کییییییییییییییییییی
رود رخ ماهت از نظرم نظرم (sm111)
نمایش نسخه قابل چاپ
کییییییییییییییییییی
رود رخ ماهت از نظرم نظرم (sm111)
یک دم از خیاااااااااااااال من
نمی روی ای غزااااااااااااال من (sm111)
مواظب خودت باش(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Betty [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آهنگ بعدی پلی شدنقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآ(s m137)
دلواپسم(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Betty [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خوب من
میخوامت
ارزومه بیام تو خوابت (sm137)
عشق من باشنقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جون من باش
نذاری این دلو تنهاش(sm137)
تقصیر همکاره روان شادمه
درایو آهنگا و فیلمامو فرمت کردم اومد یه مشت آهنگ داد قر و قاتی ان همشون(sm120)
درد عجیبی داشت (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط .Peyman. [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اصن یه وضی بازار خرابه
به خاطر همین بیشتر مواظب باش(sm120)نقل قول:
دلم تنگه برادر جان
برادر جان دلم تنگه(sm74)
داریوش(sm74)نقل قول:
سیگار داری؟
سیگاری نیستم ولی سیگاری ها رو دوست دارم(sm2)نقل قول:
سیگاری ها تورو دوس ندارن(sm50)نقل قول:
شما؟؟
دل تنگ باشه خوبه دیگه (sm120)نقل قول:
دل گشاد زشته(sm2)
دیگه دوستم نداری play شد(sm120)نقل قول:
وقتی که خیلی ساکتم یعنی
یک جمله ازتو میخوام اون لحظه(sm118)
خیلی دوست دارم
چون با من همدردی
خیلی دوست دارم
چون عاشقم کردی(sm47)
(sm120)نقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm51)
سلام دوستان نمیدونید استاد شادمهر عقیلی کی کار جدیدش میده بیرون. مدتیه کلا off شده...[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بچه شادمهر (sm59)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm58)(sm135)(sm137) مبـــــــارکـــــه (sm34)
ملینا عقیلی...
هرچند شادمهر حال و حوصله نداره ولی امیدوارم با این دختر کار کنه که 20سال دیگه یه پدیده خوب توی موسیقی ایران بشه!
دمش به شادمهر رفته (sm59)
(sm10)برای زننده تاپیک(sm19)
برای شادمهر و دخترکوچولوش(sm10)
شکل ننشه(sm137)
کی شکل ننشه؟(sm70)
دخمل شادی(sm137)
با دختر مردم چیکار داری چند سالشه؟(sm2)
این چه 45 ساله ایه که مث بچه ها را میفته چقلی میکنه؟(sm120)
24 سال پیش کامپیوتر داشته خوش به حالش(sm120)
باو به من و تو چه ربطی داره (sm70) فکر کردی همه مثل مائن ؟(sm70)نقل قول:
دیدم که میگما ... طرف 50 سالشه همچین بازی میکرد که بیا و ببین (sm59)
اونا تازه یاد گرفتن نه از 24 سال پیش(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من که چیزی نگفتم(sm70)
حال داریا (sm120) تو که باهاش صنمی نداری چیکار داری چی میگه (sm120)نقل قول:
شادمهر زائیده خوشحالی خداروشکر (sm120)
نقل قول:
سوتفاهم نشه بتي جان (sm10)
آخی ملینا رو(sm67)
ملینا کیه؟(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Armila [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلام چطوری؟(sm46)
باو من دو کلوم با خودش حرف زدم چقد وکیل وصی پیدا کرد(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حال میکنم با خودم اینقد قَدَرَم هیچ وقت نیاز به مدافع نداشتم(sm48)(sm120)
پیکان چی شد؟(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یا علی(sm120) غلط کردم(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قدم نو رسیده شادمهر دیگه(sm59)نقل قول:
مرسیییی بد نیستم تو خوبی؟؟(sm15)