تیراژ آلبوم کمی بالا بوده در نتیجه چاپ و بستهبندی آن زمان بیشتری میبرد، به امید خدا تا دو هفته دیگر یعنی تا نیمه دوم دیماه این آلبوم توسط شرکت "آوای هنر" منتشر و پخش خواهد شد. این هنرمند در این آلبوم با ترانهسراهایی نظیر روزبه بمانی، اهورا ایمان، حسین غیاثی و زهرا عاملی همکاری کرده است و در بخش ملودی و تنظیم نیز هومن نامداری، علیرضا افکاری، بهروز صفاریان، مهرداد نصرتی و علیرضا کهندیری همکاری داشته است. احسان خواجه امیری همچنین در تاریخ 18 و 19 دی ماه در همدان به روی صحنه خواهد رفت. پیش از این اعلام شده که "پاییز تنهایی" هفته اول دیماه منتشر میشود.
ه گزارش «موسیقی ما»، آلبوم «پائیز، تنهایی» با صدای «احسان خواجه امیری» اواسط هفته آینده در بازار موسیقی کشور منتشر خواهد شد تا دوستداران این خواننده بتوانند دستپخت جدید خواننده مورد علاقه شان را شاهد باشند.
احسان خواجه امیری که در سالهای گذشته آلبوم هایی چون «[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]»، «[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]»، «[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]»، «[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]» و...را در بازار موسیقی کشور منتشر کرده است، در آلبوم جدیدش با چهره هایی چون: «روزبه بمانی»، «زهرا عاملی»، «حسین غیاثی» در بخش ترانه سرایی و در بخش آهنگسازی و تنظیم نیز هنرمندانی چون «علیرضا کهن دیری»، «هومن نامداری»، «سعید زمانی»، «معین راهبر»، «بهروز علیاری»، «مهرداد نصرتی» و «آرون حسینی» با خواجه امیری همکاری هایی را انجام داده اند.
این آلبوم تحت امتیاز موسسه فرهنگی هنری «آوای هنر» (به مدیریت محمد جلیل پور) روانه بازار موسیقی کشور خواهد شد. شرکت «هنر اول» نیز این وظیفه پخش و توزیع این اثر را در بازارموسیقی کشور به عهده دارد.
«سید علی نیکونیا» (مدیر دفتر تولید و روابط عمومی موسسه آوای هنر) ضمن اعلام این خبر، از انتشار این آلبوم در هفته آینده خبر داد و اینکه در روزهای آینده تاریخ دقیق پخش این آلبوم در بازار موسیقی کشور اعلام خواهد شد.
احسان خواجه امیری پیش از این و پس از موفقیت های آلبوم «[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]»، در پاسخ به سوال خبرنگار «موسیقی ما» درباره آلبوم بعدی اش و ادامه همکاری با تیم آلبوم «عاشقانه ها» گفته بود: « به هر حال به کار این تیم اعتقاد دارم و دوستان من هستند و از آن مهم تر کارشان خوب است. در کار خودشان بهترین هستند. کسی هم که توانایی بالایی در کارش دارد به هر حال طبیعی ست که این همکاری ادامه داشته باشد.»
وی همچنین درباره نگاه کلی خود در آلبوم جدید نیز اعتقاد داشت: «خوب به هر حال من بزرگتر شده ام و تفکر و ایده پردازی هایم بلوغ خوبی را پیدا کرده. نگاه تینیجری که قبلا داشتم را کمتر کرده ام و بیشتر سعی ام بر این است که آلبومی جدی تر و فاخر تر را تولید کنیم. تمام تلاشمان را می کنیم و بضاعت مان هم کم نیست. دوستانی هم که در کنارم هستند هم بهترین های حال حاضر موسیقی ایران اند. تا ببینیم خدا چه می خواهد. ما که چیزی کم نخواهیم گذاشت.»
اسم روزبه به این بزرگی روی کاور؟!
البوم قبلیشم اونجور بود