نقل قول:
نوشته اصلی توسط Parsa8 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با صدای امیر تاجیک
نمایش نسخه قابل چاپ
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Parsa8 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با صدای امیر تاجیک
پنجشنبه ١٠ مهر ١٣٩٣
آهنگ جديد امين حبيبى
(..........تكيه گاه..........)
بالاخره تمام شد
سعى كردم كار خوبى باشه
دلم نمى خواست شرمندتون بشم
مى دونم...
شايد بيش از حد حساسيت به خرج دادم
اما...
باور كنيد چون اين كار خيلى واسم مهم بود
دوست نداشتم بعداً بابت چيزى پشيمون بشم
اميدوارم با شنيدن اين آهنگ اونقدر حالتون خوب بشه كه منو بابت تأخيرى كه داشتم ببخشيد
عاشقتونم زيااااااااااااد
(امين حبيبى)
حسین تهی
دورهمی
بزودی....
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
علی زیبایی
حال نو
بزودی....
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ویدیو جدید عرفان با کارگردانی جی نیا
بزودی...
بعد از گذشت حدود ۳۰۰ روز از پخش " ۱۰۰ بار " موزیک جدیدم درپاییز
امسال منتشر می شه بالاخره مراحل ضبط و ادیت به پایان رسید و این
کار در روزها ی آینده منتشر خواهد شد فکر می کنم حاصل زمان زیاد
این کار با تیمی خوب بوده که امیدوارم کاری متفاوت و خوبی منتشر
و ارائه بشه ،نکته ی بعدی این که بعد از انتشار این موزیک ویدیو اگر
همــه چیز به خوبی پیش بره- پیشـنهاد همکاری باهـنرمندان-
خوب بزرگ " داخلی و بین اللملی" اومده که امیدوارم شرایـطش
مهیا شه و این همکاری ها هم شکل بگیره.
خیلی آلبومه خوبیه و ممنون.نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ببخشید یه سوال،میدونم جاش اینجا نیس ولی.....
من هرجا رفتم این آلبوم رو بگیرم اصلا اسمش رو هم نشنیده بودن!!
میدونین دقیقا کی منتشر شده و از کدوم شرکت؟؟ کجا میتونم آلبوم رو بخرم؟
(sm93)(sm93)(sm93)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همکاری با آناتما؟(sm171)
شاید شوخی کرده (sm1)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هفته بعد ،سه شنبه یا چهارشنبه
فریدون هفته بعد احتمال زیاد یکشنبه
این ترانه توسط خانم زهرا عاملی به مهدی یراحی واگذار شده و مهدی در یک برنامه رادیویی بخشیشو اجرا کرده و گفته احتمالا در البوم جدیدش باشه.
تو جای من نبودی که بفهمی .................... چقدر روزای دلگیرو شمردم
باید صد بار عاشق شی بمیری ................ یه بار عاشق شدم صد بار مردم
تو جای من نبودی که بفهمی ................ دلم یک عمر با تب سر به سر بود
کنارت با گناه نزدیک اما ......................... چقدر با تو خدا نزدیک تر بود
یه چیزایی فقط با هم قشنگن ...................... همیشه ماهو باید پیش شب دید
باید لبخندو پیش گریه حس کرد ......................... باید عشقو کنار درد فهمید
یه وقتایی دلت دست خودت نیست ................... نمی دونی که شب آوار داره
همیشه عشق با حسرت عجینه ............................ همیشه پنجره دیوار داره
تب این گریه های بی هوا رو ..................... تو باید گرم هق هق شی بفهمی
خدا رو٬ آدما رو٬ عاشقا رو ........................ باید مثل من عاشق شی بفهمی
تو جای من نبودی که بفهمی ........................... چقدر روزای دلگیرو شمردم
باید صد بار عاشق شی بمیری ...................... یه بار عاشق شدم صد بار مردم
یه وقتایی دلت دست خودت نیست ...................... نمی دونی که شب آوار داره
همیشه عشق با حسرت عجینه .............................. همیشه پنجره دیوار داره
مهدی یراحی - آتشکده
من سوختم اما درونم
یک لحظه خاموشت نکردم
یک عمر مُردم هر دقیقه
از بس فراموشت نکردم
این سوختن های همیشه
از من یه مرد دیگه ای ساخت
از بس نگاهم هر طرف رفت
چیزی منو یاد تو انداخت
من بودمو آتیش هر روز
من بودمو این وسعت درد
هر روز من این سوختن بود
این شعله ها آتشکدم کرد
♫♫♫
عشق تو آتیشه عزیزم
رو زخم من مرهم نمیشه
من هر چی از تو دور میشم
این عشق در من کم نمیشه
من بودمو آتیش هر روز
من بودمو این وسعت درد
هر روز من این سوختن بود
این شعله ها آتشکدم کرد
ترانه از روزبه بمانی
موسیقی مهدی یراحی
اهنگ تک صدایی هست
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آلبوم جدید آرش >> به زودی ...
مهدی احمدوند
احساسی
بزودی.....
دمو آهنگ
بزودی آلبوم گروه دنگ شو به نام «اتاق گوشواره»
آهنگ و ویدئوی جدید سوگند >> به زودی ...
آهنگ جدید شاهرخ " دلداده " >> سه شنبه ...
ترانه: امیر تجلی
ملودی: شاهرخ
تنظیم: محمد کلاسی بهار
گیتار: بهنام حکیم
میکس و مسترینگ: کامیار خسروی
آهنگ جدید هلن " حس " >> به زودی ...
ترانه : بابک صحرایی
ملودی و تنظیم : راشا تقی پور
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هفته آینده ...
کارگردان : آروین شیخ الاسلامی
آهنگ جدید امین رستمی با نام " چقد عوض شدی " به زودی ... (sm10)
آهنگ و موزیک ویدیوی جدید "یاس" به نام "مسافر" بزودی ...
آرمین ۲afm
یه سالیه
چهارشنبه
آهنگ جدید میلاد باران " دیوونه وار " >> به زودی ...
امشب...
محسن چاوشی- پاروی بی قایق- 14 مهر
رو احتمالات تاریخ میدی ؟؟ اونموقع که رسما اعلام کنن این تاریخ میاد عقب می افته این که دیگه جای خود داره
بعد از همكاري با اسطوره هايي از جمله آقايان عارف و ستار خوشحالم كه پائيز امسال موسيقي من اين بار با صداي افسانه اي آقاي "معين" منتشر ميشه ، كاري كه نت به نتش رو با تپش قلب نوشتم و آرزو ميكنم به قلب همه مردم هنردوست ايران بشينه ، دوستتون دارم .
مهر ماه نود و سه /
حامد حنيفي
: آلبوم «پاروی بی قایق» با آهنگسازی و صدای محسن چاوشی نیمه مهر ماه از سوی تصویر گستر پاسارگاد منتشر خواهد شد.«آلبوم پاروی بی قایق»؛ نامی آشنا و نویدی از جدیدترین راه و مسیر هنری محسن چاووشی است. می توان به جرات گفت که هواداران این خواننده تا به حال به این اندازه تشنه ی شنیدن یک اثر از چاووشی نبوده اند. با این حال که این هواداران تجربه تحمل صبر زیاد و نداشتن خبری از سرنوشت آلبوم ۱۳ را داشته اند این بار در این البوم کاسه ی صبرشان به نویی لبریز شده است! دلیل اصلی این حجم از توجه هواداران و بی تابی غیر قابل وصف آنان را می توان در توصیفات این خواننده و اطرافیان و عوامل این البوم از این اثر یافت.چاووشی که به هواداران خود بسیار نزدیک است و اکثر رفتار ها و واکنش های آنان را خود از قبل پیش بینی می کند در میانه ی راه ساخت البوم جدیدش بارها به این نکته اشاره کرده است که در این البوم اثری برای واپسگرا ها ندارم! این کلمه ی واپسگرایی خود می تواند بحث های زیادی را در موسیقی داخل شامل شود و مهمترین دلیل آن را می توان در علاقه ی برخی از هواداران خوانندگان به اثار قدیمی و ماندن در زمان خاص و سبکی خاص دانست. در صحبت هایی که با محسن چاوشی داشتیم می توانستیم درک کنیم که محسن به نوعی دیگر در مورد البوم جدیدش سخن می گوید و عشق و صلابتی خاص در بند بند کلماتش حس می شد.این بار محسن چاووشی بدون ذره ای غرور می گوید تازه شروع شده است! محسن چاووشی این نوید را به هواداران خود داده است که این راه و این مسیر را به خوبی اغاز کرده است و این البوم می تواند این امر را ثابت کند.حال در میان این سکوت خبری از زمان دقیق انتشار البوم با توجه به پیگیری هایی که «موسیقی پارس» انجام داده است، زمان انتشار البوم «پاروی بی قایق» بر اساس گفته محسن چاوشی در صفحه شخصی اش ۱۵ مهر ماه خواهد بود.همچنین در ادامه می توانید مشخصات دقیق البوم را می توانید در کاورهای رسمی این آلبوم ببینید:[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آهنگ جدید پیروز " ضربان قلب " >> به زودی ...
آهنگ و ویدئوی جدید سوگند " The Lom " >> پنجشنبه ساعت 9 شب
اولین روز فیلمبرداری ویدئو آهنگ جدید منصور "شب اغتشاش" به کارگردانی سیروس کردونی
شب اغتشاش (یه کار خیلی عاشقانه)
ملودی : مرتضی لطفی
ترانه مجید صالحی
تنظیم : مهدی خیرخواهی
بزودی ....
کاوه آفاق حرف نداره کارهاشنقل قول:
دانلود 2 اهنگ جديد مهدي احمدوند به نام هاي محال و عشق يك طرفه
این آهنگها ماکت دزدیه آهنگ کامل نیستن هنوز روشون تنظیم و میکس هم نشدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط MASUOD [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دو موزیک ویدئو زیبا از البوم جدید ابی ” آخرین بار ” و “بغض ” در تاریخ 13 مهر منتشر خواهد شد.
موزیک ویدئوهای آلبوم در فستیوال فیلم آمریکا (DF) به عنوان بهترین فیلم کوتاه انتخاب شده اند
منبع: سایت رسمی هواداران ابی:[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اخبار البوم جدید اقای صدا:
تاریخ ریلیز : 30 اذر (شب یلدا)
عنوان البوم: جانِ جوانی
تعداد ترک: 11
همزمان با پخش البوم یک موزیک ویدئو نیز منتشر خواهد.
هنرمندان چون منوچهر چشم آذر،افشین مقدم،علیرضا افکاری،محمد ناهیدی و …
منبع:[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پیش بینی خودم اینِ که این البوم از لحاظ جذب مخاطب و وکال یکی از بهترین البوم های تاریخ موسیقی پاپ خواهد شد.
(sm135)(sm137)(sm79)(sm157)(sm144)(sm58)(sm7)(sm47 )