صدا تخمی داره
نمایش نسخه قابل چاپ
صدا تخمی داره
آرون ترک 6 .. (sm74)
تو حال اسب زخمی رو نمیفهمی .. (sm74)
(sm120)آرون فقط برای رسول زاده خوب میزنه
بمیرید کم تعریف کنید مجبور میشم 128 دان کنم (sm25)
ممر کوش .. (sm2)
تنظیم درخت چرا عوض نشده !
به دادم برس عوض شده
فیفا15 چه حالی میده (sm120)تا حالا بازی اورجینال بازی نکرده بودم (sm2)
بابا چی شد پس کیفیت پایین هست با کیفیت 320 بذارید...
الی آلبومش چطوره ؟ دانلود کنم ؟؟ نکنم ؟؟ (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اره باو بگیر
به دادم برس عوض نشده فقط با کیفیت شده (sm120)
Downloading ... (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm70)برو بازیت رو کن(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من آلبوم اولشم میخوام (sm81) تازه اینم ممکنه شیراز نیاد (sm178)
شبانه نمیتونم دان کنم (sm120) لاشیا خبر میدادید خودم میگرفتم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بعدا دیجی کالا سر بزن شاید بذارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط vahid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگر نیومد شیراز
هیچ سایتی نزده امیر شما اولی هستید(sm77)
امیر 320 رو کی میزاری؟؟؟
قبلیشو چی کار کنم؟ (sm172)نقل قول:
اونم داشت ناموجود شد !نقل قول:
نوشته اصلی توسط vahid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نداشت کلا... از اولین روزی که بخش محصولات فرهنگیشو راه انداخت ناموجود بود، نوشته بود به زودی، رفتم ایمیل و شماره و همه چی ثبت کردم که به محض موجود شدن بخرم ولی کلا موجود نشد... خودم هم مرتب سر زدم ولی خبری نشد (sm25)نقل قول:
عجبنقل قول:
از البوم قبلش بهونه و درختم گذاشته طفلی (sm172)
رفتم الان پیش رفیقم میگه چیکارست؟(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حالا داره اپ میشه یا نه؟؟؟نقل قول:
حالا این حسین کی هست؟؟؟نقل قول:
(sm2)میگفت هر یه ربع سیستم ریست میشه
بنرو برو تو کارش
من رفتم فردا میام دان میکنم(sm54)نقل قول:
(sm120)ممر میاد خودشو جر میده ارون تنظیم اسبو زده گیتارشم نیما رمضان زده
همینو دانلود کنید ! کیفیتش خیلی خوبه ! (sm50)
امیر به خاطر چی اینجور شد؟؟؟(sm77)نقل قول:
آرون کارش درسته اقا جان(sm70)
delete شد
(sm70)برو یرهنقل قول:
نوشته اصلی توسط iman_dellealpi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)اشترم فهمیدی با چی ریپ کرده
این چرندیات چی بود یراحی خونده بود (sm70)نقل قول:
مرسی حسین امیر الی (sm127)
(sm118)
(sm120)اونو میدونم نفهمیدم دقیقن چیهنقل قول:
15 قطعه از یک نفر گوش کنی و خسته نشی.....