تو خفه شونقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
تو خفه شونقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)(sm2)
فوکی شیزی بهخ اینا نیمیگی حرف از گوشیای آنشنانی میزنن بعد من و تو 11-00 هم نداریم .. (sm74)
در همین حده (sm50)نقل قول:
من دنبال 2 تا گوشی میگردم بندارم تو پایان نامم داری قرض بده .. (sm50)
جایی که من کار میکنم یه موسسه است که ملت بچه هاشونو می فرستن زبان بخونن مثلا
از هر ۱۰ نفر این بچه ها ۷ نفرشون ایفون X دارن
دیگه خود حکایت بخوان از این مسئله
آیفون X شیه من نسخه بعدی XI هم دارم الان تو دستم .. (sm59)
گل میزنی ؟
نه انداختم تو آب طلا ..
راسی دیدین چینیا یه شی درس کردن از خورشید بیشتر گرما تولید میکنه پشمام ریخت .. (sm77)
(sm54)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الی یکی دوتا سریال خوب معرفی کن دانلود کنم فقط سریالی بگو که فصل بیشتری ازش امده باشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فرهاد - خسته (sm50)
گفتم بت دیگه چن بار میپرسی (sm54)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اوفففففففففففف عجب تیزری چقد قیافه پسره به فردی میخوره
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سوئیس نابود کرد (sm2)
ایول تازه دیدم... روشون زیاد شده بود(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammadho3in [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حریق خزان بود (sm50)
فاک ...
یو ..
(sm50)
(sm2)بازم سریال عرزشی صداسیما رید ایرانی میارن مدله خارجی میارن از اون بدتر قرتیه
بازیگر جیگر حوالی پاییز که واقن کردن داره (sm59)
یمن تو سازمان ملل علیه ما رای داد برای محکومیت حقوق بشر
تیم ملی یمن هم بازی دوستانه کرد با عربستان
ما داریم دقیقا از کی حمایت میکنیم ؟ (sm2)
(sm59)نت فلیکس همه سریالای منو داره میخره راحت یهو یجا میاد
(sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
به منم اینو معرفی کرد منم بعد دیدنش حذفش کردم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سریال 100 هم معرفی کرد نگاه کردم دیدم یه مشت بچه شدن همه کاره مردهای گنده میان پیش این بچه ها که بهشون دستور بدن چه غلطی بکنن حالم از سریال بهم خورد خذفش کردم(sm2)
الان چیزی که اشترم گفت با این چیزی که تو میگی در یک راستای معنایی قرار دارند ؟ مسلما خیرنقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سریال 100 هم بت گفتم مال cw جَوِش چجوریه منتهی الکی نیس واقعا داستان جذابی داره حالا اینا جوونن تو سریال چیزهای عجیب رو دیدی که واقن بچه ان ؟ سریالش تو دنیا مث توپ صدا کرده تو باید پتانسیل و اتمسفر سریال رو دریابی من تا بحال یک سریالم از cw ندیدم ولی این 100 منو بخودش جذب کرد
هنوز برام غیر قابل باوره نتونستی سریال leftovers رو دریابی نمیدونم شاید انتظارم ازت زیاد بوده (sm50)
تو تاریخ ثبت شد (sm88)
آخ الی من شقد از این زنه خوشم میومد آبم روش ای بابا کلم خراب شد ..
به فوکم ..
اصن میلف یعنی این !نقل قول:
لپ تاپ i9 اومده ما بدبخت بیچاره ها لپ تاپ های 4 سال پیش رو هم الان باید آرزو کنیم چه برسه بخریم ..
نقل قول:
یعنی تو عمرت یه ژمله درست گفته باشی یعنی این .. !!!!