خوب من برم یکم بخوابم ، خوابم نمیبره اما حداقل خستگی از تن خارج میشه (sm120)
نمایش نسخه قابل چاپ
خوب من برم یکم بخوابم ، خوابم نمیبره اما حداقل خستگی از تن خارج میشه (sm120)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شما احيانآ شماره اي از خانم آيندت نداري ميخوام توجيهش كنم يه تجديد نظر رو تصميمش براي آينده بگيره (sm120)
خوب منم دل دارم دیگه (sm120) یکهو آدم هوس میکنه دیگه(sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
وقتی آدم روزه داره و میخوابه بیشتر احساس گرسنگی و تشنگی میکنه (sm74)
يه پست ارسال كردم نميدونم كجا رفت فكر كنم رفت تو افق محو شد(sm120)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
يه كتاب درسي بگير دستت 3 سوت بيهوش ميشي(sm120)
از کتاب بیزارمنقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
واقعا؟(sm77)
من بعد موسيقي عشقم كتابه
(sm25)
متاسفانه مهره سوم کمر نیمار شکسته و به گفته پزشک برزیل اگه ضربه کمی بالاتر خورده بود فلج میشد.
امیدوارم نیمار هرچه زودتر آماده بشه و به بازیهای اول فصل لالیگا برسه
طرفدارای کاملا منطقی رئال بعد از برخورد دیشب : نیمار پیاز داغشو زیاد کرد(sm1)( مخاطب خاص (sm50))