شجریان پدر آلبوم معمای هستی
ناظری پدر تو یه کنسرت خوندش و تو آلبوماش نیست
نمایش نسخه قابل چاپ
شجریان پدر آلبوم معمای هستی
ناظری پدر تو یه کنسرت خوندش و تو آلبوماش نیست
لینک میدی؟ (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در چشمهایت "دوستت دارم" چه عریان است!
اما زمستان است امید من!... زمستان است!
دست از بغل بیرون نیاور! برف میبارد
حرفی نزن! موشی در این دیوار پنهان است!
این خانه مثل صحنهٔ یک فیلمبرداریست
در لحظههای شخصیات هم شهر مهمان است
آهسته روی میز بگذار استکانت را
بیسرصدا بیرون بیا...
(اینجا خیابان است)
حالا کمی راحتتریم، اما طبیعی باش!
نه مثل آنکه در دل از چیزی هراسان است!
این روزها انبار باروت است شهر من
آرامشش آرامش ماقبل طوفان است
شاید اگر یک وقت دیگر بود میشد ما...
اما زمستان است امید من!... زمستان است!...
پانته آ صفایی
تشکر (sm127)(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اجرای ناظری (sm54)(sm54)(sm54)(sm54) یه لحظه حس کردم روحم از بدنم داره کنده میشه (sm74)(sm74)(sm74)(sm74)
(sm81)بین این اومده ها و رفته ها هیچ کس مثل تو اذیت م نکرد (sm50)
کم مونده علیخانی هم تیکه بندازه به صدای موزن ..
اون موقع که از شبکه 3 شوتش کرده بودن خایه موزنو لیسیده بود شبکه 2 سر لباس نو یادش نیست ..
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو فقط اشاره کن .. (sm50)
(sm19)
سالار عقیلی هم بمیرید بمیرید خونده تو آلبومش ...
سالار عقیلی ، دوازده ما پنج آلبوم ...
آره میخواستم بذارم تازه ..
بعضى روزها ..
انسان فقط خسته ست ..
نه تنهاست ..
نه غمگين ..
و نه عاشق ..
فقط خسته ست !!!! (sm50)
فوکی قسمت 17 استیج hd چرا نی من گرفتم بدون تگ مشکل نداره شی میگی تو ..
اینم اضافه کنم که این آلبوم آخر سالار عقیلی از لحاظ موسیقی خیلی بهتر از چهارتا آلبومیه که امسال منتشر کرده ...
اوف 24 هزارتومن ... (sm50)
ای خداوند یکی یار جفا کارش ده
دلبر عشوه گر و سرکش و خونخوارش ده
چند روزی ز پی تجربه بیمارش کن
با طیبان دغا پیشه سر و کارش ده
تا بداند که شب ما به چسان میگذرد
درد عشقش ده و عشقش ده و بسیارش ده
...(sm50)
رادیکال خشی (sm2)
آهای هشتگ گزار شبکه اجتماعی میام میخورمتا (sm2)
خبر فوری :
اسم آلبوم جدید منصور تغییر کرد
انتگرال بزودی ... (sm2)
پیرمرد پرحاشیه ... (sm2)
فاحشه گان بی نشان ،
متحد شوید ... (sm27)
(sm50)
(sm50)
کنایه احسان علیخانی به محسن چاوشی/ به نظر من کسی که زنده میخواند، خواننده است
http://www.khabaronline.ir/detail/643332/culture/television
حرفی که این زد اعصاب منو بیشتر خراب کرد تا حرف سندی ..
آرش ضلی پور هم در همین باره گفت: «الان همه خوانندگاه شروع به فیلم گرفتن از خودشان در راهرو میکنند که دارند میخوانند و صدایشان دستگاهی نیست.»
این کیست این؟(sm70)(sm81)
یه خایمال صدا و سیما ..
چقد بدبختن اینا واقعا دلم براشون میسوزه ..
باز سندی کارش موزیکه یه شی گف ..
امشب سندی ویدئو میده ها راسی .. ;l
هر بار ویدئو رو میبینم خیلی عصبی میشم ..
البته من دیشب از خود تی وی داشتم میدیدم ..