من فقط به مدیریت امیر اعتراض دارم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
من فقط به مدیریت امیر اعتراض دارم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نکته :امیر نقش خامنه ای رو داره (sm120)به اونم اعتراض کنی ...(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط vahid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
داوری میلاد هم دست کمی ار ژرارد هولیه نداشت(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منم مثل برزیل 82 و آرژانتین 2006 به تاریخ پیوستم(sm120)نقل قول:
زر نزن 4 ساعت وقت گذاشتم (sm120)هر کسی رو هم دوبار شمارش ارا کردم که اشتباهی صورت نگیره (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دستت درد نکنه به هر حال اشتباهات داوری جزئی از پیش بینیه(sm120)نقل قول:
اصلا اشتباهی صورت نگرفته وگرنه خودم اول میشدم (sm120)خیلی تلاش کردم اولت کنم ولی نشد (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو اگر رفیق بودی نفر اول رُ به خاطر گاز گرفتگی محروم میکردی (sm120)نقل قول:
من رفیقم ولی بلاتر و پلاتینی که نیستم (sm120)نقل قول:
ولی من و تو رو سفید در اومدیم یه مسابقه ی پاک و بی شبهه برگزار کردیم(sm10)(sm120)نقل قول: