[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلام دوستان من در ویندوز 11 یه مشکل دارم اونم اینه که دیگه محنویات پوشه رو قبل از باز کردن پوشه نشون نمیده هرچی هم تنظیماتشو ریست کردم هیچ تاثیری نداشت
سلام خوبی؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط imnuot [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بابا این ماکروسافت هم دیگه کسخل شده میخواد مثلا ابروشو درست کنه میزنه چش و چال و از حدقه در میاره(sm54)
ما هم هجرت کردیم به وین 11 عالیه (sm155)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط imnuot [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
البته زیاد هم مهم نیست ولی نمیدونم چرا ماکروسافت تو بعضی چیزا عقب گرد میکنه مثلا میخواد خودشو شبیه لینوکس کنه ولی عمرا بتونهنقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به نظر کاملاً عمدی اینکارو میکنن که کاربرا رو تشنه و منتظر نگه دارن برای آپدیت های جدید ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط sadegh1 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]