ترجیح میدم دانلود کنم تا منتظر ارائه کاست به مرکز قروش بشم ♥
(sm118)
نمایش نسخه قابل چاپ
ترجیح میدم دانلود کنم تا منتظر ارائه کاست به مرکز قروش بشم ♥
(sm118)
وحید ... (sm98)نقل قول:
نوشته اصلی توسط vahid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بعضی آلبومها خوبه... بعضی آلبومها واقعا ارزش خرید نداره... ضمنا بعضی ها شاید بخوان یه دونه آهنگ یا دو تا آهنگ بخرن... علاوه بر همه اینها بعضی شهرها خیلی آلبومها اصلا نمیاد... بستگی به شرایط افراد داره دیگه...نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شخصا خودم ترجیح میدم هر آلبومی رو اصل بخرم... بیپ تیونز برای بعضی مواقع که مجبورم فقط
داداش فکر نمیکنم تو ایران آلبوم اونقدر گرون باشه که بخوای چند تا تراکش رو بخری...نقل قول:
نوشته اصلی توسط reza67 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من بغضی آلبوم هارو بخاطره 2 3 تا تراک که خوشم اومد ازشون..خریدم..
گفتم که بعضی از آلبومها اصلا ارزش خرید ندارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
صفحه های قبلی رو نگاه کن ببین چند نفر میگفتن ما آلبوم نمیخریم چون فقط دو سه ترک از بعضی آلبومها خوبن!! هر کسی به هر حال استدلال خودشُ دارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط mehrshad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خوندم داداش...هر کسی یه نظری داره خوب...نقل قول:
نوشته اصلی توسط vahid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اما در کل تاپیک جالبی بود...همیشه دوس داشتم بدونم که کسی اندازه من آلبوم میخره یا نه...
من دو تا از آلبومهای یکی از خواننده هارو بخاطره 2 3 تا تراکه قشنگی که داشت خریدم...
در کل واسه کپی رایت احترام قائلم....و امیدوارم روزی برسه که همه هر البومی رو که میخوان گوش بدن اورجینال بخرن...
منم قائلم ، وحید در جریانه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mehrshad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اوه --- ببخشید --- نبودم تو خونه که بتونم درست حسابی گوش کنم --- (sm172)نقل قول: