چرا کنسل شد؟؟ کی گفته کجا گفتهنقل قول:
نوشته اصلی توسط entehaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
چرا کنسل شد؟؟ کی گفته کجا گفتهنقل قول:
نوشته اصلی توسط entehaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تمامی پستهای مربوط به قلب ساعتی رو از اینستاگرامش حذف کرده
ظاهرا با شعرش زیاد ارتباط برقرار نکرده
اگه ارتباط برقرار نکرده پس چرا خونده و دموش را گذاشتنقل قول:
نوشته اصلی توسط severi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شادمهر با همین کاراش دهن مارو صاف کردهنقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
برید اینستا انقدر بگید تا پخش کنه
صداش تو این اهنگ بی نظیره(sm25)
میگند اطرافیانش گفتند بهتره قلب ساعتی بخاطر ترانش پخش نشه(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حرص نخور از اینکارا زیاد کردهنقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دوستان موسیقی شناس بنظرتون این دو تا دمو یه اهنگه یا فرق داره؟[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آخه هرچی میکشیم از دست اطرافیان شادمهر میکشیم...آخه ب شما چ مربوط ک شادمهر ی ترانه را پخش کنه یا نکنهنقل قول:
.من دیگه طرفدار مهدی یراحی شدم بریم انفالوش کنیم (sm128)
اینا همش کار همون گلیم باف شیاده
صدبار قبلا گفتم تو اینستا بگین گوش نکردین