طرف نمیدونه کجا باید بشینه(sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
طرف نمیدونه کجا باید بشینه(sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من همیشه دوست داشتم مثه دهن لق بی تشکر باشم تو ورژن جدید سایت به ارزوم رسیدم(sm59)
تشکر بزن اسکی نرو(sm29)
حال میده فقط تو این خونه قائم باشک بازی کنی (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ما هم بریم بخوابیم (sm28)
(sm2)
آلبوم جدید و فوق العاده زیبای امید حسنی به نام تا بی تو پژمردن . | Exclusive |
ترانه : بابک صحرایی ، وفا وفایی نژاد ، اهورا ایمان
اورتور قطعه ۶ برگرفته از موسیقی استاد بابک بیات در فیلم مرسدس
آلبوم خوبیه و البته اسکی (sm14)
صداش چقد شبیه حامی ه (sm29)
(sm29)
زن خواجه اميري زاييد (sm29)
اسم پسرش ارشان (sm29)
(sm2)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گزارش تهيه كرده مثلا (sm2) حاشيه ها رو ترخدا (sm2)نمي نوشت اين حاشيه ها رو هيچ اتفاقي نمي افتاد
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] کاملا با شما مخالفم
کدوم سبک تکلیفش مشخصه تو ایران؟
هر چند که پاپ در مقایسه با سبکهای دیگه از هر لحاظ به استاندارهای جهانی نزدیکتره
شما EDM رو هم پاپ در نظر بگیر (الکترونیک)
راک که کلا نداریم حتی یه ذره به غیر از کاوه که اونم داره کانادا کار میکنه و اولین باره که داره با یه تیم حرفه ای جهانی آلبومش رو ریلیز میکنه
موسیقی اصیل ایرانی هم 70 ساله از تکنیک Copy , paste استفاده میکنه شاید یه دونه استثنا باشه
جز و فانک و ... خیلی باید حمایت بشن ولی نمیشن و ما موزیسین های قوی تو این استایل داریم.
(sm29)
(sm29)
در حال حاضر 4 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (3 کاربران و 1 مهمان ها)
- [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]،
- [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]،
- [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بغضاتو نذر شونه ی من کن
جون می کنم... قفل دلت واشه
این شونه صیقل خورده ی زخمه
می تونه پشت هق هقت باشه
(sm50)
گفتی گیاه وحشی کوهی
روزامو با ذکر تو شب کردم
دلخوش به برگردوندنت بودم
نُه توی دنیا رو وجب کردم
از زندگی بعد از تو می ترسم
همخون قلب کوچک من باش
بی دین و آیین ول شدن سخته
تنها مرام و مسلک من باش
قطبای کامل ، عبد لبخندات
عبدای جاهل، مست موهاتن
آهوی وحشی پشتشون داری
ببرای قابل، بند چشماتن
تو منطقت پاگیره؛ می ترسم
آزاده سروا زرخریدت شن
می ترسم از بس دلبری داری
سقراط و افلاطون مریدت شن
بغضاتو نذر شونه ی من کن
جون می کنم... قفل دلت واشه
این شونه صیقل خورده ی زخمه
می تونه پشت هق هقت باشه
گفتی گیاه وحشی کوهی
گفتم امیر کشور دردم
جز تو کسی حدّ و حریمم نیست
باید به آغوش تو برگردم.....
یاغی
(sm50)
24 ارديبهشت (sm29)
كاور رو (sm3)
(sm2)
اين خواننده ي كامنت چقدر بد ميخونه (sm25)
(sm30)
(sm50)چه روزاى بدى
کمی مرا نگاه کن، کمی مرا نگاه کن
که پر نیاز عطر تو
چه عاشقانه می تَکَم
دوباره اشتباه کن، دوباره اشتباه کن
که اتفاق عاشقی
گناه نیست شاپرکم
در تو تمام می شود کلام آزادیِ من
چه عاشقانه می شود رویای پروانه شدن
بگو کدوم یاسِ سپید به خلوت بوسه رسید
بگو نگاه تو چه داشت که از شبم خواب پرید ...
طراوتِ حضورِ تو، سایه ی انتظار من
محبوبه ی شبم بیا بغض مرا قدم بزن، بغض مرا قدم بزن ...
در امتداد سایه ها تو می رسی به خواب من
من از تو تازه می شوم از روشنی حرفی بزن، از روشنی حرفی بزن ...
کمی مرا نگاه کن، کمی مرا نگاه کن
(sm50)
به اون شقایقی که مستِ عشقه
از تو جدا شدن شکستِ عشقه
من باوفا بودم با من جفا کردی
تنها خدا داند با دل چه ها کردی ...
(sm74)(sm50)
Mohsen Chavoshi
سرم را نه ظلم می تواند خم کند ،
نه مرگ ،
نه ترس ،
سرم فقط برای بوسیدن دست های تو خم می شود پدرم ؛
(sm55)عجب شعرهای خوبی میزاری اکبر
(sm55) این 2 تا آخری که آهنگه (sm55)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پیوستن [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] عزیز را به دیگر کاربران تبریک میگوئیم .
(sm2)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همینارم نشنیدم والا
(sm70)فکر کنم الان بر .. به تالارنقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خیلی خوبه خواستی دان کننقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سیاوش سهراب آلبوم خلوت بوسه
تراک 1 جنگل چشمات
تراک 3 خلوت بوسه
(sm50)
نه اون اسمای اینجوری انتخاب نمی کرد (sm14)نقل قول:
الی (sm59)
امير اين چي ميگه؟؟ امضا بالاي 5 خط قبول نميكنه(sm11)
(sm70)
هاو آر يوتون چطوره؟؟!!(sm51)نقل قول:
(sm23)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آیم فاین تنکیومون خوبه (sm14)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Maryam [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شوووما خوبی ؟
اى بدك نيستنقل قول:
نمايشگاه رفتى؟ خوش گذشت؟؟(sm74)
همممنقل قول:
نوشته اصلی توسط Maryam [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه چن باری رفتم (sm44)
بد نبود (sm14)
لذت بردیم (sm51)
(sm6)نقل قول:
ارشد (sm2)