مسلمونا گریه کنین ... (sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
مسلمونا گریه کنین ... (sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شهریار آلبوم داده ... (sm59)
ناله های دردمندان ،
زجه های مستمندان ... (sm50)
پی چیده در روزمرگینگی ... (sm172)
امیر قطعه بواسیر شاهینو داری (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تازه اومده شاهکار
یارو میگفت فک کنم به کیونت نظر داره(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosseiin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شکر(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
درتموند بعید میدونم تخم داشته باشه 40 تا واسه دروازه بان بده.... وگرنه هم تراپ بود هم اون یارو نوبل دروازه بان شالکه... تراپ رو فک کنم ارزون ترم میتونست بگیره
سی ال بحثش فرق میکنه... کلا همیشه ی جوری میشه که معلوم نیست... اما لیور امسال تمرکزشو گذاشته رو لیگ برتر (که البته تو همون هم هیچ گهی نمیشه(sm2))
به نظرم بین یووه و بارسا (اگه نیمار رو بگیره و والورده بازم ترسو بازی در نیاره) یکیشون میگیره
هرچند اتلتیکو هم عالی بست تیمو اما خروجیشم زیاد بود
میلان مربیش خوبه... خیلی هموشمندانه بازیکن گرفت ولی امسال برا سهمیه باید بجنگه(sm120)با توجه به اینکه قید لیگ اروپا رو هم زدن فک کنم برا دومی میجنگه اما تو ایتالیا تیمی نزدیک به یووه هم نیست... ناپولی هم تا ی جاهایی میاد اما اخرش هیچی نمیشه(sm120)رم که نابود شده... یووه - اینتر- ناپولی - میلاننقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فکر کنم 4تای اول اینان به همین ترتیب(sm120)