عنچستر پیشنهاد سالی 9 میلیون به دیماریا داده(sm3)
کاش پی اس جی بره ولی منچستر نه(sm3)
نمایش نسخه قابل چاپ
عنچستر پیشنهاد سالی 9 میلیون به دیماریا داده(sm3)
کاش پی اس جی بره ولی منچستر نه(sm3)
(sm70)فرکانس چیه دیوث سرچ زدم همش قطار اومد 43 کانال تلویزیونی و رادیویی که 23 تاش تی ویه 20 تاش رادیونقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
واسه من 20 تا شبکه تصویری بیشتر نمیاره(sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کم م دارم باهاش رابطه برقرار می کنم (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فریدون آسرایی در تشریح تازهترین فعالیتهای خود در عرصه موسیقی اینگونه گفت: طبق برنامهریزیهایی که انجام گرفته اگر اتفاق خاصی نیفتد تازهترین آلبوم خود را 15 مرداد ماه و بعد از ایام مبارک رمضان منتشر خواهم کرد. این در حالی است که تا چند روز آینده تیزرهای تبلیغاتی آلبوم در محصولات شبکه نمایش خانگی پخش خواهد شد. وی ادامه داد: هنوز نام آلبوم مشخص نشده است اما به محض اولین دیدار خود با تهیهکننده پیرامون نام آلبوم هم به نتیجه نهایی خواهیم رسید و امیدوارم طی روزهای آینده نام نهایی این اثر موسیقایی نیز به صورت کامل مشخص شود.آسرایی درباره جزییات آلبوم توضیح داد: بهروز صفاریان به عنوان تنظیمکننده و مدیر این اثر موسیقایی حضور دارد ضمن اینکه تعدادی دیگر از دوستان هنرمندم به عنوان آهنگساز و تنظیمکننده تعدادی از قطعات با من همکاری دارند البته با توجه وسواسی که در این زمینه داریم نهایت سعی خود را انجام دادیم که بتوانیم به بهترین شکل ممکن قطعات را برای انتشار آماده کنیم.این خواننده درباره برگزاری کنسرت های تازه ترین آلبوم خود هم گفت: به طور طبیعی باید یک تا دو ماه از انتشار یک آلبوم بگذرد که بتوانیم با توجه به بازخوردی که از مخاطب دریافت می کنیم نسبت به برگزاری کنسرت نیز اقدام کنیم اما آنچه که می توانم به آن اشاره کنم برگزاری قطعی کنسرت یک ماه و نیم بعد از انتشار البوم خواهد بود.وی پیرامون دیگر فعالیتهای خود در زمینه تیتراژخوانی تصریح کرد: از سوی چند مجموعه تلویزیونی پیشنهادهایی برای ساخت تیتراژ پایانی دارم اما چون هیچکدام قطعی نیستند نمی توانم به جزییات آن اشاره ای کنم اما در روزهای بعد قطعا اتفاقاتی در این زمینه خواهد افتاد.
مارسلو و باکاری سانیا هم نشدیم(sm3)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
توی آلبوم بعدی فریدون ملودی خواهم داشت (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این مرتیکه *** بلبلی رو نیگا تو خیلی کار کنی ملودی قل خوردن امامزاده رو میسازی
(sm59)بعدا معلوم میشه
ممر حمایتت میکنم(sm10)(sm120)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پخش شبکه IRIB HD TEST در فرستنده های دیجیتال تهران، مشهد، اصفهان، آبادان، قم، شهرکرد و ساری آغاز شد.به دنبال آغاز پخش مسابقات ورزشی با کیفیت اچ دی از طریق شبکه IRIB HD TEST در ماهواره بدر و فرستنده سوم دیجیتال تهران، مراکز خراسان رضوی، اصفهان، آبادان، قم، چهارمحال و بختیاری و مازندران نیز در یک اقدام ارزشمند، امکان دریافت این شبکه را برای شهروندان مشهدی، اصفهانی، آبادانی، قمی، شهرکردی و ساروی فراهم کردند.
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]مراکز خراسان رضوی، اصفهان و قم که قبل از این با اختصاص یک فرستنده موقت به عنوان فرستنده سوم، دریافت شبکه های نسیم و جام جم 1 را در مراکز این سه استان امکان پذیر کرده بودند، با اضافه کردن شبکه IRIB HD TEST موجب شدند تا بینندگان مشهدی، اصفهانی و قمی بتوانند بازیهای فوتبال جام جهانی را با کیفیت اچ دی تماشا کنند. مرکز آبادان هم در فرستنده جدید خود برنامه های شبکه IRIB HD TEST را به همراه پنج شبکه تکراری دیگر پخش می کند. مرکز چهارمحال و بختیاری هم از روز چهاردهم تیر ماه 1393 با روشن کردن فرستنده دیجیتال در کانال 60، امکان دریافت برنامه های شبکه IRIB HD TEST را در شهرکرد فراهم کرد.
در حال حاضر شبکه IRIB HD TEST به شرح زیر بر روی سیستم دیجیتال قابل دریافت می باشد: 1- سیستم دیجیتال تهران: کانالهای 34 و 62، فرکانسهای 578 و 802 مگاهرتز 2- سیستم دیجیتال مشهد: کانال 33، فرکانس 570 مگاهرتز 3- سیستم دیجیتال اصفهان: کانال 57، فرکانس 762 مگاهرتز
4- سیستم دیجیتال آبادان: کانال 28، فرکانس 530 مگاهرتز 5- سیستم دیجیتال قم: کانال 65، فرکانس 826 مگاهرتز 6- سیستم دیجیتال شهرکرد: کانال 60، فرکانس 786 مگاهرتز 7- سیستم دیجیتال ساری: کانال 40، فرکانس 626 مگاهرتز
کاور جالب زدی حامتین (sm55)زیادی ساده نی فقط
نقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شلوغتر از این نمیشه . یه ایده بود دیگه
شبکه اچ دی تا قم اومد به اراک نرسید(sm102)
سیاوش سهراب - جنگل چشمات (sm81)
(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سیاوش سهراب - یادگاری
ترانه : یغما گلرویی
(sm118)
از لحظه ای که رفتی بارون داره می باره
این دل دیگه توان رفتنتو نداره
از لحظه ای که رفتی ستاره سرنگونه
آینه عزا گرفته دلِ ترانه خونه
از لحظه ای که رفتی دنیا رو شونه هامه
اندوهِ رفتن تو ، هر ثانیه باهامه
گم شد پل رهایی وقتی تو رفتی از من
شب خونه کرد توو چشمام فانوس ها شکستن
مهتاب شبم رو گم کرد از لحظه ای که رفتی
با رفتنت امیدو از لحظه هام گرفتی
هم پرسه با جنونم اما خبر نداری
جا مونده از تو پیشم یه زخمِ یادگاری ...
(sm50)
اون سري هم بهت گفتم فقط استانايي ميگيره كه سه تا فرستنده داره هم اچ دي هم اون دو سه تا اخري هانقل قول:
بقيه فقط بيست تا ميگيره(sm98)
اخ اخ اخ داغ دلمو تازه كردي (sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
لعنت به تو اكبر (sm81)
کمی مرا نگاه کن کمی مرا نگاه کن
که پر نیاز عطر تو
چه عاشقان می تکم
دوباره اشتباه کن دوباره اشتباه کن
که اتفاق عاشقی
گناه نیست شاپرکم
در تو تمام می شود کلام آزادی من
چه عاشقانه می شود رویای پروانه شدن ...
(sm50)(sm50)
شات د فاک آف (sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ليلا دوباره قسمت ابن السلام شد (sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عشق بزرگم اه چه اسان حرام شد (sm81)
(sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اول دلــم فراق تو را سرسری گرفت
و آن زخم كوچک دلم آخر جذام شد
؟؟
(sm50)
(sm81)نقل قول:
بعد از تو باز عاشقي و باز ..... اه نه!
اين داستان به نام تو اينجا تمام شد !(sm50)
(sm74)نقل قول:
سینما پارادیزو رو دیدی ؟
(sm74)نقل قول:
نه والا... تو ارشويم هست فكر كنم ... ببينمش؟؟(sm50)
ها ببین خوشمان آمد (sm50)نقل قول:
وقتی دیدی اون فیلمی که دقیقه 61 تو سینما دارن پخش می کنن رو اگه شناختی بهم بگو(همون که سازو آوازو رقص داره)(sm120)
در اولين فرصت (sm50)نقل قول:
الي راستي اون فيلم كه نوستالژيك بود برات اسشمو پيدا كردي؟؟ (sm55)
آهنگ سینا حجازی اومد
جالب نبود (sm25)
"آتش" افتاده ام ، ولی در باد..شعله-شعله من و ..نگاه از تو !
خاک، سلول ِ سالخوردم شد، با درختان ِ راه - راه از تو !
بسته ی بندهای نامرئی، به سیاه و سفید ، خو کردیم
بوم ِ خاکستر است و فقدان ِ رنگهایی که بی گناه از تو ..
اسم تو ، رمز شب شد و افتاد در جماع ِ جماعت ِ دل-کور
زهر ِ زنبورهای صف در صف ... خون ِ گلهای بی سلاح از تو !
منتهای سپید بختی هم کفنی خون-گرفته خواهد بود!
با جسدهای کار-دست ِ عزیز..که یقین ، می دهد گواه از تو !
گور ِ بابای این امانت که شانه های صبوری ام را کُشت !
خلق کردی به شرط ِ فرسایش.. "من" غلط بود و اشتباه از تو !
"صبر" ، سرمایه ی بزرگی بود ، بعد ِ حکم ِ "زنانگی موقوف" !
تن سپردم..که شرط ِ تکوین بود سند ِ رسمی ِ "نکاح" از تو !
دامنی داشتی اگر ، می شد که بگیرد هزااااااااار بار به "آه"
هرکه "روزی" و "روز"، مثل ِ من ..هرچه جنبنده ، دادخواه از تو !
نه چنان "مهربان" که می گویی! نه چنین "ناتوان" که می بینم !
تو کدامی؟ کدام بیشتری؟؟ مانده ام در تو آه ... آآآآه از تو !
ملک الموت ِ مهربانت را دوست - تر دارم ازتو .. حق دارم !
چاره ی چاله آمدی ، اما چاه بودی .. نبود راه از تو !!
یادگاری بماند این "تن" هم ، که به دردم نخورده جز عصیان!
بایگانی کن این نفس-کُش را ..بعد ، خاک از من و گیاه از تو !
خواب و بیدار ، هردوکابوس است..چشم واکرده ، چشم-بند از نو !
ای خداوندِ خیره ی خاموش! به خودم می برم پناه از تو !!
طاهره خنیا
پشت سر جاده ای به بیراهه
پیش رو داغ کهنه ی دیوار
فرصت با تو بودنم اندک
حرف های نگفته ام بسیار
می کُشی زخمی غرورم را
سنگدل تو چقدر بی رحمی
دوستت دارم و نمی بینی
عاشقت هستم و نمی فهمی
تار می بینم آرزو ها رو
پشت این عینک پریشانی
روز های بغل بغل پاییز
سال های فقط زمستانی
دست در دست عشق میمیرم
پشت موسیقی کلاسیک باد
داستان من و تو تکراریست
از شروع سکوت تا فریاد
(sm50)
(sm98)
(sm25)
معشوق من ! سودای من آیا به سر داری؟
وز حال و روز من، هنوز آیا خبر داری؟
با من خیالت همره است امشب
وز حال و روز من ـ اگر تو نیستی ـ او آگه است امشب
امشب شب شوریدگی ها و خرابی ها و مستی هاست
امشب شب آزادی از قید بلندی ها و پستی هاست
چون باد و چون باران
می دانی و من با تو می دانم
می خوانی و من با تو می خوانم
وقتی صدایت می زنم: ای یار!
سر در درون چاه دل می خوانمت امشب
در عین دوری
با هستی ام آن قدر نزدیکی
که رو به هر سو می کنم، با خویش
در خویش ، می گردانمت ، امشب
آواز من امشب، شگفتا، خود، ز نای توست
پنداری اصلا در گلوی من صدای توست
وقتی دهانم باز و بسته می شود، گویی تو خوانایی
وز نیک و بد پیش آن چه می آید، تو بینایی
افلاکی ام یا خاکی ام امشب؟
من خود نمی دانم کی ام امشب
هی ها کنان نام تو با فریاد می گویم
دستم تبرزین، و دلم کشکول
یاهو کشان هر سو به دنبال تو می پویم
تو در منی ، پس من که را در شهر می جویم؟
امشب شب غوغا، شب غوغا،
شب غوغاست
در جان من امشب
هنگامه ها، هنگامه ها،
هنگامه ها
برپاست...
حسین منزوی
(sm50)
تتلیتیا میگن برو واسه مجوز !!! حالا اگه من بِرَم واسه مجوز چی میشه ؟؟!! همه میگن اسمِ مقام معظم رهبری رو آورده واسه مجوز !!! پس از همون اول بیخیالِ مجوز شدم ! بعد اینکارو کردم که بدونید من اینکارو نه واسه مجوز کردم نه واسه خودشیرینی !!! من این کارو کردم که بگم من زیرِ پرچم این کشورم و اینجا به دنیا اومدم و اینجا میمیرم و میدونم دارم تو کشورِ جمهوری اسلامی زندگی میکنم و پایبند به همه قوانین هستم و دیگه اینقد پیشنهاد های خارجی بِهِم نشه !!! همین !! الان دوباره اعلام میکنم که آلبومِ جدید امیر تتلو بدون مجوز و مجانی پخش خواهد شد ، به صورت کاملا زیرزمینی مثلِ همیشه و اینکه من هنوز دست بوسِ همه مردمِ ایران ، همه بزرگترا ، همه پدر مادرا به ویژه مقام معظم رهبری هستم . صد بار دیگه هم میگم من کوچیکِ تک تک ایرانیام ، من خاکِ پای همتونم ، من فقط یه خدمتگزار واسه تتلیتیام و براشون با عشق موزیک میسازم ! همین ! عاشقتونم شب بخیر
(sm2)
هک بصورت lab
(sm128)
تتلیتیام(sm2)(sm30)