مارسلو قشنگ پتانسیل بازی به عنوان مهاجم گوش رو داره (sm14)
نمایش نسخه قابل چاپ
مارسلو قشنگ پتانسیل بازی به عنوان مهاجم گوش رو داره (sm14)
ابایی ندارم که بگم زیادی جبهه منفی گرفتم علیهش ولی خوب بازم نمیتونم فراموش کنم لیگو چه طو به گا دادنقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هر چند که شاید اگر لیگو میخواست بگیره هم لیگو میداد هم اروپا رو چون مصدومیتا زیاد شده بود(sm14)
ولی به شخصه ترجیح میدم سال بعد هم 11 رو ببره اگر تو لیگ هم چهارم شد فدای سرش(sm14)
مودریچ عالیه(sm19)
اونایی که میگن خوزه با این همه ریخت و پاش هیچی نبرد
خوزه دیماریا و اوزیل و کونترائو و مودریچ لوپز رو خرید اینا ریخت و پاشه؟(sm19)
همشون اندازه بیل نشدن
-------------------------------------------------
هر چند که الان مخش گوزیده میخواد اسکار و آزارد رو بفروشه(sm2)
البته به نقل از abc(sm70)
من البته هنوز هم به خاطر فروش اوزیل فش کشش میکنم ولی ترکیب 3-3-4 که تو رئال پیاده کرد و بازی گرفتن از انخل و لوکا مودریچ تو اون پست فوق العاده بود (sm14)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امسال اگه رئال یه کم تو پست مهاجم سنتر و یه هافبک خوب تقویت شه سال دیگه همه جام ها رو میتونه بگیره (sm14)
اگه این اخرای فصل که هم مصدوم زیاد داشتیم و هم میخواست به بازیکنا استراحت بده دو تا جایگزین درست داشتیم لیگ رو راحت میگرفیم ولی با رفتن کاکا و اوزیل و کایخون و هیکی و... نیمکت خالی شد
مورینیو کاری ندارم که عملکردش تو رئال مثبت بوده یا منفی ولی هر چی بود به رئال شخصیت داد و از سایه غارسا در اومدیمنقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خدایی بعد رفتن کاپلو دیگه رقیبمون شده بود لیون (sm14)
حتی اگر بازیکن نگیریم ولی ایارا رو بدیم بره تو همه جام ها مدعی هستیم(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سوارز+پوگبا یا سوارز+وراتی بسه اگرم نگاهمون بلند تر باشه هوملز هم بگیریم بد نیست چون په په بره دیگه کسی نیست(sm14)
مورینو واقعا خریدای مفت و به درد بخوری رو واسمون انجام داد
به جز خرید نوری شاهین که اونم از نظر مالی سود کردیم بازیکن به درد نخور تو تیممون نیاورد هر کی رو اورد ترکوند
شنیدم ناپولی لوپز و آربلوا رو میخواد اگر ایارا هم ببره خیلی خوب میشه(sm2)
سوسیداد قرضی نمیخوادش بره یه فصل همونجا دوباره؟
سوسیداد میخواد گریزمان هم بندازه به ما(sm70)
ایارا چی داشت که 40 میلیون پاش دادیم من مووندم (sm14)ایسکو با این همه معروف بودن و این داستانا زیر 30 تا دادیم (sm14)نقل قول:
دوستم میگفت رئال گریزمان رو بگیره عالیه گفتم این سوسیداد جنساش مفت گرونن (sm14)اگه بخوایم بازیکن بخریم باید از تاتنهام بخریم ،گرون میدن ولی جنس خوب میدن (sm14)
ناپولی شده نمایندگی رئال در ایتالیا (sm14)نقل قول:
ایارا اگه پیشنهادی بالای 20 تا داشت بدیمش بره(sm14)هرچند هیچ کس نمیاد چنین مبلغی بده (sm14)