نگو دیگه به عنوان وکیل ازت درخواست دارم اینونقل قول:
نوشته اصلی توسط hell [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
نگو دیگه به عنوان وکیل ازت درخواست دارم اینونقل قول:
نوشته اصلی توسط hell [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باشه باشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حسین بریم شلم به یاد قدیم باختامون رو زیاد کنیم(sm2)
وکیل یه تحقیقی بکن ببین این یارو مولتی کی بود
حیف که بازیگر فیلم شب های لس انجلس اینجا حضور داره(sm2)
دیوث منو به گا دادی تو(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جای دی سول کبیر اینجا خالیه یه 4 تا موزیک بذاره کف و خون قاطی کنیم
اینجا بگا بگاست عادیه(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
اقا یه بحث مفیدی بخوام بکنم اینه که این نوش افرین چقدر پیر شده بود.سرپا بود ولی قیافش عوض شده بود اینم باید از این عملایی که این گوگوش هرروز میکنه بکنه تا قیافش رو فرم بیاد
(sm28)
جیش بوس لالا(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نخواب ، میمیری ... (sm2)نقل قول:
نقل قول:
(sm26)نقل قول:
(sm2)
گریه حضار(sm81)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
(sm50)
کاش میشد اراده کرد و نیست شد جوری که از هستیمون هیچ خاطره ای باقی نمونه، کاش فقط ای کاش...
آمدی قصه ببافینقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
كه موجه بروی ... ؟
در نزن،رفته ام از خويش
كسی منزل نيست ... (sm50)
کسی بازخوانی رشک پری حسین نور شرق با کیفیتشو داره؟
حرامِ باد شدی، خاک در دهانت بادنقل قول:
دهان دریده ترین شب نگاهبانت باد
کلاغِ صبحِ مه آلود، نوحه خوانت باد
مرا به سنگ زدی، شیشه نوش جانت باد
یعنی اونی که دلکش خونده رو میخوای ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط sweetdream [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه منظورم همین نسخه نور شرقه
ببخشید فن بیانم تخمیه
Ashkan Maheri - Hekayat Ba Saba
من از بیگانگان دیگر ننالم
که با من هر چه کرد آن آشنا کرد
گر از سلطان طمع کردم خطا بود
ور از دلبر وفا جستم جفا کرد
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط sweetdream [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ممنون میلادنقل قول:
همین شما که پذیرای شعر من بودید
مگر نه آنکه به وقتش لب و دهن بودید؟!
به تیشه ای نرسیدید و کوه کن بودید
و توشه ای هم اگر بود راهزن بودید!
انجام وظیفه ای بیش نبودنقل قول:
هلاکِ مخمصه ام دستبندتان پس کو
درخت های زمستان پسندتان پس کو
سرِ جنازه ی شعر، آب قندتان پس کو
چهارپاره شدم، نیشخندتان پس کو!؟
مرا سیاه نکن آدمِ ذغال فروش
مرا چکار به این کوچه های فال فروش
مرا چکار به این قوم قیل و قال فروش
گرفته حالم از این شهرِ ضد حال فروش
به لطف شعر، دل از دلبران ندزدیم
از این بساط ِسگی استخوان ندزدیدم
اگر نداشتم از دیگران ندزدیدم
من از حیاطِ کسی نردبان ندزدیدم
قسم به جان درختان تبر نساخته ام
برای بتکده ای دردسر نساخته ام
و با فروش قلم سیم و زر نساخته ام
برای هیچ کسی هم که شر نساخته ام
میلاد منم همین نسخه رو دارم ولی کیفیتش پایینه انگار
بهتر از این موجود نیست مثل اینکه
فکر نکنم باشه چون تا اونجا که خبر دارم اینم از tv ضبط کردن و پخش کردننقل قول:
همیشه پشت سخن آیه ی سکوت منم
...
کسی که دید و فراموش کرد، ما بودیم
کسی به مشق درست آفرین نخواهد داد
جوابِ اشک به جز آستین نخواهد داد...
ساعت 2
ترک 2
Ashkan Maheri - Mara Mibinio Hardam Ft Sadredin Taheri (sm50)
میلادکم این مرا میبینی و هر دم رو دیگه کیا خوندن؟
شجریان پدرنقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ناظری پدر
با صدای دو نازنین شنیدم من