دلگيرِ دلگيرم از او... از او و آينه هايشنقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آن خودپسندی که دل را... پر می کند ادعايش
نمایش نسخه قابل چاپ
دلگيرِ دلگيرم از او... از او و آينه هايشنقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آن خودپسندی که دل را... پر می کند ادعايش
شاید اصلا دیگه یادت بره که مثل قدیم عشق منینقل قول:
نوشته اصلی توسط M.GCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی یادت نره خوشبختی الانتو مدیون منی
یکی را دوست میدارم...ولی افسوس او هرگز نمیداند...(sm50)نقل قول:
دیدن دوباره ی تو فقط تو خواب و خیالهنقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رفتی اما خاطراتت توی قلب من می مونه
هر کاری ميکنی باهام خوبه... حال دلم،حال و هوام خوبه
هوای خونه برگشته تموم جاده بارونهنقل قول:
نوشته اصلی توسط M.GCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه حسی تو دلم میگه تو نزدیکی به این خونه
هميشه مقصدم بودی کجا با تو سفر کردمنقل قول:
چقد تنها برم دريا،چقد تنهايی برگردم؟
من یه پرندم آرزو دارم تو باغم باشینقل قول:
من یه خونه ی تنگ و تاریکم کاشکی تو بیای چراغم باشی
يه روزی يه جايی،يه دل شکوندم يکی عاشقم بود به پاش نموندمنقل قول:
میدونم اون که دوستم داشت منو میبینه تو جامشنقل قول:
توی اون جام شرابش من دیوونش و میبینه تو خوابش