گزارشگر عادله(sm118)
نمایش نسخه قابل چاپ
گزارشگر عادله(sm118)
(sm2)(sm2)(sm2)[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بچه ها اگه از " گروه 127 " کاری گوش نکردید - این قطعه رو گوش کنین ! واقعا موسیقی جالبی دارن !
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الان دو ساله با دو تا آلبومی که دارن زنده گی ها کردم !
اگه خوش تون اومد دو تا آلبوم شون توی تاپیک آیتونز هست !
با تشکر ! (sm19)
قشنگ بود صابر (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینجا یه دونه هست البته در این حد نیست ولی چند جور دارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هر یه دونه هم 2 تومن فقط زیادم که نمیتونی بریزی توش جا نمیشه مگه نون باگت ازون بزرگا باشه
یه بار رفتم 2 نوع ترشی داشت از هر دو نوع ریختم توش زیاد خوردم فشارم افتاد مُردم اصن یه وضعی ..... (sm2)
اووف ، عجب سلف سرویسی (sm51)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیوث نیم ساعت کلنجار رفتم تا گرفتم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باو من تو سلف سرویس جنبه ندارم برم اونجا ظرفاشونو خالی کردم (sm2)یعنی انقد پرش میکنم به زور میره تو دهنم اصن فکت خسته میشه انگار میخوای دندون عقل پایین بکشی (sm2)(sm51)
دیوث جوری که تو گرفتی فقط کاهو کلم میخوری ، یه چیزم از طعم فلافلش بفهم خب (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اصن تنها چیزی که نمیفهمم طعم فلافلشه (sm2) خوب شد گفتی بعد کاهو خوشم نمیاد اصن نداره .....فقط کلم گوجه و ترشینقل قول:
نوشته اصلی توسط _Khashi_ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
انقد پرشو ترشی میریزم که مزه ای به غیر از ترشی به دهنم نمیاد ...... ترشی بندری و لیته دوست دارم مخصوصا رو فلافلم باشه (sm51)
هنوزم بعضی شبا موجِ بمبه تو سرم
هنوزم خواب می بینم خوبه ریخته رو سرم (sm50)
محسن شریفیان داره فلافل می پیچه . . . (sm50)
پیشانی ام دشت جوش سجاده ام بر دوش . . . (sm50)
خوبه یا خونه ؟ (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
درب های بهشت بسته ست سگ های دوزخ گرسنه اند هستند دیوانه و مد هوش . . . (sm50)
جایی که در وازه داره دورش حتما دیواره . . . #بهشت (sm50)
آرش سبحانی ( گروه کیوسک )
(sm118)
(sm118) گل
ممنون صابر الان دارم میگیرم ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دمت گرم (sm10)
(sm81)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
خونه. اشتباه تایپ کردمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در این دنیای زیبای زیبای زیبای زیبا ... (sm184)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
انجمن سافت 98 خیلی سنگینه خداییش
از روزگار دلگیرم ای کاش رنج آخر داشت ، یوسف اگه برادر داشت کی توی چاه می افتاد (sm50)
تا چشم کار میکردو تا اعتماد میکردم ، چشمم به هر چی که میدید بی اعتمادتر میشد (sm81)
رنج ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط _Khashi_ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
Edited .... (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
Good (sm120)نقل قول:
وای(sm81)
باع :|
کسی از آهنگ یوسف کاور اینستا سایز نداره ؟ (sm50)
(sm81)(sm81)(sm81)(sm178)
چه گلی (sm54)
تا اینجاش حله... تو شعر بنویس برام من شعراتو از بر کنم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm81)(sm81)(sm81)(sm178)
(sm74)(sm74)(sm74)
با هر مسکن ِ تازه دردم زیادتر می شد (sm81)
هعی اینم از امشبمون چه بد تموم شد
(sm74)(sm74)(sm74) خسته شدم خسته هرچی درده
ای مطرب داوود دم، آتش بزن در رخت غم
بردار بانگ زیر و بم، هنگام سرخوانیست این ... (sm50)
(sm172)