ممد فک کنم بنز اگه به بازی هم برسه 4-4-2 بازی کنیم
نمایش نسخه قابل چاپ
ممد فک کنم بنز اگه به بازی هم برسه 4-4-2 بازی کنیم
بسه دیگه (sm39)
رئال امشب 4-5-1 بازی میکنه
ممد بیا این اوبیو اول از اینجا پرت کنیم بیرون (sm41)
این بدبختو ولش کن کسی جدی نمیگرش خانوادش واسه اینکه از دستش راحت بشن چپوندنش تو نت(sm2)
تو اول بیا .... بخور (sm41)
دهن منو وانکن لاشی ..نده (sm41)نقل قول:
نوشته اصلی توسط kashki [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینیستا:ما شانسی برای لیگ قهرمانان نداشتیم اما من در فینال از رئال مادرید حمایت میکنم.انها سخت تلاش کردند و لیاقت این قهرمانی را دارند.(sm19)
تنها بارسایی باشخصیت (sm59)
3 ساعت 49دقیقه
اوزیل برای حمایت از رئال راهی لیسبون شد
بلیط داره ؟نره اسکول شه (sm70)
میگن تو صف مونده هنوز اول تفتیش بدنیش میکنن(sm2)
اگه الان ابدارچی باشگاه رئال بودم یه بلیط بازی داشتم (sm74)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
\[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ملت ریدن تو شهر لیسبون (sm41)
لیسبون نخواستیم حداقل تو برنابئو با تلویزیون ببینیم(sm74)
رائول گفت که "رئال مادرید برای بازی کردن در چنین فینال هایی ساخته شده است" و در مورد جایگاه باشگاه در فوتبال اروپا نیز عقاید روشنی داشت: "ما تنها تیمی هستیم که 9 عنوان قهرمانی دارد!" او همچنین اظهار داشت که احتمال فتح دسیما، او را بسیار هیجان زده کرده است، به خصوص که این انتظار 12 ساله شده است.
میاتوویچ با یادآوری گل پیروزی بخش خود که هفتمین عنوان قهرمانی رئال مادرید را به ارمغان آورد (پیروزی 1-0 مقابل یوونتوس در 1998)، ابراز امیدواری کرد که تاریخ بار دیگر برای رئال مادرید تکرار شود و این تیم "بالاخره دسیما را فتح کند."
آمانسیو به اهمیت بازی کردن با "قلب و فکر" اشاره کرد و اظهار داشت که مهمترین عامل برای پیروزی، این است که بازیکنان "تمام توان خود را به کار گیرند."
خنتو، رکورد دار قهرمانی در اروپا (6 عنوان)، سال های باشکوه خود را به یاد آورد: "من به اندازه ای هیجان زده ام که انگار خودم هنوز بازی می کنم" و اذعان کرد که "حاضر است هر 6 عنوان قهرمانی خود را بدهد تا تنها یک بار دیگر تجربه حضور در فینال را به دست آورد."
والا من برنابئو تلویزیونش رو هم نخواستم به میدون سیبلس راضی ام (sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کریستیانو رونالدو و دیگو کاستا گویا در ترکیب اصلی هستن
گزارش لحظه به لحظه
کانال پلاس گزارش داد که په په آخرین تمرین رو نتونسته به آخر برسونه و بازی نمیکنه
بنزما هم درد داره و به احتمال 90 درصد غایب هست(sm74)
ترکیب اتلتیک
آردا نتوانست خودش را به این بازی برساند و کاستا از ابتدا در ترکیب اتلتیکو حضور خواهد داشت. ترکیب اتلتیکو مادرید :
کورتوا - خوان فران - گودین - میراندا - فلیپه - تیاگو - گابی - کوکه - رائول گارسیا - داوید ویا - دیگو کاستا
Casillas; Carvajal, Varane, Ramos, Coentrao; Di María, Khedira, Modric; Bale, Benzema y Cristiano
چیزی به بازی نمونده (sm74)
زد رئال زد(sm62)
زنده باد مادرید (sm58)
fuc*idim(sm70)
وات د فااااككككككككككككك (sm58)
(sm14)
دانلود گل راموس (sm1)(sm1)
چه برد دراماتیکی بود
(sm32)(sm32)(sm32)(sm32)
جشن قهرماني رئال
54 مگ
اظهارات آنچلوتي پس از قهرماني رئال مادريد
سرمربي تيم فوتبال رئال مادريد گفت: نتيجه تغييرات را با همراهي بازيکنانم در بازي نهايي با قهرماني اروپا گرفتيم.[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کارلو آنچلوتي پس از کسب پيروزي 4 بر يک تيمش در مصاف فينال ليگ قهرمانان اروپا اظهار داشت: همه هواداران از کسب اين پيروزي و موفقيت خوشحال هستند. اين موفقيت براي هواداران شور و نشاط زيادي به ارمغان دارد که کمک ميکند کارها را در آينده بهتر انجام دهيم.
به گزارش فارس , وي ادامه داد: در فصلي که سپري شد، تلاش شد يکسري تغييرات در رئال ايجاد شود که بازيکنانم با روحيه حرفهاي در اين زمينه قدم برداشتند و نتيجه همراهي خود را با کسب اين موفقيت گرفتند.
آنچلوتي در مورد مارسلو که زننده گل سوم تيمش در اين مصاف بود، اظهار داشت: مارسلو از اينکه از ابتدا در ترکيب قرار نگرفت، ناراحت بود. اما وقتي به بازي آمد تا حد بهترين بازيکن ميدان خود را نشان داد.
او همچنين در مورد گرت بيل که در ديدار مقابل اتلتيکو مادريد گل دوم را زد، اظهار داشت: بيل در بهترين زمان ممکن گلزني کرد. اطمينان دارم فصل بعد باز هم عملکرد بهتري را از طرف او خواهيم ديد.
تبریک به رئالی ها
اولا کارلتو نشون داد برای قهرمانی نیاز به جار و جنجال نیست و میشه با آرامش و احترام به رقبا تیموقهرمان کرد.
ثانیا فکر کنم اکثر فوتبال دوست ها سیمئونه رو داشته باشن . نشون داد با غیرت و جنگندگی و تعصب میشه یه سری بازیکن معمولی رو تا آستانه قهرمانی اروپا پیش برد .
امیدوارم این تیم دوست داشتنی فصل بعد از هم پاشیده نشده تا در کنار بارسا و رئال یک فصل جذاب دیگه رو پیش رو داشته باشیم
(sm10)تنكيو وري ماچچ (sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط reza67 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]